نگاهی به اقدامات، سخنان، انتصابات و عملکرد کوتاه مدت عملا آینهای از باقی مانده عمر دولت خواهد بود و میتواند دورنمایی از آینده دولت چهاردهم را به دست دهد.
اینکه چرا روزنامه اعتماد خط اتهام زنی به نظام را به عهده گرفته شاید به علت پشت گرمی این روزنامه به رئیس شورای اطلاع رسانی دولت باشد.
باید پذیرفت که ظریف سیاستمدار خوبی نبوده و نیست و شاید هم به درد همان دانشگاهی میخورد که برود و تئوریهای بینالملل غربیها و به ویژه امریکاییها را درس بدهد و فارغ التحصیلان این رشته را در انطباق با وضعیت ایران دچار سرگردانی و تناقض کند.
به نظر میرسد چهرههای رادیکال اصلاحطلب به بهانه وفاق ملی، به دنبال ورود «رادیکالهای نزدیک به براندازی» و افزایش تنش و بحران هستند.
با شروع روند انتصابات دولت چهاردهم، نگرانی درباره بهکارگیری افرادی که کوچکترین اعتقادی به مبانی و اصل نظام نداشته و در آشوبها نقشآفرینی کردهاند روز افزون شده است.این انتصابات نابجا، خطر حاشیهآفرینی به جای خدمتگزاری در دولت جدید را به اذهان متبادر میسازد.
کنگره حزب جمهوریت که اکنون سالهاست با دو دبیرکل اداره میشود قرار است آبانماه سال جاری برگزار و اعضای شورای مرکزی جدید این حزب از سوی اعضا انتخاب شوند.
جریان اصلاح طلب به هیچ عنوان حاضر نیست به این سوال پاسخ دهد که چرا علیرغم بتن ریزی در قلب راکتور هسته ای، تحریم ها در «دولتِ اصلاح طلبان» 2 برابر شد!؟
تطهیر چهره خبیث قاتلان حاج قاسم و در ادامه هراس افکنی با کلیدواژه «توافق-جنگ» ذیل یک پروژه بزرگ تر تعریف می شود و آن، پروژه ضدایرانی «برجام پلاس» است.
بانیان کارنامه ضعیف و غیرقابل قبول دولت قبل، ژست شاکی به خود گرفته و مدعی هستند که نباید سفره مردم را از برجام و اخم و لبخند مقامات آمریکایی جدا کرد!
این رسانه ها پیش از این از حامیان اصلی اجرای سند ۲۰۳۰ در ایران بودند. این در حالی است که سند ۲۰۳۰ سندی ضدزن و ضدخانواده و در راستای فروپاشی نهاد خانواده تنظیم شده است.
طیف تندروی اصلاح طلب دقیقا هماهنگ با دستورالعمل دشمن، اصرار دارد تا ایران گام به گام بهانه های آمریکا را رفع کند. این اقدام بیش از آنکه ناشی از غفلت و سهل انگاری باشد، رنگ و بوی خیانت دارد.
الیاس حضرتی: ما اصلاح طلبان از گذشته شاهد بودهایم که در مصیبتهایی این چنینی برای مردم نقاط مختلف کشور رییسان جمهوری کمتر به مناطق گرفتار سفر کردهاند!
شواهد و قرائن حاکی از آن است که جریان اصلاحطلب درخصوص سفرهای استانی رئیس جمهور و هیات دولت احساس خطر کرده است.
فعالین اصلاح طلب به گونه ای درباره سیاست خارجی و مذاکره با غرب سخن می گویند که گویا اصلا در سالهای گذشته مذاکره ای با کشورهای غربی صورت نگرفته است.
یک جریان سیاسی در داخل همراستا با سیاست های ضدایرانی آمریکا در پی آن است تا هر رویدادی که در پیشرفت کشور و بهبود اقتصاد و معیشت مردم می تواند مفید باشد را به برجام و FATF گره بزند.
الیاس حضرتی به عنوان رئیس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان انتخاب شد.
اصلاح طلبان با ترافیک کاندیدا در انتخابات ریاست جمهوری مواجه هستند. اما با انکار این واقعیت بدیهی، مدعی هستند که انتخابات ریاست جمهوری رقابتی درون حزبی میان اصولگرایان است.
الیاس حضرتی در توئیتی، از جدی شدن احتمال کاندیداتوری مصطفی تاجزاده در انتخابات ریاستجمهوری خبر داد.
اصلاح طلبان از یکسو از عباس آخوندی به عنوان یکی از کاندیداهای اصلاح طلب در انتخابات ریاست جمهوری نام برده و مرتب با وی مصاحبه کرده و از سوی دیگر فریاد وامصیبتا سر می دهند که «مستاجران نقره داغ شدند».