کتاب «درسنامه اقتصاد مقاومتی» فردا با حضور جمعی از فعالان و کارشناسان برجسته اقتصاد مقاومتی و همچنین نویسنده کتاب رونمایی خواهد شد.
آنچه امروز به عنوان شرایط اجتماعی ایران مشاهده می شود، بیش از اینکه برآیند «مدیریت اسلامی» باشد، برآیند مدیریتی است که من نام آن را مدیریت «تکنوکراتیک غربگرا» می نامم که حتی از تحقق آنچه در غرب برای مقابله با آسیب های اجتماعی مدل سازی شده است، عاجز است.
ما برای ورود در مسیر شکلگیری تمدن نوین اسلامی به یک فلسفه قوی، زنده، و همسو با وحی نیاز مبرم داریم و این فلسفه لااقل تا به امروز فلسفه نوصدرایی است.
نشست هایی با محوریت نقد سند ۲۰۳۰ از منظر تعلیم و تربیت در چهارمین کنگره بین المللی علوم انسانی اسلامی کمیسیون تعلیم و تربیت برگزار می شود.
بیست و یکمین فصلنامه تخصصی علوم انسانی اسلامی صدرا ویژه بهار 96 با مدیر مسئولی حجت الاسلام والمسلمین رضا غلامی و به سردبیری مسعود معینیپور منتشر شد.
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا در افتتاحیه گردهمایی نخبگان عرصه خانواده گفت: پدر و مادر در خانواده اسلامی، خوشیها و لذتهای خودشان را فدای فرزندانشان نمیکنند بلکه در خوشیها با فرزندان خود سهیم میشوند و در نتیجه به خوشی و لذت مضاعف دست مییابند.
رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا گفت: تمدن نوین اسلامی ازآن جهت که روح اسلامی دارد و نیز جوهر آن به اسلام متصل است، تمدنی فنا ناپذیر است.
رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا با بیان اینکه فلسفه تمدن نوین اسلامی در زمره فلسفه های مضاف قرار می گیرد، گفت واژه تمدن از واژه مدنیت اخذ شده و نقطه مقابل تمدن جامعه بدوی است.
بیستمین شماره فصلنامه علوم انسانی اسلامی صدرا به همت مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا به زودی منتشر میشود.
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا گفت: علیرغم عدم کمکهای مناسب از طرف دستگاههای دولتی، شاهد پیشرفت نیروهای انقلابی نسبت به سال گذشته هستیم.
ولی مسلمین در هر امری که برای رشد جامعه اسلامی صلاح بداند، ورود میکند و دستورات او برای همهی مومنین لازم الاتباع است.
رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا با بیان اینکه اسلام مروج و مدافع عدالت جنسیتی است، گفت: در تبیین نظرات مترقی اسلام ناب در حوزه زنان با انفعال و کم کاری جدی روبرو هستیم.
رضا غلامی، رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا گفت: معتقدم چه بدانیم وچه ندانیم پیاده روی اربعین مولود انقلاب وبیداری اسلامی و مولود نهضت امام خمینی(ره) وثمره خون شهداست.
کتاب منشور فرهنگی انقلاب اسلامی؛ به ضمیمه تبیین مفاهیم اساسی به اهتمام حجت الاسلام علی ذوعلم و به سفارش مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا منتشر شد.
رئیس مرکز پژوهش های علوم انسانی اسلامی صدرا در اردوی ملی سازمان دانش آموزی وزارت آموزش و پرورش که روز گذشته در اردوگاه شهید باهنر تهران برگزار شد به تشریح ۷عامل سقوط و انحطاط تمدن ها پرداخت.
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا در نشست «خطر ظهور نوفرقانیسم» گفت: روشنفکری دینی از ابتدا هدفی جز خشکاندن ریشه های اسلام، آن هم از درون و با لباس اسلام، نداشته است.
آیت الله رشاد با بیان اینکه سبک رهبری در نامه به جوانان غربی مخاطب قرار دادن وجدان هاست، گفت: شیوه مواجهه و تخاطب با وجدان، شیوه فوق العاده ای است که متأسفانه از این شیوه غافلیم.
گاها خیلی از افراد از اینکه در خصوص تحول علوم انسانی صحبت کنند می ترسند که مورد هجمه افراد سکولار دانشگاهی قرار گیرند که برچسب عالم نبودن و علمی به آنان زده شود.
حجتالاسلام والمسلمین دکتر رضا غلامی رئیس مرکز پژوهشهای صدرا در نگاهی جامعه شناسی سیاسی، پیادهروی اربعین را بررسی کرده است و پس از بررس عوامل شکلگیری این پدیده عظیم میگوید: مهمترین آفتی که متوجه پیادهروی اربعین است، سکولار شدن آن است.
رئیس مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا گفت: تولید محتوا در حوزه فضای مجازی نیازمند فهم عمیق فرهنگی است. کسانی که فاقد این فهم هستند، نمیتوانند کار مؤثری در این زمینه کنند.