رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در پیامی ضمن تقدیر از اقدام انقلابی «آیتالله رئیسی» در برخورد با مفساد، آمادگی اساتید و دانشجویان شیعه و سنی دانشگاه مذاهب اسلامی در حمایت علمی و عملی از تحولات و اقدامات قوه قضائیه را اعلام کرد.
خبرنگار فارس بهمناسبت هفته وحدت میان دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی رفت تا گفتوگویی صمیمی درباره وحدت بین اهل سنت و شیعه در دنیای اسلام داشته باشد.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در دانشگاه سونان کالیجاکای اندونزی گفت: اگر بخواهیم مردمسالاری دینی موفق در جامعه بروز و ظهور پیدا کند، حتماً باید نقش مردم را نسبت به ترویج امر به معروف و نهی از منکر پر رنگ کنیم.
عضو پارلمان اندونزی گفت: نگاه تقریبی دانشگاه مذاهب اسلامی میتواند در مقابل نگاههای افراطگرایانه و تکفیری موثر باشد.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در دانشگاه شریف هدایتالله اندونزی گفت: اخلاق پیامبر(ص) و دلسوزی ایشان نسبت به عموم مردم پایه اصلی شکلگیری تمدن اسلامی است.
حجتالاسلام مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: حقوق بشر امروز، نه ابزاری برای دفاع از انسان، زنان و کودکان است، بلکه ابزاری به دست مدعیانش تا در هر جای دنیا انسان را قربانی مطامع خود سازند
شماره 47 مجله علمی- ترویجی «مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی» با مقالاتی از پژوهشگران شیعه و اهل سنت منتشر شد.
آئین رونمایی از کتاب «دین، مدرنیته و پسامدرنیته»و کتاب «التنقیح فی بیان احکام الاعتکاف» تالیف حجتالاسلام محمدحسین مختاری، رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی، در سالن کتابنما سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران برگزار شد.
دبیرکل مجمع جهانی اهل بیت(ع) با بیان اینکه ترس اصلی نظام سلطه ایجاد تمدن نوین اسلامی است، افزود: در این سالها قطرهای خون از مسلمانان ریخته نشده مگر این که چنگال آل سعود و کشورهای مرتجع عرب در آن دخیل است.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با برشمردن پنج شاخص اصلی تمدن نوین اسلامی، گفت: عقلانیت یکی از مهمترین عانصر تمدن نوین اسلامی است و افراطی گری منشأ بسیاری از مشکلات جامعه اسلامی است.
استاد حوزه علمیه قم مهدویت(عج) را محور اساسی تمدن اسلامی بر شمرد و گفت: قرآن میفرماید: باید زمانی بیاید که تمام دین برای بشر ظاهر شود، شیعه معتقد به حرکت در این سمت است، اهل سنت نیز باید چنین اعتقادی داشته باشد که دین برای بشر ظاهر شود.
سمینار «وحدت، پیش شرط تمدن نوین اسلامی» با حضور آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی و اندیشمندانی از دانشگاههای اسلامی دهلی 29 بهمن ماه در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار می شود.
رئیس سازمان نهضت العلما اندونزی در دیدار با دکتر مختاری با تاکید برنقش و اثرگذاری علما در تحقق وحدت و همزیستی مسالمت آمیز و تنویر افکار نسل جوان جمهوری اسلامی ایران را آمال و آرزوی مسلمانان آزاده دنیا عنوان کرد و گفت: امیدواریم و دعا میکنیم کشور ایران از هر خطری مصون بماند.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی مینویسد: نباید فراموش کرد که ضدیت انقلاب اسلامی با آمریکا موجبات بازگشت به تمدن اسلامی را تقویت کرد و باعث شد انقلاب اسلامی نقشی بیبدیل در ارتقای وحدت امت اسلامی داشته باشد.
دو کتاب حجتالاسلام محمدحسین مختاری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با عنوان «درآمدی بر مبانی وحدت اسلامی؛ فرصتها و چالشها» و «درآمدی بر سبک زندگی از منظر اسلام» به مناسبت هفته پژوهش رونمایی شد.
مراسم روز پژوهش با حضور آیتالله تسخیری مشاور عالی مقام معظم رهبری در امور جهان اسلام و جمعی از اندیشمندان علوم اسلامی و شخصیتهای علمی و تقریبی با رونمایی از 4 اثر پژوهشی در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار میشود.
باید کنگرۀ عظیم اربعین حسینی را انقلاب ارتباطی در جهان معاصر به شمار آورد، زیرا ارتباطات به تاریخ، جغرافیا و آیندهنگری میپردازد و اربعین تعبیر حقیقی تاریخ عاشورا و تبیین جغرافیای معرفتی کربلا برای ترسیم آیندهنگری در عصر ظهور تلقی میشود.
شماره 46 مجله علمی- ترویجی «مطالعات تقریبی مذاهب اسلامی» دانشگاه مذاهب اسلامی با سرمقالهای از دکتر سید احمد زرهانی با عنوان «دیدگاه قرآن درباره پایان بحرانهای جهان اسلام» چاپ و منتشر شد.
آیتالله اراکی با اشاره به اینکه امام حسین(ع) بهترین همایش وحدت را در اربعین برگزار میکند، گفت: اگر بناست امت واحدهای شکل بگیرد، بنایش از اربعین حسینی(ع) گذاشته خواهد شد.
آیت الله اراکی، دبیرکل مجمع جهانی تقریب تأکید کرد: امروز جنگی بین ادیان وجود ندارد، بلکه آنچه وجود دارد جنگ بین انسان و نظام سرمایهداری است.