حلقه وصل: جشنواره مردمی فیلم عمار هر سال در ایران برگزار میشود و نخستین دوره این جشنواره در سال ۸۹ و در سالگرد تظاهرات ۹ دی ۱۳۸۸ برگزار شد که در آن زمان حدود ۲۰ اثربه طور همزمان در۳۰ نقطه از ایران اکران شد.
هدف از برگزاری جشنواره مردمی عمار گفتمان و سبک زندگی اسلامی است و هر ساله در استان لرستان نیز اکران فیلم های آن با استقبال مطلوبی مواجه میشود.
پروین حافظی مسئول اکران مردمی جشنواره عمار در استان لرستان در رابطه با جشنواره مردمی فیلم عمار اظهارداشت: این جشنواره با دیدگاه گفتمان و سبک زندگی اسلامی با فیلمساز های مردمی کار خود را آغاز کرده است.
وی با اشاره به اینکه اکران کنندگان جشنواره فیلم عمار مردمیاند، عنوان کرد: سالهای گذشته در لرستان افرادی آتش به اختیار و به صورت انقلابی در مساجد مدارس و محیطهای مذهبی اکران فیلم را تکرار میکردند اما امسال جشنواره عمار را با فیلم «منطقه پرواز ممنوع» شروع کردیم.
مسئول اکران مردمی جشنواره عمار در استان لرستان عنوان کرد: متاسفانه در سینمای ایران فیلمی که نوجوانان بتوانند از آن الگو بگیرند وجود ندارد و قهرمان بچهها مرد عنکبوتی، فیلمهای تخیلی انیمیشن و غیره بود که بر همین اساس منطقه پرواز ممنوع توانست با بازیگراننوجوان مخاطبان نوجوان را جذب کند.
وی با بیان اینکه نخستین بار فیلم «منطقه پرواز ممنوع» را در مشهد دیدم بیان کرد: پس از دیدن این فیلم فکر کردم اکران آن برای بچه های استان لرستان و والدین آنها نیز ضروری است به همین دلیل برای اکران این فیلم با بچههای انقلابی در استان لرستان ارتباط برقرار کردیم.
حافظی گفت: در نقاطی از استان که فاقد سینما بود فیلم اکران شد و در سراسر استان اکران کنندگان مردمی پای کار آمدن و بیش از سه هزار و ۱۰۰ نفر در مناطق فاقد سینما فیلم منطقه پرواز ممنوع را دیدند.
مسئول اکران مردمی جشنواره عمار در استان لرستان با اشاره به استقبال خوب مردم از این فیلم تصریح کرد: نیروهای مردمی و انقلابی برای اکران فیلم این ۲۳ نفر در شهرستانها داوطلب شوند و خوشبختانه با استقبال بسیار خوبی مواجه شد.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از مدیران مدارس حاشیه شهر خرمآباد درخواست اکران این فیلمها را برای دانشآموزان در دهه فجر داشتند که بیش از هزار دانشآموز در اکران این فیلم شرکت کردند.
حافظی اظهار داشت: در استان لرستان توانستیم برای اکران «سفید»، «منطقه پرواز ممنوع» «این ۲۳ نفر» و «بنیامین» به وسیله سینما سیار در مناطق حاشیهای و محروم استان لرستان اکران کنیم که از آذرماه امسال تاکنون هفت هزار نفر به وسیله سینما بسیار موفق به دیدن این سفید شدهاند.
وی افزود: اکران فیلمهای جشنواره عمار در استان لرستان از نظر مالی از طریق هیچ عنوان از طرف هیچ ارگانی حمایت مالی نشد و کار کاملا مردمی بود و لرستان تنها استانی بود که برای شهرستانهایی که سینما نداشتند یک دستگاه سینمای سیار از جشنواره عمار تهران امانت گرفت.
مسئول اکران مردمی جشنواره عمار در استان لرستان عنوان کرد: برای اکران فیلمهای امسال جشنواره عمار ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات و کانون مساجد در شهرستان سالن به صورت رایگان در اختیار جشنواره قرار میدادند و همکاریهای بسیار خوبی با برگزارکنندگان جشنواره داشتند.
وی با بیان اینکه آموزش و پرورش با موفقت مجوز اکران برای دانشآموزان به برگزاری جشنواره بسیار کمک کرد گفت: مسئول عقیدتی سیاسی لشکر ۸۴ ارتش این فیلمها را به صورت خودجوش برای ساکنان منازل مسکونی پادگان بدرآباد خرمآباد اکران کرد که جای تقدیر و تشکر دارد.
حافظی بیان کرد: قرارگاه فرهنگی صاحب الامر (عج) در استان لرستان و دبیر این قرارگاه در استان برای برگزاری جشنواره و در معرفیهای اولیه این جشنواره حامی ما بودندبه طوری که با معرفی و رایزنی با ادارات جهت اکران این فیلمها ما را پشتیبانی کردند.
منع: تسنیم