مدیر موسسه فرهنگی گفتگوی دینی گفت: جشنواره عمار در زمینه مقاومت و مدافعان حرم توفیقهای خوبی به دست آورده ولی نیازمند به یک جهش روشی و تحول در نگاه به مخاطب هستیم.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با تاکید بر اینکه علوم فقهی راهکارهای مشخصی را برای جامعه اسلامی در حوزه علوم انسانی تدوین میکند، گفت: جامعه بیتفاوت نسبت به فرهنگ موضعگیری در برابر ضدارزشها، به حاکمیت بدترینها محکوم میشود.
نخستین همایش بین المللی ظرفیت شناسی و تأثیرگذاری فضای مجازی در ارتقای آموزش های دینی، از سوی معاونت پژوهش و تولید محتوای جامعة المصطفی العالمیه برگزار می شود.
مسئول کمیته فرهنگی ستاد اربعین در نشست خبری سوگواره «عبرات» تصریح کرد: پرداختن به این مهم از نگاه زیباشناسانه برای افرادی که به دنبال حقیقت هستند ضرورت دارد و باعث صیانت و جهانیسازی اربعین میشود.
حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با بیان این که بصیرت سیاسی از جمله نیازهای جامعه در هر زمان است، گفت: بصیرت سیاسی در حماسه ۹ دی تأثیر زیادی داشت و رهبر معظم انقلاب هم در سخنان ارزشمندشان بر حماسه ۹ دی تأکید زیادی داشتند.
دبیر علمی همایش ملی«صدف کوثر» با اشاره به اینکه محورهای تخصصی این جشنواره از سوی هیئت علمی آن 14 عنوان رسمی اعلامشده است، گفت رویدادی که این همایش را به همایشی بینظیر بدل کرد، این بود که شرکتکنندگان در این جشنواره این محورها را به 30 محور تخصصی توسعه دادهاند که در نوع موضوعشناسی پژوهشی این حقیقت رویدادی کمنظیر یا حتی بینظیر است.
در آستانه میلاد فرخنده پدر گرامی حضرت ثامنالحجج، فراخوان پانزدهمین جشنواره بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) در سه بخش استانی، ملی و بین المللی منتشر شد.
همایش بین المللی توجیهی آموزشی خادمان پیاده روی اربعین سرورو سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفای ایشان در فرهنگسرای بهمن برگزار می شود.
کتاب «مبانی قرآنی و روایی قیام عاشورا» نوشته سید توقیر عباس کاظمی پشتوانهها و ریشههای قرآنی و روایی نهضت عظیم سیدالشهدا(ع) را در چهار بخش بررسی می کند.
«تمدن اسلامی در سرزمین شام» (از بر افتادن بنی امیه تا برآمدن ایوبیان) تالیف اعظم رحمت آبادی است که از سوی مرکز بینالمللی ترجمه و نشر المصطفی روانه بازار نشر شد.
دبیر عملی همایش ملی «صدف کوثر» از انتشار موسوعه امالمؤمنین حضرت خدیجه کبری(س) در دیماه خبر داد.
عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به اینکه ترویج منکر در پناه ادعای اصلاح در جامعه از شاخصه های منافقان است، گفت: منافقان از منکر حمایت کرده و معروف و آمران به معروف را میکوبند.