نماینده سابق از طیف مدعیان اصلاحات میگوید: تاخیر در برجام و طراحی توسعه، تلاشهای گذشته را از بین میبرد.
دولت روحانی در ۸ سال گذشته رویکرد «بهانه زدایی از آمریکا و اروپا» را صدر اقدامات خود قرار داد. این روش موجب شد که علیرغم بتن ریزی در قلب راکتور هسته ای، تحریم ها تقریبا دو برابر شود.
به عقیده کارشناسان همکاری با FATF هیچ سود مشخصی برای ایران نخواهد داشت و هرچه ایران بیشتر به مطالبات این نهاد سیاسی پاسخ بدهد، بیشتر در باتلاق تحریمهای اقتصادی فرو میرود.
حمله به شورای نگهبان و بیان ادعاهایی همچون اختیارات محدود رئیس جمهور، صرفا ترفندی برای فرار از پاسخگویی درباره کارنامه 8 ساله است.
معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر خارجه گفت: معاملات تجاری از طریق اینستکس در حال حاضر برای ایران قانعکننده نیست.
تجربه مدیریت بحران در سایر کشورها حاکی از آن است که روسای دولت با تمام توان کابینه را به میدان آورده و فرماندهی عملیات را بر عهده گرفته اند.
یک فعال اصلاحطلب در راستای پروژه تحریم خاموش انتخابات؛ تأکید کرده که انتخابات پیش رو، انتخاب بین میوههای گندیده و ناسالم است!
اصلاح طلبان تا همین چند هفته پیش تاکید داشتند که مجلس در رأس امور نیست و مجلس هیچ نقشی در امور کشور ندارد. حالا همین طیف برای حضور در مجلس، سر و دست می شکند!
کارویژه مقامات دولتی، اصلاحطلبان و رسانههای آنان این است که با وارونهنمایی مسائل و موضوعات مرتبط با دیپلماسی، مشکلات اصلی کشور را به محاق ببرند و از پاسخگویی در برابر افکار عمومی فرار کنند.
آیا ما غنی سازی ۲۰ درصد را- با کاربردهای گسترده از جمله تهیه دارو برای بیماران- را متوقف کردیم تا همدردی بین المللی با ایران شکل بگیرد؟!
معاون وزیر خارجه در گفتوگویی ۱۲ ادعای خلاف واقع را در حوزههای مختلف دیپلماتیک مطرح کرده است.
دولتمردان در طول مذاکرات هسته ای و همچنین پس از امضای توافق به دفعات اعلام کردند که هدف از برجام لغو تحریم هاست.
یک فعال اصلاح طلب بدون اشاره به حضور کسانی مثل اسحاق جهانگیری، بیژن زنگنه و محمدجواد ظریف در دولت تأکید کرد که اصلاحطلبان کمترین نقشی در دولت ندارند!
یک فعال اصلاح طلب بدون عذرخواهی از بابت اشتباهات تحلیلی جناح چپ میگوید بسیاری از حامیان دولت از عملکرد دولت ناراضی هستند.
فریب مردم در مجلس؛ فراکسیون امید برای نقض حکم خاتمی کارگروه تشکیل میدهد اما برای پیگیری مسئله گرانی نه!
از بین ۴ کاندیدای تصدی پست شهرداری تهران، با رأی اعضای شورای شهر تهران ۲ نفر (پیروز حناچی با ۱۱ و عباس آخوندی با ۱۶ رأی) انتخاب شدند.
بیستم آبان، ۵گزینه تصدی شهرداری تهران قرار است با حضور در صحن شورای شهر تهران برنامههای خود را اعلام کنند که در این بین اعتراضات زیادی به عباس آخوندی یکی از گزینههای شهرداری تهران مطرح است و بسیاری اعتقاد دارند حضور وی برای شهر حاشیهساز خواهد بود.
پنج نامزد نهایی شهرداری تهران برای ارائه برنامه انتخاب شدند و محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران از لیست حذف شد.