رئیس سازمان صنایع نظامی عربستان سعودی ضمن تاکید بر تلاشهای ریاض برای خودکفایی در صنایع دفاعی، از افزایش ۵۰درصدی هزینههای نظامی کشورش تا سال ۲۰۳۰ خبر داد.
بودجه نظامی چین در سال ۲۰۲۲ به میزان ۷.۱ درصد نسبت به سال قبل افزایش مییابد. نخستوزیر چین هم خواستار افزایش نوآوری نظامی به منظور حراست از حاکمیت، امنیت و منافع توسعه این کشور شده است.
جنگهای بیپایان آمریکا، از جمله در افغانستان و عراق، پس از ۱۱ سپتامبر تریلیونها دلار برای مالیاتدهندگان آمریکایی آب خوردهاند، اما در این میان شماری از کمپانیهای آمریکایی نیز ثروتمند شدهاند.
نخستوزیر کنونی رژیم صهیونیستی با اشاره به شکست خوردن سیاستهای همتای پیشین خود در قبال ایران، گفت کابینه قبلی تلآویو باعث شد گروههای مقاومت منطقه هزاران فروند موشک و راکت ذخیره کنند.
بودجه ۷۱۵ میلیارد دلاری وزارت دفاع آمریکا متمرکز بر مدرنیزه کردن زرادخانه هستهای ایالات متحده برای بازدارندگی در برابر چین خواهد بود.
سنای آمریکا روز جمعه با بیش از دو سوم آرا، وتوی لایحه بودجه نظامی توسط ترامپ را بیاثرکرد.
رئیسجمهور آمریکا قانون اختیارات دفاع ملی (بودجه نظامی) این کشور برای سال ۲۰۲۱ که به تازگی در مجلس سنای آمریکا به تصویب رسیده بود را وتو کرد.
اندیشکده بینالمللی پژوهشهای صلح استکهلم (SIPRI) امروز (دوشنبه) در گزارشی به بررسی حجم بودجه نظامی کشورهای جهان پرداخت.
دولت ژاپن به دنبال افزایش هزینه های دفاعی به ۵.۳ تریلیون ین (۴۸.۸ میلیارد دلار) برای سال مالی ۲۰۲۰ میلادی است.
نخستوزیر ژاپن به قابلیت ابزاری نیروی نظامی به عنوان شریکی در تامین امنیت ایندوپاسیفیک آگاه است و در میانه جدال آمریکا و چین؛ عزم خود را برای تبدیل شدن به یک قدرت منطقهای جزم کرده است.
برنامه ششم توسعه به عنوان یک سند بالادستی ماموریتهایی را برای نیروهای مسلح پیش بینی کرده است اما آیا بودجه پیشنهادی دولت برای سال آینده، کفاف اجرای ماموریتها را میدهد؟
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: بودجه دفاعی کشور با توجه به شرایط خاص منطقه و ضرورت تقویت بنیه دفاعی کشور و حفظ آمادگی رزمی نیروهای مسلح باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
آمارهای منتشر شده در آمریکا از افزایش بودجه و عملیاتهای جاسوسی این کشور در دوره زمامداری «دونالد ترامپ» حکایت دارد.