در آستانه دومین سالگرد شهادت حاج قاسم و یارانش، برخی با روتوش کردن عکسهای قدیمی و ساختن روایتهای جعلی از شهید سلیمانی به صحنه تحریف سردار دلها آمدهاند.
نشست نقد و بررسی کتاب «بدون مرز» در کتابفروشی بِه نشر با حضور نویسنده و منتقد ادبی برگزار شد.
سریال زخمکاری فاقد ویژگیهای مولف است و ماحصل دسترنج کارگردانش نیست بلکه حاصل سفارش است و مثل درخت گردو، شیشلیک و درخت گردو به سفارش پسرعموهای جدید محمد حسین مهدویان ساخته شده است.
نمیشود از فاجعه سردشت چیزی شبیه هولوکاست یهودیان در جنگ جهانی دوم قالبگیری کرد، چون اولا آنها بهعنوان کرد مورد حمله قرار نگرفتند، بلکه بهعنوان شهروندان ایرانی موردحمله قرار گرفتند.
شعار و آرمان چماقی است که فعالان رسانههای نزدیک به تفکر دهنمکی، مسیر گروههای فشار و ممیزی را تسهیل کنند. تاریخ قضاوت خواهد کرد، کدامیک از مدعیان مردمیبودن، حکومتیتر و شیشلیکخورترند.
خاطره خوش آژانس شیشهای در به تصویر کشیدن چهرهای درست از بسیج و بسیجی آنقدر برای اهالی جبهه فرهنگی انقلاب شیرین هست که هر فیلمی با این محوریت ساخته شود در اولین قدم آن را با شاهکار ابراهیم حاتمیکیا مقایسه کنند و طبیعتا «دیدن این فیلم جرم است» نیز از این قاعده مستثنی نیست.
سینمای ایران مخلوطی شده از قتل، خیانت، اعتیاد، دزدی، فاحشه گری و.. با ژانر وحشت، ترس، یاس و.. به یک بهانه تکراری که بله! اینها واقعیات کشور ماست.
سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حاشیه بازدید از سیوهشتمین جشنواره فیلم فجر، نسبت به انتقادات روز گذشته ابراهیم حاتمیکیا از وزارت ارشاد، توضیحاتی را ارائه کرد.
باور در فیلمهای اولیه حاتمیکیا آنقدر جدی است که مخاطب آن را باور میکند
این روزها حاتمی کیا ساخت بیستمین اثر سینمایی خود را شروع کرده که بخش مهمی از مردم ایران نسبت به مسائلی چون نابرابری، آقازادگی، بهرهکشی و چالش شکاف طبقاتی در جامعه خود سوال دارند.
وضعیت تئاتر نه تنها امروز بلکه سالهاست اسفناک شده و هیچ قاعده و قانونی در تئاتر اعمال نمیشود. روز به روز هم به آن پرتگاهی که به نابودی تئاتر منجر میشود، نزدیکتر میشویم.
تصویر آزادساری خرمشهر امروز برایمان به تصویری ملی- میهنی تبدیل شده است. جایگاه آزادسازی خرمشهر امروز نه تنها در رسانههای تصویری چون تلویزیون و سینما بلکه در کتابهای داستانی هم قابل توجه است.
داستان ادعایی خانم کارگردان این است که فیلم قصهها گذر به هفت موقعیت از زندگی آدمهایی است که در شرایطی شبیه به بسیاری از ما و آدمهای دیگر جامعه، روزگار میگذرانند... اما این آدمها اگر هم مشابههایی در جامعه ایران امروز- مثل هر جامعه دیگری از ترکیه گرفته تا همین آمریکا که قبله آمال جماعت شبه روشنفکر ماست- داشته باشند، لابد «بخشی» از جامعهاند و نه تمام آن؛ و این همان چیزی است که تصویر «قصهها» در جهت القای آن است.
آیین تجلیل از 3 دهه فعالیت ابراهیم حاتمیکیا که با حضور چهرهها و شخصیتهای فرهنگی، هنری و رسانهای در خبرگزاری فارس برگزار شد، با حاشیههای جالبی همراه بود.
قائممقام حوزه هنری انقلاب اسلامی کاندیدای دریافت جایزه چهره برگزیده سال 93 هنر انقلاب اسلامی را معرفی کرد.