یادواره شهدای فتنه 88 همزمان با بزرگداشت سالروز حماسه نه دی با سخنرانی حجت الاسلام پناهیان و نوای مدیحه سرایان و شاعران در حسینیه شهید مطهری سپاه امام حسن مجتبی قزوین برگزار شد
در ابتدای این مراسم ، سید محمد بابا میری از شاعران انقلابی ، سروده هایی را در مدح شهدا ، ولایت پذیری و ایثار و شهادت تقدیم به شهدای فتنه 88 کرد که با تحسین حاضرین در این یادواره همراه بود.
پس از آن نوبت به سخنرانی حجت الاسلام پناهیان - از یادگاران جبهه و جنگ دیروز و از سرداران جنگ نرم امروز – رسید و جمعیت حاضر منتظر شنیدن حرف های شنیده نشده آن روزها بودند.
شهدای فتنه 88 مظلوم واقع شده اند
حجت الاسلام پناهیان باب صحبت را با تقدیر از شهدای فتنه 88 - که تا به امروز مظلوم واقع شده اند – باز کرد و ادامه داد : در جریان فتنه همه ما دچار عارضه شک و تردید شده بودیم. که این شک محصول غبارآلود شدن فضای حاکم بود. بسیاری جریان ها دچار دودلی شدند و سکوت کردند تا جایی که مقام معظم رهبری این وقایع را با فتنه امام علی (علیه السلام) مقایسه کردند تا همه بدانند که در چه دوره خطرناکی قرار داریم و به لطف خدا و نه نظریه برخی بزرگان از آن به سلامت گذشتیم
فاجعه عاشورای 88 باز شدن زخم چرکین کینه با ولایت بود
واقعه ای که در عاشورای 88 اتفاق افتاد یک روزه انجام نشد و زخم چرکینی بود که روزها، ماه ها و سال ها برایش برنامه ریزی شده بود. باید بدانیم که دشمن دست بردار نیست و همیشه شرایط، شرایط جنگ است ما هم باید آماده باشیم.
شما این جرات را از کجا پیدا کرده اید؟؟؟
پس از رحلت پیامبر گرامی اسلام و متعاقب آن ولایت پذیری حضرت زهرا که باعث وارد شدن جسارت به ایشان شد، آن حضرت این جمله را بکار بردن که «شما این جرات را از کجا پیدا کرده اید؟»
و حالا ما این سوال را از آن عده قلیل، حقیر ، پست و عزت فروش که به بهانه وطن پرستی، وطن فروشی هم کرده اند می پرسیم که شما این جرات را از کجا آورده اید ! که برای مردم ایران تصمیم بگیرید. آنهم مردمی که دست پرورده ائمه اطهار هستند، مردمی که با دریافت پیام اصلی عاشورا انقلاب کردند و در مقابل دشمن متجاوز نه تنها مقاومت کردند بلکه کمر به نابودی کفر بستند.
جنگ ما تحمیلی بود ولی ملت ایران این تهدید را به فرصتی برای از میان برداشتن ریشه نفاق استفاده کرد. آنوقت چطور می شود که در روز عاشورا یک عده قلیل بخواهند پیام قیام عاشورا را نادیده گرفته و به آن بی احترامی کنند. این جرات را از کجا پیدا کرده بودند؟
از کجا جرات پیدا کرده اند که در برابر اصل ولایت فقیه قد علم کنند و در شهری که 213 هزار شهید به انقلاب هدیه کرده راه بروند و به همه مقدسات این مردم اهانت کنند.
چرا باید عرصه ای برای فتنه گران آماده شود تا حرف آخرشان را بزنند؟
عاشورا برای لقا حق است و خدا کسی را که در برابر حاکم ظالم و طاغوت بر نخیزد با آن محشور می کند. چه شد که عاشورای 88 بوجود آمد؟ وقتی همه درگیر مسائل شخصی خودشان بودند و مشغول تسویه حساب های حزبی و گروهی بودند ؛ دشمن در تدارک این روزها بود. این بود که مقام معظم رهبری بارها و بارها حرف از بصیرت به میان آوردند. بصیرت یعنی بازشدن چشم قلب، که این بصیرت با ایمان عمیق حاصل میشود. از این رواست که گفته شده کسانی پای ولایت مهدی پایبند می مانند که از امتحان بیرون آمده باشند و بصیر هستند.
ما در فاجعه عاشورای 88 مصداق این روایت که : «هر آنکه از نصرت امامش غافل بماند با لگد دشمن امامش از خواب بیدار میشود» را دیدیم. آنقدر سکوت کردند برخی از آقایان تا با لگد دشمن از خواب بیدار شدند و فهمیدند که انتخابات بهانه است و اصل دشمنی با امام حسین (علیه السلام) و دین است. 9 دی بیداری بود ولی دو روز بعد از فاجعه.
تنها راه علاج تردید ، بصیرت و روشنگری
در صدر اسلام حضرت زهرا (سلام الله علیها) و عمار دست به روشنگری زدند ولی چون تنها بودند نتیجه نگرفتند و حق مظلوم ماند. خاصیت فتنه ایجاد شک و تردید در بین کسانی است که کافر نیستند ولی آگاه هم نیستند. تفاوت نظام ما و حکومت حضرت رسول هم در همین بود که در آن زمان هم مردم دچار شک شدند و اجابت نکردند ولی در این زمان پس از روشن شدن موضوع مردم لبیک گفتند. ملت نشان داد که پیوندش را با امامت قطع نکرده است.
