محمد میرکیانی گفت: تقریظهای رهبر معظم انقلاب بر کتابهای حوزه کودک و نوجوان، تاثیر بسیاری در استقبال این گروه سنی و فعالان عرصه کتاب کودک و نوجوان از این دست آثار دارد.
به بهانه سالروز ششم تیرماه و اقدام به ترور رهبر انقلاب در مسجد ابوذر در گفتگویی صمیمی با حجتالاسلام رضا مطلبی، امام جماعت این مسجد که از همان سالها تا حال حاضر در همین مسجد مشغول خدمت است، به بررسی ابعاد این اقدام تروریستی پرداختیم.
امروز 29 خرداد، سالروز درگذشت دکتر علی شریعتی است. گفتوگوی مجله سروش (شماره 102، خرداد 1360) با حضرت آیتالله خامنهای که در آن نقل قولی هم از امام خمینی(ره) درباره دکتر علی شریعتی دیده میشود همچنان خواندنی است.
مرتضی حیدری آل کثیر پیرامون دیدار شب گذشته مقام معظم رهبری با شاعران گفت: مهمترین و جالبترین نکته دیشب از نظر من همان اشاره حضرت آقا به مسئله «هجو» بود که فرمودند مثلا یک نظام قبیلهای مانند عربستان با یک جاهلیت مدرن آمدهاند و رقص شمشیر میکنند که اینها را باید به هجو بیان کرد.
شاعر آیینی کشورمان گفت: امیدوارم مطالبی که رهبری فرمودند مثل خیلی از مطالب دیگری که در حوزههای دیگر میگویند، فقط تبدیل به تیتر و مصاحبه نشود. امیدوارم شاعران ما با یک نگاه مناسب و متناسب یعنی هم از لحاظ ادبی، هم از لحاظ معرفتی این مطالب را ببینند.
در عرصه شعر آیینی امروز، متأسفانه هنوز به مناجات و شعر توحیدی، توجه جدی نشده است و به همین دلیل است که حضرت آقا در دیدار اخیر نیز، نسبت به اهمیت این موضوع سفارش داشتند و دوستان شاعر را به سرودن شعر با محوریت ادعیه و به ویژه کتاب شریف صحیفه سجادیه تشویق فرمودند.
علیرضا قزوه گفت: خوبی این انقلاب این است که به مردم تعلق دارد و مردم دستان بهارآور امام که این همه آزادی را برایشان به ارمغان آورده است، فراموش نمیکنند.
نویسنده کتاب «وقتی مهتاب گم شد» با اشاره به یادداشت مقام معظم رهبری بر این اثر گفت: یادداشت ایشان کتابم را از غربت درآورد.
حمید داودآبادی در خصوص دیدار اخیر خود با مقام معظم رهبری گفت: حضرت آقا در این دیدار بر لزوم بیان شیرینی خاطرات رزمندگان در عملیاتها از جمله والفجر 8، بیتالمقدس و کربلای 5 تاکید کردند.
رضا اسماعیلی، شاعر با اشاره به دیدار هر ساله شاعران با رهبر معظم انقلاب گفت: تقویت گفتمان انقلاب اسلامی در جامعه ادبی یکی از کارکردها دیدار ایشان با شاعران است.
عضو موسسه فرهنگی صهبا گفت: در ابتدای چاپ امسال سالنامه «صهبا» بخش جدیدی اضافه شده که شجرهنامه رهبر انقلاب و تصاویری از حضور ایشان بر سر مزار اجدادشان در مناطق مرکزی کشور را شامل میشود.
محبوبه زارع از انتشار کتاب «بیواسطه» با موضوع نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان غربی خبر داد.
محمدعلی مجاهدی درباره اشعاری که درباره رهبر انقلاب سروده شده، میگوید: ایشان علاقهای به این کار نداشته و از چنین شعرهایی استقبال نمیکنند.
نماینده ولی فقیه در سپاه قدس از ترجمه و توزیع تعدادی دیگر از آثار شاخص دفاع مقدس که مزین به تقریظ رهبر معظم انقلاب هستند، در کشورهای همسایه خبر داد.
حجتالاسلام پناهیان گفت: ذاتاً هیچگونه تنافی بین واقعگرایی و آرمانخواهی وجود ندارد. آرمانهای فراگیر و باثباتی که برآمده ازیک واقعگرایی صحیح هستند، توانستهاند به تحقق در عرصه واقعیتها بینجامند.
کوشکی گفت: کسی به دنبال تأثیرات کوتاهمدت نیست ولی ایجاد ابهام نسبت به «مسلمان و اسلامی» که رسانههای غربی و استکباری ساختهاند، قدم بسیار مهمی است
گلعلی بابایی با اشاره به دیدار اخیر خود با رهبر معظم انقلاب، درباره تأکیدات ایشان درباره ادبیات دفاع مقدس و ترجمه این آثار گفت.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: رئیس جمهور در جلسه امشب شورا ماموریت داد که گزارش مستندی در زمینه اردوهای مختلط دانشجویی آماده، تذکر رهبر انقلاب در اینباره پیگیری و به طور حتم از برگزاری این اردوها جلوگیری شود.
صادق کرمیار گفت: سخنرانی رهبری درباره عوام و خواص انقلاب منبع نوشتن نامیرا شد.
دبیر همایش ادبی «سوختگان وصل» گفت: رهبر انقلاب متذکر شدند «هرکار برای دزفول قرار است انجام شود باید محور آن مرحوم قاضی(امام جمعه فقید دزفول) باشد چون ایشان با اینکه نابینا بود در دزفول ماند».