سرویس دریچه: وحید جلیلی، مسئول شورای سیاست گذاری جشنواره مردمی فیلم عمار در مورد هدف و موضوع اصلی جشنواره عمار، عنوان داشت: جشنواره مردمی فیلم عمار در اولین سالگرد حماسه نهم دی در سال 89 شکل گرفت و 20 فیلم با موضوع فتنه 88 در آن شرکت کردند. در سالهای بعد به گستره موضوعی جشنواره اضافه شد و از فیلم سازان انقلاب اسلامی دعوت شد که در چند سرفصل دیگر ، فیلم هایشان را برای دبیرخانه جشنواره ارسال کنند که استقبال بسیارخوبی هم شد. در ششمین دوره جشنواره عمار هم بیش از 2 هزار اثر شرکت کردند.
وی با اشاره به دو ویژگی که جشنواره عمار را از سایر جشنواره های کشور متمایز کرده است، گفت: اولین ویژگی، مضمون و جنس موضوعاتی است که در عمار ارائه می شود که در جشنواره های دیگر وجود ندارد. ویژگی دوم هم شبکه عظیم اکران مردمی است که در جشنواره مردمی فیلم عمار شکل گرفته است و در صدها شهر و روستای کشور افرادی با انگیزه های مخلصانه و انقلابی همت کرده اند و فیلم های نسل جدید فیلم سازان انقلاب اسلامی را برای مردم نمایش می دهند.
مسئول شورای سیاست گذاری جشنواره مردمی فیلم عمار در مورد تغییرات کیفی این دوره از جشنواره نسبت به دوره های قبل، اظهار داشت: این تغییرات در بخش های مختلف متفاوت است. در بخش انیمیشن، اتفاقات خوبی در حال شکل گیری است و وقتی نگاه می کنیم، هر سال فیلم سازان انقلاب اسلامی روند رو به رشد منطقی را طی کرده اند. در حوزه مستند، اتفاقات مهمی در حال وقوع است و فیلم سازان انقلاب اسلامی در زمینه تولید مستند از حوادث منطقه، حضوری جدی دارند و در صحنه هایی که حضور در آن ها، شجاعت بالایی می خواهد؛ فیلم سازان توانای انقلاب حضور پیدا کرده اند که در این دوره از جشنواره، تعدای از این فیلم ها را خواهیم دید. در حوزه داستانی هم اتفاقات خوبی شروع شده است که امیدواریم در سال های آینده ثمرات آن آشکار شود.
جلیلی در پایان پیرامون میزان موفقیت و آثار و برکات جشنواره مردمی فیلم عمار، تصریح کرد: در مورد این موضوع؛ روزنامه نگاران، منتقدین، تحلیل گران و ناظران اجتماعی باید نظر بدهند. ما وظیفه داریم در حد توان و همت مان تلاش کنیم تا فضایی ایجاد شود که این نسل پرشور، پرانگیزه و پر استعداد بتواند با مخاطب ارتباط برقرار کند و فضایی داشته باشد که آثارش را برای مردم به نمایش بگذارد و از آن ها بازخورد بگیرد و برای مراحل بعدی کارش استفاده کند. این کاری است که ما باید انجام دهیم و مابقی به توفیق الهی و کمک و حمایت همه نیرو های مردمی که در این حوزه ها، صاحب انگیزه هستند؛ بستگی دارد.