ضیافت افطاری سازمان سینمایی در حالی با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، و بسیاری از سینماگران در هتل پارسیان انقلاب برگزار شد که محمد خزاعی از تدوین سیاستهای تولیدی سازمان سینمایی در سال 1403 خبر داد.
دبیر جشنواره فیلم عمار سهیل اسعد گفت: طبیعت جشنواره عمار با جشنوارههای دیگر متفاوت است و محتوایش با آنچه که فیلمسازان و اهل هنر از جشنواره تلقی میکنند، تفاوت دارد. ما مجالی را فراهم کردهایم تا کسانی که از فضای اندیشه و رسانه و سینما دور هستند، دغدغهمند شوند.
جمال شورجه معتقدست سینما هرچه دارد از انقلاب دارد و حالا نوبت سینماگران و هنرمندان است که به کمک انقلاب بیایند و زیر بال و پر آن را بگیرند.
حجتالاسلام عبدالحسین خسروپناه با بیان اینکه دیالوگها عقبهای از تفکر فیلمنامهنویس هستند، گفت: چیزی که فیلمنامهنویس مینویسد و تفکری پشت آن است، ایدئولوژی است. پس ما فیلمی نداریم که عقبه ایدئولوژیک نداشته باشند.
نشست خبری سومین رویداد «رویازی» با حضور مدیران، اهالی رسانه و خانواده مرحوم ابوالحسنی در تالار صفارزاده حوزه هنری برگزار شد.
بیست و هشتمین قسمت از فصل جدید برنامه «نقد سینما» به بررسی کارنامه یک دهه برگزاری جشنواره فیلم «عمار» پرداخت.
در این نشست ابراهیم فیاض، مردمشناس و عضو هیاتعلمی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران و مسعود فراستی، منتقد و پژوهشگر سینما از دو نظرگاه متفاوت به این مساله پرداختند و آثار حاتمیکیا را بررسی کردند. اجرای این برنامه را امیر رضا مافی به عهده داشت.
استاپ موشن «این بیست و سه نفر» که برگرفته شده از کتابی به همین نام است به زودی روی آنتن میرود.