همزمان با پنجم اردیبهشت ماه، صد و هجدهمین بسته فرهنگی «حلقه وصل» به معرفی شخصیت فرهنگی ارزشمند و آثار مکتوب و تصویری مرتبط با استاد امیرحسین فردی پرداخته است.
در روزی هم که اعضای کانون نویسندگان پیش حضرت امام رفتند، برخلاف آن چیزی که مورد تصورشان بود امام تأییدیهای راجع به آن مجموعه و کاری که انجام میشد، ندادند. این گروه که افراد سن و سالداری هم بودند، تقریبا عمدهشان با انقلاب هیچ همراهی از خودشان نشان نداده بودند و طوری وانمود میکردند که انقلاب هیچ تأثیری روی اینها نگذاشته است.
باید به احترام ایستادگی و تلاشش برای خلق داستانهایی برای بزرگسال و نوجوان ایرانی بر اساس آرمانهای انقلاب و تجربه زیستهاش تمامقد بایستیم و کلاه از سر برداریم.
هنوز هم اگر کسی بگوید من یک دوست دارم که تازه ازدواج کرده، چه هدیه ای بدهم؟ میگویم «گلستان یازدهم»(انتشارات سوره مهر) یا «قصه دلبری» (انتشارات روایت فتح).
آیین نکوداشت زندهیاد استاد امیرحسین فردی همراه با رونمایی از کتاب «امام خمینی (ره) بنیانگذار انقلاب اسلامی ایران» ب همت حوزه هنری خراسان رضوی با حضور محمدرضا سرشار برگزار شد.
آیین نکوداشت زنده یاد استاد امیرحسین فردی عصر پنجشنبه ۵ اردیبهشت ماه در حوزه هنری خراسان رضوی برگزار می گردد.
دریکصد و بیست و هفتمین جلسه از مجموعه برنامههای«دگرخند» که با حضور شاعران طنزپرداز قمی برگزارشد، ناصر فیض گفت: طنز بهدور از کلمات سخیف و ابتذال است، طنزپرداز انسان فرهیخته و آگاه جامعه است.
دبیر هشتمین جایزه ادبی یوسف(داستان کوتاه دفاع مقدس) منصوب شد.
نویسنده رمان «شاهکشی» گفت: در ایران داستان نوشتن سخت است. اگر واقعا بخواهید داستان بنویسید، یعنی روایتِ شخصیِ خودتان را از جایی که زندگی میکنید ارائه بدهید، این سخت است و داستان انقلاب هم طبیعتا سختتر است.
نمایشگاه سیویکم میزبان دوازده عنوان کتاب گویای جدید با موضوعات ادبیات دفاع مقدس، رمان، داستان و خاطرهنگاری است که در مهمترین رخداد فرهنگی سال برای اولین بار عرضه خواهند شد.
محمد کاظم مزینانی در آستانه سالگرد در گذشت دو نویسنده فقید ادبیات انقلاب و دفاع مقدس، از شخصیت فرهنگی و ادبی و همچنین تاثیر این نویسندگان در ادبیات کشور سخن گفت.
محمد صادق کوشکی گفت: من به صراحت میگویم نهتنها جنگ را درشت ننوشتیم، درست هم ننوشتیم. اگر بگوییم دانستههای نسل جوان دیروز و امروز از دفاع مقدس هیچ است، دروغ نگفتهایم.
اگر امیر قصه انقلاب، با اتوبوس میرفت و میآمد، از صدقهسر علاقه عجیب و غریبش به جوشیدن با مردم بود، نه نمایشهای سیاسی و شوهای تبلیغاتی! و نه تخطئه دیگرانی که بنا به هر دلیل، سوار اتوبوس یا مترو نمیشوند!
دبیر علمی دهمین دوره جشنواره داستان انقلاب از اتمام مرحله نخست داوری آثار ارسال شده به این دوره خبر داد.
اولین شب وصل ویژه پاسداشت حمید حسام در حوزه هنری برگزار شد.
مراسم اختتامیه هفدهمین دوره جایزه شهید حبیب غنیپور فردا، 14 اسفندماه در مسجد جوادالائمه(ع) برگزار میشود. در این دوره جایزه، تعداد دو هزار و 637 اثر مورد بررسی قرار گرفته است.
جواد محقق در آستانه نکوداشت حمید حسام به ماجرای آشنایی خود با این نویسنده اشاره کرد و نوشت: او امروز، بعد از سالها مسئولیت فرهنگی در تهران، به زادگاهش بازگشته است تا در جوار مزارهای به یادگار مانده از دوستان شهیدش، به نام و یادشان قلم بزند.
رئیس حوزه هنری با بیان اینکه انقلاب اسلامی معجزه الهی بود، گفت: پیروزی انقلاب اسلامی به ملت ایران هویت جدیدی داد.
مراسم رونمایی از کتاب «روایتی ساده از ماجرایی پیچیده» نوشته ابراهیم حسنبیگی در خبرگزاری فارس همزمان با ایامالله دهه فجر برگزار شد.
گلعلی بابایی در یادداشتی ضمن اشاره به خدمات حجتالاسلام و المسلمین فخرزاده برای ثبت تاریخ انقلاب و دفاع مقدس، مینویسد: با اتکا به تجربیات دوران جنگ خیلی زود توانست ژانر جدیدی را در ادبیات انقلاب و دفاع مقدس ایجاد کند که به آن تاریخ شفاهی گفته شد.