اهداف از برگزاری جشنواره ملی فرهنگی فردخت تقویت عفاف و حجاب، ترویج سبک زندگی ایرانیاسلامی میباشد.
مروری بر آیین اختتامیه اولین رویداد ملی گوهر به مناسبت روز عفاف و حجاب در استان البرز
میزگرد تخصصی همزمان با اجراء طرح نور و در آستانۀ تصویب لایحۀ حجاب و عفاف با موضوع نقش حوزه و روحانیت در مواجهه با چالش تحمیلی حجاب برگزار میشود.
حجتالاسلام علی اکبر اسماعیلی دبیر قرارگاه مردمی برنامههای فرهنگی بندر بوشه اظهار داشت راهپیمایی بزرگ خانوادگی در بوشهر در حمایت از خانواده و فرهنگ عفاف و حجاب برگزار میشود.
در حدود ۳۴۵ آیه قرآن به صورت مستقیم یا غیرمستقیم به مساله عفاف به ویژه مرتبط با مسائل جنسی اشاره دارد و این مساله، نشانگر اهتمام اسلام به برآورده شدن نیازهای روانی انسان و برنامه ریزی برای نیروی جنسی اوست.
امور بانوان اداره کل تبلیغات اسلامی استان قم دوره تربیت کنشگر "تخصصی عفاف و حجاب"ویژه دختران نوجوان دانش آموز کلاس هشتمی و بالاتر برگزار میکند.
پژوهشگر حوزه فرهنگ میگوید: جامعه ایران به طور طبیعی باحجاب بوده است. حجاب به عنوان یک امر سیاسی انتخاب امت امام خمینی است و شاید لحظه سیاسی شدنش را باید در انقلاب اسلامی جستوجو کرد.
سلسله نشست های تخصصی دهه کرامت با موضوع تربیت جنسی در سایه عفاف از سوی نهضت سواد رسانه ای انقلاب اسلامی یزد به صورت مجازی برگزار می شود.
یک نماینده مجلس با اشاره به نحوه مواجهه با حملات دشمنان به مقوله حجاب، به این پرسش که دشمن با تخریب مسئله حجاب به دنبال چیست؟، پاسخ داد.
نماینده ولی فقیه در آذربایجانشرقی با بیان اینکه فلسفه حجاب احترام به شخصیت زن است، گفت: حجاب امری شرعی و اجتماعی است.
در هشتاد و یکمین بسته فرهنگی حلقه وصل به مناسبت هفته عفاف و حجاب به معرفی آثار مکتوب و تصویری مرتبط با موضوع حجاب پرداختهایم.
در بیست و یکمین نشست کارگروه عفاف گرایی و تربیت جنسی ویژه برنامه ای به مناسبت اربعین حسینی با موضوع نقش عفاف در ماندگاری کربلا و تعجیل ظهور تدارک دیده شده است.
مفهوم حجاب که همان پوشش اسلامی و یکی از واجبات دین مبین اسلام است در لغت به معنای مانع و پوشش و بیشتر به معنی پرده آمده و لازم و ضروری است که برای تحقق این امر و تأمین امنیت زن در جامعه، هر دو بعد ایجابی (وجوب پوشش بدن) و سلبی (حرام بودن خودنمایی به نامحرم) رعایت شود.
مراسم رونمایی از کتاب «خوشبختی در همین نزدیکی» تألیف حجت الاسلام عبدالحمید صادقی عصر امروز 23 آبان ماه در پژوهشکده مطالعات اسلامی مشهد برگزار می شود.
با توجه به فضاهای ارتباطی گسترده، شبکههای مجازی و اجتماعی، مدرن شدن سبک زندگی و تکثر سبکهای زندگی امروز، نسبت به هر زمان دیگر کمتر شاهد باورها و اعتقادت متکثری در زمینه حجاب و عفاف هستیم که به طور همهجانبه به تقابل با معنای سنتی حجاب برخاستهاند. احساس میشود نهادهای فکری و فرهنگی از این مسئله غافل ماندهاند و مردم جامعه هم بیشتر با تحولات اجتماعی در شبکههای مجازی و رسانهها ارتباط برقرار میکنند و از آنها تاثیر میپذیرند. در این میان گویی ارتباط مردم و بطن جامعه با نهادهای ترویجی و فکری و فرهنگی کشور تقریبا گسسته شده و این افزایش فاصله فرهنگی، نیازمند اقدامی ضروری است.
مهمترین ویزگی که باید در ساخت مستندهایی عفاف و حجاب رعایت کرد این است که نباید خیلی مستقیم به قضیه حجاب پرداخت چرا که در بحث عفاف و حجاب نیاز است که مصداقی کار کرد و اصلاً نمیشود مستقیم بیان شود؛ چون مخاطب ممکن است در مقابل کار بایستد و عکسالعمل معکوس نشان دهد.
مجمع حافظان قرآن کریم شهرستان کاشمر مدتی قبل مقاله رویین دژ را با استناد به آیات و روایات و با توجه به شرایط روز جامعه تهیه و تدوین کردند.
دومین میز تحلیل حوزه جوانان کانون اندیشه و تمدن اسلامی اصفهان با عنوان «آیا حجاب یک انتخاب است؟» به بررسی ابعاد تربیتی، اجتماعی و تاریخی حجاب پرداخت.
متن سخنرانی رهبرمعظم انقلاب که 20 اردیبهشت ماه در جمع شورای جبهه ملی مردمی عفاف و حجاب کشور ایراد شده است، توسط حجتالاسلام دعایی برای اولین بار مطرح شد.