شواهد تاریخی نشان میدهد که وحدت و حمایت از مسلمانان در جمهوری اسلامی ایران، نه تنها یک شعار، بلکه یک استراتژی و حقیقت عملی است که سالهاست به طور جدی در عمل پیگیری میشود.
آیتالله خامنهای میگوید یک «طرح همهجانبۀ امریکایی» برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی طرّاحی شد و جوانب آن از همه جهت سنجیده شد؛ این طرح، «طرح بازسازیشده»ای است از آنچه که در فروپاشی اتّحاد جماهیر شوروی اتفاق افتاد.
دریافتکننده جایزه صلح نوبل و حامیانش که به جنایات بیشمار علیه انسانیت و بشریت شهره آفاق هستند، سند غیرقابل انکاری از انسانیت و بشردوستی جمهوری اسلامی ایران تلقی میشوند.
ما افول آمریکا، توسعه محور مقاومت، ایجاد قدرتهای منطقهای و حرکت پیشرانهای ضد نظام تحریمی را میبینیم. این سد و مانع اقتصادی در حال شکستهشدن است.
ارتش بعث صدام ۴ روز پس از پذیرش قطعنامه توسط ایران، مجدداً تهاجم وسیعی به خاک ایران از جنوب انجام داد؛ همزمان ارتش تروریستی سازمان مجاهدین خلق نیز از غرب به ایران حملهور شد. حمله مجدد و ناگهانی رژیم بعث از ۳۱ تیر آغاز شد و تا ۲ مرداد به طول انجامید و در این مدت ۳۰ کیلومتر در خاک ایران پیشروی کردند.
هزینه برنامه موشکی، منطقهای، حقوق پرسنل نیروهای مسلح، حفاظت از مرزها، حفظ امنیت شهر و روستا، تجهیزات نظامی و ... همگی از بودجه ۶.۸ میلیارد دلاری تامین میشود. کل بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۲ تنها معادل ۲.۶ درصد کل حجم اقتصاد کشورمان بود.
امام (ره) با قیام 15 خرداد مدیریت جهان را با زدن زیر میز دستور کار روزانه آمریکا و شوروی به عهده گرفت. او هیچ قدرتی جز قدرت خداوند را به رسمیت نشناخت.
با توجه به شواهد و قرائن به نظر می رسد اقدامات ضد امنیتی در ناامن سازی مرزهای کشور در منطقه سیستان و بلوچستان امری اتفاقی و تنها از سر ماجراجویی نیست.
مسیر ۱۶۰ کیلومتری راه آهن رشت - آستارا حلقه مفقوده مسیر ۷۲۰۰ کیلومتریِ بالِ غربیِ کریدور «شمال - جنوب» است. توافقنامه امروز احداث راه آهن رشت _ آستارا با حضور ویدئو کنفرانسی روسای جمهور ایران و روسیه منجر به تکمیل بال غربی کریدور و اتصال جنوب آسیا به شمال اروپا خواهد شد.
سفر رئیسجمهور ایران به دمشق، در واقع بلند کردن پرچم پیروزی «مکتب مقاومت» در مهمترین موضوعات جهانی است، موضوعاتی که هر کدام در حکم یک سنگ بنا در ساخت «نظام آینده» جهان به شمار میآید.
برنامه جهان آرا پخش دوشنبه شب خود را به مناظره بین دکتر مسعود درخشان و دکتر موسی غنینژاد اختصاص داده است.
رادیو بیبیسی فارسی روز یکشنبه ششم فروردین ماه پس از 82 سال فتنهجویی، پایان فعالیت خود را اعلام کرد. اما به راستی این رسانه وابسته به دولت انگلستان در تاریخ معاصر کشورمان چه نقشی داشته است؟
میخائیل گورباچف، آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی، در ۹۱ سالگی در مسکو درگذشت.
روایتی از آخرین روزهایی که گورباچف در قدرت بود.
در ایران، نام گورباچف بیش از هر چیز یادآور نامهای است که وی سالها بعد از فروپاشی شوروی دربارهاش گفته بود که اگر به قدرت برگردد، حتما دوباره آن را مطالعه خواهد کرد.
مقامات و چهرههای مطرح جهانی به درگذشت میخائیل گورباچف، آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی سابق واکنش نشان دادند.
منابع خبری از درگذشت میخائیل گورباچف آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی خبر دادند.
اولین کتابش را در سال ۱۳۴۷ نوشته است و آخرین ان را همین روزها زیر چاپ دارد. علاوه بر این از او صدها مقاله در مطبوعات مختلف به چاپ رسیده است. تعداد این آثار آن قدر زیاد است که...
عملکرد مداخلهگرایانه دولت انگلیس در طول تاریخ نسبت به ایران از رخدادهایی چون مشروطه تا ماجرای جدایی بحرین به هیچوجه قابل قیاس با عملکرد ایران نسبت به این کشور نبوده است.