مسئولین مؤسسه شفا انسانهایی فرهنگی هستند و با دید فرهنگی وارد کار شدند. آنها ادعا و انگیزه مالی از مؤسسه ندارند. وقت خودشان را صرف کار میکنند تا فرهنگسازی در حوزه ازدواج رونق پیدا بکند.
ما خدماتی که برای یک ازدواج لازم و ضروری است را جزء ملزومات آوردیم و زائدههای آن را حذف کردیم. مثلاً چیزی به نام کیک عقد در این مؤسسه داده نمیشود.
تمامی مسائلی که جوانان با آن روبرو هستند مانند مبحث اشتغال و مسکن و آموزش دارای نهادهای عریض و طویلی هستند که این مسائل را پیگیری میکنند اما بحث قانونی و مهمی مانند ازدواج بدون متولی است.
بحث همسریابی حساس است. برای همین شاید دو سه سال اول با اینکه روی بحث همسریابی کار کارشناسی میکردیم اما مستقیماً وارد نشدیم.
امیرحسین بانکیپورفرد عضو هیئت علمی دانشگاه اصفهان و رئیس دانشکده اهلبیت(ع) دانشگاه اصفهان است. کتابهای زیادی نوشته و مجموعههایی مانند مرکز فرهنگی عترت، مرکز فرهنگی حدیث راه عشق و کانون نخبگان جوان، مرکز تحقیقات حیات طیبه، کانون پیوند مهر و شبکه فعالان ازدواج که به شفا معروف است را راهاندازی کرده است. با او درباره موسسه شفا و فعالیتهایش سخن گفتهایم.
آمارهای تکاندهنده و ناخوشآیند موجود در کشور، حاکی از خلا یک جریان صحیح فرهنگی و عملیاتی در موضوع ازدواج و تشکیل خانواده است و این یک هشدار برای آسیبهای اجتماعی و خانوادگی است که گریبان جامعه ما را گرفته است.