با پرتاب 2 ماهواره کوثر و هدهد، ایران اولین گام برای رسیدن به شکلگیری منظومه ماهوارهای «دو نما» را پشت سر خواهد گذاشت؛ منظومه ماهوارهای که کمک میکند در شرایط بحرانی تصمیمگیری برای مدیران در کمترین زمان ممکن باشد.
معاون وزیر و رئیس سازمان فضایی ایران شایعات استفاده روسیه از ماهواره ایرانی «خیام» برای مسائل نظامی را تکذیب کرد.
رئیس سازمان فضایی سالاریه: تصاویر ارسالی از ماهواره خیام طی یک فرایند علمی نیاز به کالیبره شدن سنجندهها دارد. این فرایند ممکن است تا ۶ ماه طول بکشد.
سخنگوی دولت از پایدارسازی موفق ماهواره خیام خبر داد.
رئیس سازمان فضایی گفت: قیمت ماهواره خیام در این کلاس، ۴۰-۳۰ میلیون دلار در دنیا است اما هزینه دقیق آن را نمی دانم و باید قرارداد را ببینم.
روز گذشته ماهواره «خیام» ایران با موفقیت از ایستگاه فضایی بایکونور قزاقستان به فضا رفت که این موضوع در مرکز توجه رسانههای دنیا قرار گرفت.
پرتاب موفقیت آمیز ماهواره بومی « خیام » و پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران در این زمینه مورد توجه رسانه های عربی منطقه و بین الملل قرار گرفت.
لحظاتی قبل اولین داده تلهمتری ماهواره خیام در ایستگاههای زمینی این ماهواره در پایگاههای فضایی سازمان فضایی ایران دریافت شد.
ماهواره خیام که صبح امروز از پایگاه بایکونور قزاقستان به فضا پرتاب شد یکی دیگر از پروژههای بر زمین مانده کشور بود که طی یک سال گذشته و با پیگیری دولت سیزدهم به نتیجه رسید.
یک موشک سایوز روسی صبح امروز ماهواره ایرانی خیام را به مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین برد.
رئیس سازمان فضایی ایران گفت: این ماهواره، کدگذاری و رمزگذاری شده طبیعتا کنترل، هدایت و بهره برداری از آن توسط جمهوری اسلامی ایران انجام می شود.
برخی شایعات منتشره در خصوص استفاده از تصاویر این ماهواره برای مقاصد نظامی سایر کشورها صحت ندارد.
روابط عمومی سازمان فضایی ایران گفت: ماهواره خیام هفته جاری از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان با پرتابگر سایوز به فضا پرتاب خواهد شد.
سازمان فضایی ایران اعلام کرد: در یک همکاری مشترک با کشور روسیه، ماهواره خیام هفته آینده از ایستگاه فضایی بایکونور قزاقستان توسط ماهواره بر سایوز به فضا پرتاب خواهد شد.
رییس سازمان فضایی ایران با اشاره به اینکه جلسه شورای عالی فضایی، پس از ۱۱ سال وقفه برگزار شد، گفت: بازنویسی برنامه ۱۰ ساله فضایی ایران با توجه به پیشرفتهای فضایی در جهان، به نقاط پایانی رسیده است.
روند توفیقات صنعت فضایی ایران آغاز شده است و با رفع گلوگاههای این صنعت به ویژه در حوزه پرتابگرها، در سال آینده شاهد تعدد پرتابهای فضایی کشور خواهیم بود.
در ۸ سال گذشته، بودجه سازمان فضایی به قدری کاهش یافت که تکتک دانشمندان فضایی ما از این سازمان، خارج شده یا خارج خواهند شد!
بعد از نزول جایگاه سازمان فضایی ایران در دولت قبل و قرار گرفتن این سازمان حساس زیر نظر وزارت ارتباطات، شاهد یک نوع توقفِ رشد فناوری و سکون بودیم؛ تشکیل سازمان فضایی زیر نظر رئیسجمهور یک ضرورت است.
ماهوارهها در ۴ مدار زمینی با نامهای "لئو"، "مئو"، "ژئو" و "هئو" قرار میگیرند، ایران در پرتاب ماهوارههای علمی به کدام مدار رسیده است؟