دو گروه پیروز و شکست خورده انتخابات اردو کشی کردند که هر دو هم اشتباه کردند ولی گروهی وقتی بصیرت زایی امام مسلمین را دیدند دست از اردوکشی کشیدند و طرف دیگر دست از لجبازی بر نداشت.
خیلی ها در زمان جنگ کارنامه خوبی داشتند ولی در 8 سال به اصطلاح اصلاحات کارنامه خود را سیاه کردند آنهم بخاطر نداشتن بصیرت. تصورمان این نباشد، همین که گفتیم حزب الهی هستیم دیگر امتحان نمی شویم.
کفار و بت پرستان نبودند که به منزل علی حمله ور شدند و بر فاطمه لطمه وارد کردند. غلاف شمشیر به دست کفر بود ولی چه کسی نفس و توان داد؟ امت در خواب
باز هم امام حسین (علیه السلام) به داد این نظام رسید
9 دی برآمده از ورود امام حسین به میدان بود که بار دیگر به داد نظام و انقلاب اسلامی رسید. اگر این اتفاقات در عاشورا نمی افتاد کسی دقت نمی کرد که چند سال است که هتک حرمت می شود.
پیوند عمیق میان مردم و امام حسین (علیه السلام) باعث شد تا این بار خود ایشان پا به میدان بگذارند و قائله را ختم به خیر کنند. امام حسین (علیه السلام) در عاشورای 88 عاشورای دیگری به پا کرد به گونه ای که می توان گفت « عاشورای 88 لبیک گوی داشت و چنان مشتی بر دهان استکبار کوبید که هنوز گیج و منگ هستند.
برنامه استکبار پس از 9 دی
مرکز تحقیقات و پژوهش دانشگاه آریزونای آمریکا، در تحلیل حماسه 9 دی چنین بیان می کند : ما نمی توانیم امام حسین(علیه السلام) را از مردم مسلمان و شیعه ایران بگیریم و باید مسیر کربلای امام حسین (علیه السلام) را عوض کنیم. به تعبیری جای امام حسین (علیه السلام) و دشمنانش را عوض کنیم.
خب چه کسی باید این کار را انجام بده؟ موجی را در مجالس امام حسین (علیه السلام) ایجاد می کنند. دیگر نیازی نیست به قمه زنی فشار بیاورند. ماه به ماه به هیات مذهبی پول می دهند در عوض از آنها می خواهند که برای سلامتی رهبری صلوات نفرستند. عکس امام و رهبری معظم را هم به در و دیوار نزنند. از شهدا نیز سخن به میان نیاید و یادواره و عکس و ... هم در کار نباشد. اینها می ترسند از برگزاری و زنده ماندن یاد شهدا، زنده ماندن یاد حماسه 9 دی. برای همین است که دم به دم می گوید که دست بردارید از این کارها
پس معلوم است که بعد از 9 دی هم دشمنان بیکار ننشسته اند و به شدت کار می کنند ولی در میان سیاسیون ما که هنوز به بلوغ مبارزه با استکبار نرسیده اند هرازگاهی در گوشه و کنار ، زمزمه مذاکره با آمریکا شنیده می شود تا جایی که رهبر معظم فریاد می زنند : «من کی گفتم نرمش قهرمانانه یعنی عقب نشینی و صلح؟ شما یک سیاست محوری را دنبال کنید ، آنهم سیاست تعاملی ضد نظام سلطه و الگوی شما زینب کبری باشد که صدق زینب کبری را الگوی خود قرار دهید.»
صدق زینب کبری که آقا در میان فرماندهان بسیج مطرح می کنند یعنی چه؟ (آیه 23 سوره احزاب ) عده ای که در ایمانشان صادق باشند و ذره ای تردید در استکبار ستیزی نکنند.
چه ویژگی در پیامبر، او را اسوه حسنه کرد؟ پوشیدن لباس مناسب، استفاده از عطر، صله رحم کردن و ... خیر؛ پیامبر زمانی در سوره احزاب به اسوه حسنه خطاب شد که ایشان در محاصره بودند. برخی اصحاب از ترس و به بهانه خانواده ، برخی دیگر با بهانه های گوناگون ترسیدند و جا زدند ولی پیامبر با 3000 نفر در برابر 18000 قرار گرفت و نصرت الهی شامل حالش شد.
اهانت های امروز سران آمریکا علیه ایران
وقتی از اوباما در مورد کشتار مردم سوال پرسیده می شود، چرا باید در جواب شنیده بشه : نسل کشی برایم اهمیت ندارد من نگران سگ دخترم هستم.
در طول تاریخ انقلاب سابقه نداشته است که یک مقام حکومتی به مردم ایران اهانت کنند که شرمن با وقاحت تمام می گوید در ژن ایرانی ها مکر و فریب و خدعه وجود دارد و انسان های غیر قابل اعتمادی هستند.
یا همین امروز اوباما اعلام کند : البته که به داشتن سفارت در ایران فکر نمی کنیم ولی اگر روزی بخواهیم این کار را انجام دهیم، ایران باید دست از حمایت حزب الله بردارد.
چه کسی از شما خواسته سفارت بزنید؟ ما هنوز حسابمان را با آمریکا صاف نکرده ایم. هنوز دولت آمریکا چه بلحاظ مادی که میلیاردها دلار را غارت کرده است و چه بلحاظ معنوی که تقاص خون شهیدان است را پس نگرفته ایم.
اگر حسابمان صاف شد آنوقت تازه فکر می کنیم که آیا پیشنهادشان را بپذیریم یا نه!
در ادامه مراسم نیز مداحان اهل بیت به ذکر مصیب پرداختند.
شایان ذکر است که پایگاه بسیج حیدر کرار برگزار کننده این یادواره بود.