به گزارش حلقه وصل، مهرداد خوشبختی درباره فیلمهای موسسه سفیرفیلم گفت: «موسسه سفیرفیلم امسال حدود 22 اثر در جشنواره عمار شرکت داد که ده تا از این آثار به مسابقه راه پیدا کردند. به غیر از مستند «فاکتور صوری» مستند بلند نداشتیم و تقریبا انرژیمان را در مستندهای نیمهبلند و حتی مستند کوتاه گذاشتیم. امسال اولین فیلم داستانی سفیر هم در جشنواره عمار نمایش داده شد. فیلم داستانی «میتینگ» که حدود 25 دقیقه و درباره ناراحتی اعصاب سربازان آمریکایی که به عراق اعزام شدند است. آقای ربیعی کارگردان اثر داستانیمان بود. این اثر در جشنواره فیلم دانشجویی و در جشنواره فیلم مقاومت اثر برتر شناخته شد. پنج تا تیزر تبلیغاتی و ضدصهیونیستی هم تحت عنوان «کالای کشتار» امسال نمایش داده در جشنواره عمار شد.»
خوشبختی درباره تاثیر برپایی جشنواره عمار در رشد فعالیتهای سینمایی انقلابی میگوید: «اکران مردمی عمار کمک میکند نقاط دسترسی ما افزایش پیدا کند البته اگر عمار هم نبود، ما از طریق دانشگاههای مختلف سیستم اکران دانشگاهی داریم و کار را به نمایش میگذاشتیم. اما با کمک عمار این اکران دانشگاهی تبدیل به اکران مردمی هم شد. بعد از آن مستندهایمان را با رایزنیهای مختلف سعی میکنیم از طریق صداوسیما به عرضه مخاطبهای میلیونی برسانیم و بعدش هم در مغازههای فرهنگی در سراسر کشور تکثیر و رایت میکنیم.»
وی معتقد است: «برای جریان انقلاب اسلامی عمار گام رو به جلو داشته است. یعنی مجموعههایی از جنس ما میتوانند در قالب جشنواره عمار محصولاتشان را ارائه و در سراسر کشور عرضه کنند. علاوه بر این محصولی تولید میشود که در حوزه انقلاب اسلامی است. اسم جشنواره سالانه فیلم ما، جشنواره فیلم فجر است ولی شاید نزدیک بیست سال است که با اسمش فاصله گرفته است. در جشنواره فیلم فجر اثری که به جمهوری اسلامی و اقتصاد و سیاست داخلی و خارجی و موضوعات جهان اسلام بپردازد، وجود ندارد.»
خوشبختی اما در پایان با یادآوری مواردی به نقد برخی ضعفها هم میپردازد: «یک نکته مهم، تاخیر و عقب افتادن برگزاری برنامههای جشنواره و بینظمی است. ما نباید در سال پنجم جشنواره عمار شاهد تاخیر در برنامه افتتاحیه و اختتامیه باشیم. امسال برای اولین دبیرخانه جشنواره عمار، برنامه روزانه پخش فیلمها را اعلام کرد در صورتی که باید در جشنواره دوم یا سوم این اتفاق بیفتد. هرچند جشنواره فیلم فجر محتوای انقلابی ندارد ولی نظم خوبی آنجا برقرار است. از لحاظ داوریها هم نقدهایی هست که فعلا به آن نمیپردازم. ولی جای امید هست که روز به روز وضعیت بهتر میشود.