فضای مجازی اینروزها جایی است برای اعلام مواضع و نگرش های افراد مختلف به موضوعات روز جامعه این اعلام مواضع درمیان قشرهای مختلف جامعه وجود دارد و از رئیس جمهور تا عده ای از وزرا و فعالان رسانه ای و فرهنگی نیز در شبکه هایی چون توئیتر و اینستاگرام فعال هستند. در ادامه نگاهی داریم به مهمترین توئیت های برخی از فعالان فرهنگی در فضای مجازی تا ببینیم در هفته ای که گذشت این افراد مهمترین مواضع و دغدغه هایشان چه بوده است.
عضو شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: در سال 98 کار خودمان را میکنیم و دنبال اصلح میرویم.
اشرف بروجردی میگوید: حقیقتجو و داوودی مهاجر را بشخصه انقلابی نمیدانم یعنی فکر میکنم آنها تابع شرایط روز یعنی برحسب شرایط روز خودشان را اینچنین بروز دادند.
جشن باغ صدری عنوان مجموعهداستانی است که موضوعات آن حول محور مبارزات مردمی برای پیروزی انقلاب اسلامی میباشد. در این داستانها احساسات زنانی که بهنحوی در زندگیشان درگیر با مسائل انقلاب شده و یا ظلم و استبداد شاهنشاهی را لمس کردهاند، به گونهای بیان میشود که این وقایع را برای هر زنی ملموس نموده و احساسات هر خوانندهای، خصوصاً بانوان، را درگیر میکند.
فارغ از تحلیلهای فنی نمایش شاگردان کارلوس کیروش اما واکنشهای بسیاری در رابطه با دریافت گل اول و نهایتا نحوه باخت تیم ملی صورت گرفت. شاید بتوان جالبترین تحلیلهای غیرفنی بازی دیشب که البته با موضوعات سیاسی مرتبط شده بود، تشبیه تعلل مدافعان ایرانی و فرصتطلبی ژاپنیها در صحنه وقوع گل اول بازی، به موضوع «برجام» بود.
زارعی معتقد است، امروز منطق آمریکایی که منطقی زورمدارانه است، از سوی سایر ملتها پس زده شده است و قدرت آمریکا در حل مسائل و ورود پیروزمندانه به پروندهها به شدت کاهش پیدا کرده و در ۱۰ سال گذشته، نمیتوان حتی یک پرونده را مثال زد که آمریکاییها به آن ورود پیدا کرده باشند و با موفقیت خارج شده باشند.
نخست وزیر لبنان اوضاع اقتصادی این کشور را سخت خواند و گفت که بدون دولت در چنین شرایطی نمیتوان دوام آورد.
اولین جلسه هیئت موسس حزب منشعب شده از اعتماد ملی عصر دوم دی ماه در حسینه شهید منتجب نیا برگزار شد.
از درون تهی کردن نظام از ارزش های انقلابی، هدف غایی خط سازش است. همان خطی که بسیاری دیگر از رقبای غرب را از سر راه کنار زده و حالا ایران را در این آزمون قرار داده که آیا حاضر هستند مقاومت در برابر بی عدالتی جهانی را ادامه دهد یا به ناچار باید تن به سازش دهد؟
دبیرکل جمعیت پیشرفت و عدالت ماجرای دیدار شب گذشته رئیسی و قالیباف را تائید کرد.
شبکه خبری العربیه در گزارشی با ابراز ناخرسندی از روابط دوحه با تهران نوشت، به نظر میرسد قطر قصد دارد هر چیزی را فدای حفظ روابط با ایران کند حتی روابط با آمریکا را.
جبههای جدید قرار است با مشی سیاسی اصلاحطلبانه فارغ از شورای هماهنگی، شورای سیاستگذاری و پارلمان اصلاحات اعلام موجودیت کند.
آیا حوزه و فقه میتواند در برابر این وضعیت اقتصادی کشور بعد از چهل سال از انقلاب، شانه از بار مسئولیت خالی کند؟ اگر مسئولین کشور بخواهند بر اساس مُر اسلام، اقتصاد کشور را اداره کنند، حوزه علمیه نظریهای پرورده و نهادسازیهای لازم را برای پیشنهاد دارد یا جز تکرار حرام بودن ربوی بودن اقتصاد و ربا جنگ با خداست، حرف دیگری ندارد؟
کمیته سیاسی جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی، متن اولیه مانیفست «نواصولگرایی» را تهیه کرد.
ری یانگهو وزیر خارجه کره شمالی، ظهر سهشنبه ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ با محمدجواد ظریف همتای ایرانی خود در محل وزارت خارجه کشورمان دیدار و گفت و گو کرد. ری یانگهو وزیر خارجه کره شمالی که به منظور انجام سفری دو روزه و رایزنی با مقامات کشورمان در تهران به سر میبرد.
ورزش، ابزاري است براي ايجاد اقتدار پولتيکال؛ اما همواره اينگونه نيست. ورزش گاه ممکن است حتي اقتدارزدا باشد. بسته به تعريف زمين و نحوهي بازي در آن، ورزش ميتواند نقشي مثبت و اقتدارافزا ايفا کند يا بهعکس؛ اينکه اقتدار را بزدايد و به عنصري قبيح و منفي در پولتيکس تبديل شود. سياستهاي ورزشي نهتنها در درون مرزهاي ملي يک کشور ابزارهاي مهمي تلقي ميگردند بلکه در ارتباطات بين ملتها نيز از اهميت بالايي برخوردارند.
فعال یک جریان فرهنگی باید سعی کند خودش را وارد منازعات ریز قدرت نکند از یک لایهای پایینتر نیاید یعنی خودش را خرج یک فرد خاص یا یک مجموعه خاص نکند تا بتواند به جایی که باید با ابهت و قدرت وارد صحنه بشود.
دکتر مهدی تلوری انتخابات را یک فرصت برای تشکلها میداند تا بتوانند نیروهایشان را رشد دهند و ظرفیت شنیدن حرفهای مخالف را پیدا کنند. او معتقد است باید از فرصت انتخابات برای تعالی مجموعه استفاده کرد. تلوری شدیدا اعتقاد به تعیین مصداق در انتخابات دارد و آن را عامل حیات و بالندگی مجموعههای فرهنگی میداند.
فعّاليت سياسى، معنايش اين نيست كه فعاليت سياسى حتماً بايد عليه دولت، عليه مسؤولان و عليه نظام باشد. بعضى از بدخواهان، فعاليت سياسى را اينگونه تعبير مىكنند. فكر مىكنند فعّاليت سياسى، يعنى سياسيكارى! اين، يك نوع سياسيكارى و يك نوع تقلّب است كه آدم تصوّر كند فعّاليت سياسى در دانشگاه، فقط با بدگفتن و با فحّاشى كردن و با اهانت كردن به اين و آن حاصل مىشود.
با روشنتر شدن فضای فرهنگی در دولت یازدهم بسیاری از هنرمندان طرفدار دولت تدبیر و امید در قبال اقدامات فرهنگی دولت موضعگیری کردند که در این میان موضعگیری افرادی مانند رضا کیانیان، منیژه حکمت و فریبرز عرب نیا بازخوردهای فراوانی درمیان اهالی هنری و رسانههای کشور داشت.