به مناسبت سیویکمین سالگرد ارتحال حضرت امام (ره)، کنگره شعر استانی رسول آفتاب در خوزستان برگزار و در این کنگره ۵۷ اثر از ۲۸ شاعر مشارکت داده شد که در پایان، ۳ نفر برگزیده و ۳ نفر به عنوان شایسته تقدیر معرفی شدند.
ثبت نام دوره های تابستانه ی مؤسسه فرهنگی «رویش» در پیشوا با حضور اساتید ارزشی و فرهنگی در بخش های هنری، رسانه ای، گفتمانی و فرهنگی آغاز و تا 8 تیرماه ادامه می یابد.
مخدومی درباره تعطیلی جشنواره «رسول آفتاب» که با محوریت جنگ نرم و موضوعات فرهنگی ازجمله فتنه برگزار میشد، اعلام کرد: از زمان دولت یازدهم حتی همان محلی که برای این رویداد احیا کرده بودیم را از ما گرفتند. تمام حمایتهای جشنواره را از سر ما برداشتند. الان هم نمیتوانیم جشنواره را برگزار کنیم چون نیاز به هزینه دارد.
آتش به اختیار فرهنگی حکایت از مردان گمنام و خودجوشی دارد که بدون چشم داشت، بدون اینکه انتظار تشکرد کسی را داشته باشند و بدون اینکه از کسی دستوری گرفته باشند احساس مسولیت کردند و در یک برهه از زمان لااقل یک اتفاق فرهنگی را رقم زدند. آنها که تعدادشان هم زیاد است نقطه عطفی شدند در جبهه فرهنگی اما چون دنبال اسم و رسم نبودند شناخته شده نیستند.
کتاب «بچرخ تا بچرخیم» نوشته محمد سرشار به زودی منتشر خواهد شد.
در روز فناوری هستهای، برای آشنایی با روش و منش شهدای گرانقدر دانش هستهایِ کشورمان، کتاب «من، مادر مصطفی»، نوشته رحیم مخدومی، در نماز جمعههای کشور معرفی شد.
رحیم مخدومی از نویسندههای دفاع مقدس داستانکی از ماجرای یک پدر و پسر نوشته است.
دبیر جشنواره «رسول آفتاب» گفت: امسال موضوع «فتنه سعودی - صهیونیستی در سرزمین منا» به عنوان یکی از موضوعات محوری جشنواره پنجم انتخاب شده است. هدف از پرداختن به این موضوع، ثبت جنایت خبیث و ناجوانمردانه آل سعود در تاریخ است.
نویسنده کتاب «فرماندهانِ ورود ممنوع» گفت: در این کتاب، با ۳۵ فرمانده تخریب یگانها از شهرهای تهران، خوزستان، شیراز و خراسان رضوی گفتوگو کردهایم.
نمایشگاه کتاب تهران فرصتی است برای فعالین فرهنگی که هر ساله در نیمه اردیبهشتماه با جدیدترین کتابها و منشورات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی آشنا شوند. حلقه وصل به همین مناسبت مروری دارد بر غرفههای ناشران جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در بیست و هشتمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران!
این گونه تخصیص بودجه را میتوان همچون مثال «آفتابه لگن هفت دست، ولی شام و ناهار هیچی!» دانست. امروز ما در جامعه تشکلهای متعددی را میبینیم که در ساختمانهای استیجاری و حتی مخروبه و گاهاً یک اتاق، دور هم جمع شدهاند و کارهای عمیق و ریشهای در حوزه فرهنگی انجام میدهند در حالی که در تامین هزینههای پژوهش خود مشکل دارند و اصلا هم اهل توقع برای دریافت حقوق اولیه خود نیستند. آن وقت شنیدن چنین خبرهایی از تخصیص بودجه در یک سازمان بزرگ فرهنگی بسیار ناراحتکننده است.
اگر دکتر صالحی با گل و شیرینی به عذر خواهی از یک فعال فتنه میرود، بسته بودن در اتاق او به روی ناشران انقلابی و بیپاسخ گذاشتن چندین تقاضانامه دیدار عوامل جشنواره ضدفتنه رسول آفتاب، با کدام توجیه بیروتوش قابل پذیرش است؟!