به گزارش حلقه وصل، علی مرادی رئیس فدراسیون وزنه برداری در خصوص رقابتهای جهانی وزنه برداری تایلند اظهار داشت: در این رقابتها بالغ بر ۱۰۰ کشور دنیا حضور داشتند و مسابقات از نظر کمی و کیفی به مراتب از دورههای گذشته وضعیت بهتری داشت. ما هم با همه فراز و نشیب هایمان در این بازیها شرکت داشتیم و عنوان چهارمی این دوره از مسابقات را کسب کردیم. این عنوان، حاصل زحمات همه خانواده وزنه برداری است و این موضوع را به همه مردم ایران تبریک عرض میکنم.
چهارم شدن تیم ملی افتخار است
مرادی درباره اینکه تیم ملی وزنه برداری پس از چندین دوره در جمع ۳ تیم برتر مسابقات قرار نمیگیرد و کاپ این مسابقات را کسب نمیکند، بیان کرد: ما با کاپ به کشور برگشتیم و شاید برخی این کاپ را ندیدند و اهدای کاپ بین ۶ تیم برتر صورت گرفت. دورانی وجود داشت که وزنه برداری ایران هیچگاه کاپ تیمی نمیگرفت. ایران چهارم دنیا شده است و این موضوع یک افتخار محسوب میشود. البته اگر یکی، ۲ تن از ملی پوشان مثل کیانوش رستمی و محسن دادرس شرایط بهتری داشتند، تیم مان رده دوم دنیا را از آن خود میکرد. من به آینده این تیم خوشبین هستم و باید بگویم کادر فنی بسیار خوبی داریم.
رئیس فدراسیون وزنه برداری درمورد وضعیت تیم ملی در بازیهای المپیک ۲۰۲۰ تصریح کرد: در گذشته ۵ یا ۶ سهمیه را برای المپیک در اختیار داشتیم و حالا این سهمیه به ۲ کاهش پیدا کرده است. با وجود این محدودیتها فدراسیون تلاش میکند تا تیم در شرایط بهتری گام به المپیک بگذارد.
پیامد این اتفاقاتی که در تایلند رخ داد، به خاطر نبودن ۳ ماهه رئیس فدراسیون است
مرادی با اشاره به دورانی که در ابتدای سال ۹۸ فدراسیون وزنه برداری بدون رئیس و با سرپرست اداره میشد، تاکید کرد: ما ۳ ماه طلایی را از دست دادیم. این درست است که در آن دوران کارها روی زمین نمیماند، اما وقتی قرار است در رقابتهای جهانی قبل از المپیک شرکت کنیم، باید به فدراسیونهای المپیکی بیشتر توجه شود. پیامد این اتفاقاتی که در تایلند رخ داده، به خاطر نبودن ۳ ماهه رئیس فدراسیون است و نتیجه اش نیز همین خواهد بود. حتی صدور حکم ریاستم در فدراسیون هم با تاخیر همراه بود. حتی من انتظارم از تیم پایینتر از نتیجهای بود که کسب کردیم، اما باید گفت تیم ملی وزنه برداری در بدترین شرایط خود چهارم دنیا شد و امیدوارم در زمان کوتاهی که تا المپیک باقی مانده است، ضعفهای مان را به نقاط قوت تبدیل کنیم.
محترمانه عذر رستمی را میخواهیم
او درخصوص موضوع کیانوش رستمی که در روزهای اخیر حواشی فراوانی با خود به همراه داشته است، گفت: کیانوش پیش از المپیک ۲۰۱۶ این روند را آغاز کرد و ما در آن دوران با نگاه پدرانه به این موضوع پرداختیم، اما کیانوش بعد از المپیک هم هماهنگیهای لازم را با فدراسیون وزنه برداری انجام نمیداد. به نظر من ادامه این روند برای خودش هم زیبنده نیست. هماهنگیهای لازم را با فدراسیون جهانی انجام دادیم تا اگر خدایی نکرده این روند ادامه دار شد، حضور رستمی هم در المپیک درهالهای از ابهام قرار بگیرد. آنها هم موافقت خود را با این موضوع به ما اعلام کردند. از حالا به بعد ادامه این روند را قطعا نمیپذیریم و به او اعلام کردیم که باید روند خودش را به شدت تغییر دهد. اگر هم غیر از این باشد با مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک گفتوگوهای نهایی را انجام خواهیم داد و محترمانه عذر رستمی را میخواهیم. اما اگر ساختار رستمی تغییر کند، از ظرفیتهای او استفاده خواهیم کرد.