«شادروان» بهترین نامی بود که میشد روی این فیلم گذاشت، نامی که گویا چکیدهای از کل فیلم است! در حالی که در سالهای اخیر نامهایی عجیب و بعضا زشت و غیرهنری برای فیلمها انتخاب میشد، این فیلم در نخستین برخورد خود با مخاطب، نامی درخور و زیبنده ارائه میدهد که به خوبی با محتوای آن همخوانی دارد.
فیلم سینمایی «دختر ایران» امروز در دوازدهمین جشنواره مردمی فیلم عمار به نمایش درخواهد آمد.
برنامه افطاری شبکه دو امشب به افرادی میپردازد که از ترس "کرونا" گرفتهاند.
بازهم سیمرغ بهترین بازیگر مرد جشنواره متعلق به محسن تنابنده است. تنابنده اگر هیچ فیلمی هم در جشنواره نداشته باشد، قطعا او را برای نقشهایی که سال قبل ایفا کرده کاندید میکنند.
نرگس آبیار تعداد زیادی شخصیت زن در فیلمهایش خلق کرده که به یک اندازه در روند داستان حضور نداشتهاند، اما اگر با دقت به این تابلو نگاه کنیم، ویژگی مشترک آنها واقعی و ایرانی بودن آنهاست.
سه طبقهی تالار وحدت با حضور ۳۵۰ نفر از روشندلان و همراهان شان پر شده است و آنها با شور و علاقه هر چه تمام برای شروع اجرا آماده میشوند.
اولین قسمت برنامه سینمادو با اجرای محمد خزاعی و نقد و بررسی فیلم سینمایی «نفس» و «شیار ۱۴۳» شب گذشته پنجشنبه ۱۱ آذرماه از شبکه دوم سیما پخش شد.
کارگردان سینمای کشورمان گفت: فیلم سینمایی «نفس» را در شرایط سخت و همدلانه ساختیم و به نظرم این فیلم یادآور معصومیت کودکی همه ما است.
مریلا زارعی گفت: طبق عادت همیشه برای پیدا کردن یک نقش در ذهنم موسیقی آن را گوش میدهم، اما نتوانستم برای نقش الفت موسیقی پیدا کنم و در نهایت آن را بر سر سجاده نماز پیدا کردم.
فیلم سینمایی «شیار ۱۴۳» به کارگردانی نرگس آبیار با دوبله آذربایجانی به اکران درآمد. تماشاچیان که در میانه فیلم به شدت متاثر شده بودند پس از پایان فیلم با تشویق ممتد سینماگران ایرانی به ابراز احساسات پرداختند.
نرگس آبیار گفت: کتاب «شیار 143» ویژگیهای ادبی خاص خودش را دارد؛ بهطوریکه ما مجال شخصیتپردازی را در کتاب داشتیم، اما طبیعتا فیلم دارای آن قوت شخصیتپردازی که در کتاب بیان شده نیست.
کتاب «شیار143» روایتی از انتظار یک مادر شهید برای بازگشت فرزندش از جبهه نوشته نرگس آبیار به چاپ دوم رسید.