سخنگوی حزب ندای ایرانیان، گفت: جبهه اصلاحات به مباحث اولیه انتخابات ورود کرده و موضوع در کمیتههای تخصصی در حال بررسی است، تلاش میکنیم تا لیستی از چهره های نسل دوم و سوم اصلاح طلبان در سراسر کشور راهی انتخابات شوند.
عده ای قصد دارند در مقابل مکتب امام و سه مولفه اصلی آن یعنی معنویت، عقلانیت و عدالت؛ دست به تحریف امام راحل بزنند و امامی را به مردم و نسل های جدید معرفی کنند که مثلا با عقلانیت حکومتی مخالف بود.
رئیس سابق سازمان انرژی اتمی اخیراً اینطور گفته است که اگر برجام هم نبود بیشتر از این نمیتوانستیم در صنعت هستهای کاری بکنیم!
صادق خرازی از بنیانگذاران حزب ندای ایرانیان با انتشار اطلاعیه ای از حضور در این تشکل سیاسی اصلاحطلب استعفا داد.
مشارکت انتخاباتی به کارنامه و محبوبیت نامزدها مربوط است یا به "مشروعیت نظام"!؟ مقام معظم رهبری طی بیاناتی در سال ۹۴ به این سؤال فلسفی پاسخ دادند.
حزب ندای ایرانیان با صدور بیانیهای قهر با صندوق رای را عملی منفعلانه برشمرد و از جبهه اصلاحات ایران خواست با اتخاذ نگاهی بلندمدت، فعالانه وارد عرصه انتخابات شود.
شرکت کردن در انتخابات یا تحریم آن از یکسو ونیز رسیدن به یکی از دو نامزد تائید صلاحیت شده (همتی یا مهر علیزاده) از سوی دیگر جبهه اصلاحات را دو شقه و چند دسته کرده است.
اصلاحطلبان که طی ۸ سال گذشته، سنگ دولت تدبیر و امید را به سینه میزدند اکنون معترفند که به دولت روحانی سنجاق شدهاند و رد صلاحیت نامزدهای آنان، لطف شورای نگهبان به اصلاحطلبان بوده است.
اقبال برخی اصلاحطلبان به سمت عبدالناصر همتی افزایش یافته و احزابی همچون حزب کارگزاران سازندگی، مجمع نیروهای خط امام و حزب ندای ایرانیان ظرفیتهای خود را برای کمک به همتی روانه ستاد وی کردهاند.
رجلی که "رأی" را بر زمین بگذارد یعنی اسلحه را برمیدارد. فلذا دیگر هیچ حرفی از این فرد مسموع نیست. این قاعده شامل بیانیه آقای عارف که پیش از این، رسما انتخابات مجلس یازدهم را تحریم کرد نیز میشود.
اظهارات نقیبزاده و ظریف در تخریب متحدان راهبردی ایران مثل چین و روسیه نشان میدهد که احتمالات مربوط به تقلای یک جریان داخلی برای تخریب روابط خارجی، متوجه "اصلاحطلبان و اعتدالیون" است نه کس دیگر.
دبیرکل حزب ندای ایرانیان گفت: اگر به سال ۱۳۹۲ برگردیم باز هم به آن فکر رأی میدهم اما به شخص روحانی رأی نمی دهم.
تودههای میلیونی مردم اگر در معرض استدلالهای قابل فهم قرار بگیرند بهتر میتوانند تصمیم بگیرند و متوجه باشند که شعارهایی که احساسات آنها را به بازی میگیرد ماندگار نیست.
اصلاح طلبان مهارت خاصی در پاک کردن «ردِ پا» و جداکردن سفره خود از دولت دارند. برخلاف ادعای فعالین اصلاح طلب، محمد خاتمی از جمله بانیان اصلی وضع موجود اقتصادی در کشور است.
تلاشهای کمرمق برای بازسازی چهرهٔ سیاسی معاون اول حاکی از آن است که اصلاحطلبان در حال سرکیسه کردن جهانگیری هستند و در نهایت همانند سال ۱۳۹۶ او را به حال خود رها میکنند.
سید صادق خرازی به شدت از عملکرد دولتهای گذشته انتقاد میکند و اعتقاد دارد که جریان اصلاحات خود نیاز به اصلاحات دارد.
راهاندازی ائتلاف انتخاباتی اصلاحطلبان با واکنش متفاوت در میان نشریات همسو با این طیف مواجه شد.
اصلاحطلبان با تغییر در ساختار نهاد اجماع ساز؛ جبهه اصلاحطلبان ایران را تشکیل دادند، از جالبتوجهترین تغییرات جدید حذف پسوند اسلامی از تشکیلات جدید است.
اعتراض به سازوکار جدید تصمیمگیری در میان اصلاحطلبان تنها به بیانیه حزب صادق خرازی منتهی نشده و هادی خامنهای سیاستمدار قدیمی جناح چپ نیز انتقادات جدی به نهاد اجماع ساز وارد کرده است
کارگزاران و احزاب پرنفوذ دیگری چون اعتماد ملی خواستار نقش پررنگتری در ارائه کاندیداها برای انتخابات هستند که با توجه به نقش لیدری یا «پدرخواندگی» خاتمی و نزدیکی حزب اتحاد ملت به وی، میسر نمیشود.