وزارت خارجه آمریکا از آغاز رسمی فرایند یک ساله خروج این کشور از توافق اقلیمی پاریس خبر داد.
مطابق اصل ۷۵ قانون اساسی، سند تعهدات ایران در توافقنامه پاریس، با توجه به بار مالی که به دولت تحمیل میکند؛ باید طی ۱۰ روز، به مجلس ارائه میشد، اما سازمان محیط زیست پس از گذشت ۱۰ ماه در این زمینه سکو
سازمان محیط زیست بعد از گذشت 8 ماه از مصوبه کمیسیون کشاورزی در راستای ارائه سند تعهدات ملی ایران در موافقتنامه پاریس، هنوز کاری انجام نداده است.
وارد کردن وزارتخانههای اقتصادی و انرژی در زمینه بررسی توافق نامه پاریس از سوی کشورهای فاقد منابع انرژی مانند انگلیس، استرالیا و مالزی در حالی است که ایران با وجود دارا بودن رتبه اول در مجموع ذخایر نفت و گاز توجهی به ابعاد اقتصادی این توافق نامه نکرده است.
سازمان محیطزیست برای به تصویب رساندن موافقتنامه تغییر اقلیم پاریس تلاش میکند تا با ارائه نکردن سند تعهدات ایران به مجلس این نهاد را در روند بررسی دور بزند.
رئیس قوه قضاییه در رابطه با توافقنامه پاریس با اشاره به وجود اسناد بالادستی محیط زیستی در کشور گفت: با وجود این اسناد هیچ نیازی به توافقنامههایی مثل پاریس نداریم.
واردات ۸۰۰ هزار اتوبوس و کامیون گازسوز یا هیبریدی در راستای یکی از سیاستهای کاهش گازهای گلخانهای در تعهدات ایران در توافقنامه پاریس، ۱۳۰ میلیارد دلار هزینه خواهد داشت.
رییس کمیسون کشاورزی از رفع موانع قانونی برای پیوستن به توافقنامه پاریس در هفته پیش رو خبر داده است، این در حالی است که هنوز از سوی دولت لایحه مورد نظر شورای نگهبان برای روشن شدن میزان تعهدات ایران به مجلس ارائه نشده است.