مصاحبۀ ویشکا آسایش پس از دو سال، توجه زیادی به خود جلب نکرد. آسایش در این گفتوگو چیز تازهای برای گفتن نداشت و به سیاق همکارانش به بیان مطالب تکراری بسنده کرد.
بیبیسی مدعی است که دروغهای فضای مجازی عامل شورش در انگلستان است و افراد «مست» وارد تظاهرات میشوند. اما نیویورکتایمز میگوید بحران هزینههای زندگی و مشکلات اقتصادی، عامل اعتراضات هستند.
رژیم اشغالگر در چند روز اخیر حمله به غزه، مرتکب جنایتهایی شده است که با مظلوم نمایی این رژیم تناقض دارد.
شب گذشته برنامه شیوه شبکه چهار سیما شاهد مناظره دکتر موسی غنی نژاد و علی علیزاده تحلیلگر سیاسی ایرانی ساکن لندن بر سر لیبرالیسم اقتصادی بود.
باید از مسئولان محترم پرسید که آیا تبلیغ نظرات و دیدگاه سازمان جاسوسی آمریکا (CIA) در کشور آزاد است؟! و آیا آقای رابرت مالی، نماینده ویژه رئیسجمهور آمریکا در امور ایران(!) و عوامل تابلودار سازمان سیا میتوانند پیشنهادات خود برای مقابله با جمهوری اسلامی ایران را آزادانه در روزنامههایی که به آنها مجوز رسمی دادهاید، منتشر کنند؟!
اشکان فدایی از اعضای گروه ملتفت، علت جدایی سروش لشکری(هیچکس) را ارتباط با سازمان مجاهدین عنوان کرد و گفت مادرزن و پدر زن سروش از اعضای رسمی این سازمان تروریستیاند.
برخلاف وعده و وعیدهای دولت روحانی، نه تنها تحریم ها لغو نشد بلکه در «دولتِ اصلاح طلبان» و یا بهتر بگوییم در دولت های سوم و چهارم خاتمی، حدود ۸۰۰ تحریم جدید نیز به فهرست تحریم های ضدایرانی اضافه شد.
برنامه «دیبیسی» که تاکنون در شبکههای اجتماعی پخش میشد، از این پس در تلویزیون نیز روی آنتن میرود.
حضور بی واسطه مقامات ارشد دولت در میان مردم و رسیدگی به نواقص و کمبودها، بیش از پیش دشمن و رسانه های معاند را در سمپاشی و انتشار اخبار دروغ و ایجاد التهاب ناکام گذاشت.
روزنامه زنجیرهای با ادعای اینکه «معیارهای دوگانه اصولگرایان در ماجرای کاترین شکدم آشکار شد»، پرسید: بالاخره بیبیسی صادق است، یا دروغگو؟!
قطعنامه و تحریم علیه ایران، محصول شراکت افراطیون اصلاح طلب با دشمنان ملت ایران است. نقش طیف تندرو اصلاح طلب، فضاسازی و تهیه اخبار دروغین و همچنین ارسال پالس ضعف به دشمن است.
نگاهی به عملکرد این رسانهها نشان میدهد آنها چگونه سوژههای حمایتی خود را از بین متهمانی انتخاب میکنند که بتوانند روی آن موج خبری علیه ایران به راه بیاندازند.
نوع ارتباط برخی رسانه های اصلاح طلب با ضدانقلاب خارج نشین، این شائبه را ایجاد می کند که این دو طیف در پروژه ای مشترک، به تقسیم کار اقدام کرده اند
اخلال در جایگاههای سوخت، یکبار دیگر چهره دشمنان مردم ایران را بدون روتوش نمایش داد. دشمنانی که یکروز داروی کودکان عزیز کشورمان را تحریم می کنند و روز دیگر برای اخلال در عرضه سوخت ذوق زده می شوند.
علیرغم تجربه پرهزینه برجام، اصلاح طلبان همچنان دلخوش به «تضمینِ مقامات آمریکایی» بوده و تصور می کنند که اگر با آمریکا ارتباط اقتصادی برقرار کنیم، فتح الفتوحی عظیم در اوضاع اقتصادی کشور رخ می دهد.
ترکیب لاریجانی-ظریف، نه تنها مصداق تحول و تغییر وضع موجود نیست، بلکه نماد استمرار وضع فعلی است. به عبارت دیگر ترکیب لاریجانی- ظریف یعنی استمرار وضع موجود تا حداقل ۴ سال آینده.
کیمیایی پدر، سینامطلبی، سردبیر سابق بیبیسیفارسی را در برنامه زنده هفت، در گفتوگویی با محمود گبرلو متهم به خیانت میکند و فرج سرکوهی، ستاره سیاسی شبکه فارسی زبان را «پشتکوهی» خطاب میکند.
حضور ثابت در برنامه «من و تو پلاس» به نامداری پیشنهاد میشود، او این درخواست بدون پاسخ را با مرحوم شایانفر در میان میگذارد. گفتوگوی او با روزنامه وطن امروز واکنشی منفی به این پیشنهاد بود.
با تلاش وسیعی که برای برقراری صلح و امنیت در سوریه صورت میپذیرد، برخلاف سیاست کلان جمهوری اسلامی، فیلیمو، فیلم جنگ خصوصی را با هدف متهم کردن بشار اسد به کشتار غیرنظامیان منتشر میکند.
اصلاح طلبان هیچ طرح و برنامه ای برای اداره کشور ندارند. هنر این طیف این است که دلار ۳ هزارتومانی را تا آستانه ۳۲ هزارتومان افزایش دهد و قیمت مرغ و تخم مرغ و موز و پراید را به پرواز درآورد.