«خانه دختر» با وجود اصلاحات متعدد با نظر مستقیم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توقیف شد اما چه داستانی دستمایه این فیلم سینمایی قرار گرفته بود که برخلاف رویه معمول و در اتفاقی کمسابقه در تاریخ سینمای ایران، علی جنتی در مقام وزیر فرهنگ راساً ورود کرد و دستور عدم اکران آن را صادر نمود و نمایش «خانه دختر» در جشنواره فجر، نخستین و آخرین اکرانش بود؟!
اسلامهراسی و اسلامستیزی توسط دشمنان ریشه تاریخی و وسعتی به اندازه گسترش اسلام دارد و حرکتهای اسلامستیزی با انگیزهها و اشکال مختلف در جهان غرب رو به گسترش است. این جریان از رسانهها و ابزار مؤثر بر افکار عمومی به صورت ماهرانهای استفاده میکند و در ساختن تصور تودههای مردم و حتی نخبگان جوامع نقش موثری دارد و اقداماتی که با برنامهریزی دشمنان و به نام اسلام صورت میگیرد، بیشترین بهره را به این جریان ضد اسلامی میرساند.
مدیر شرکت ضدفرهنگی آمریکایی که سایت آن در ایران فیلتر نیست، مدعی است که در حال حاضر، شمار زیادی از طراحان با استعداد در ایران زندگی میکنند که «النگو» به عنوان یک کمپانی آمریکایی به خاطر تحریمها، اجازه همکاری با آنها را ندارد و امیدوار است که با برداشته شدن تحریمها، شرکتهایی مثل «النگو» سرانجام بتوانند با طراحان ساکن ایران همکاری کنند.
تعداد کمی از افراد که با بدحجابی در طول سال اقدام به هنجارشکنی در جامعه میکنند، در ایام محرم هم مانند دیگر روزهای سال اقدام به حرمتشکنی کرده و سعی دارند که به خیال خام خود عزاداری سید و سالار شهیدان را تحتالشعاع قرار دهند.
«آواز بیسرزمین» ساخته آیت نجفی که به گفته کارگردانش دشواریهای خوانندگی زنان را در ایران نشان میدهد، توجه شماری از رخدادها و فستیوالهای سیاسی - سینمایی را طی ماههای اخیر به خود جلب کرده است.
بالارفتن کیفیت و حرفهای و تخصصی شدن برنامههای شبکههای تلویزیونی، باعث شده است که مردم گرایش بیشتری به سمت شبکههای داخلی پیدا کنند؛ این مسئله سبب نگرانی رسانههای معارض شده و آنها تلاش میکنند که از طریق ایجاد حواشی و جنجال سازی، مخاطبین را به سمت خود جذب نمایند.
هفته دفاع مقدس، بهانهای شده است که رسانهها به ابعاد مختلف هشت سال دفاع ملت ایران در برابر مستکبران جهان بپردازند؛ رسانههای معارض هم با نگاه خودشان به تفصیل به اتفاقات هشتسال دفاع مقدس پرداختهاند که در این میان سینمای دفاع مقدس مورد توجه بیبیسی و رادیو فردا قرار گرفت.
در حالی که بیشتر رسانهها رویکرد اصلی خود را به فاجعه منا اختصاص دادند، شبکه دولتی انگلیس به جای پرداختن به علل اصلی وقوع این حادثه، برنامههای خود را به تخریب برنامه خندوانه اختصاص داده است.
جایگاه و حضور زنان با حفظ حجاب و عفاف اسلامی در عرصههای مختلف فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در حکومت اسلامی بهگونهای تحولآفرین شده که سبب گردیده است دشمنان از این اتفاق دچار نگرانی و هراس شوند.
برخورد دولت آمریکا در رابطه با مسائل جهان از قبیل نقش آن در جنگهای ایجاد شده در کشورهای اسلامی، همچنین مواضعش در توهینهای صورت گرفته به ساحت مقدس پیامبر اسلام(ص) و قرآن کریم و دیگر اقدامات این کشور بیانگر آن است که آمریکا خواستار ایجاد تنش در جامعه جهانی و برافروختن جنگ بین پیروان ادیان مختلف است.
مفتی اعظم عربستان همگام با هجمه تبلیغاتی مخالفان وحدت مسلمین، در اظهاراتی سخیف فیلم «محمد رسولالله(ص)» را فیلمی مجوسی و خصمانه نسبت به اسلام دانست.
اصغر فرهادی، فیلمساز ایرانی برنده اسکار، فیلم جدید خود را با حضور پنهلوپه کروز، مدل و رقصنده هالیوودی کارگردانی میکند.
بیش از یک ماه پیش، خبری در رسانهها منتشر شد مبنی بر شدت یافتن حملات فیشینگ علیه کابران گوگل. بعد از آنکه این خبر در رسانههای ایرانی نیز به خوبی بازنشر پیدا کرد، رسانههای غربی شروع به متهم ساختن ایران و نیروهای سپاه برای دست داشتن در این حملات کردند.
ساخت اولین فیلم فارسیزبان رژیم صهیونیستی با حضور بازیگران ایرانی خارجنشین، مورد استقبال رسانههای معارض قرار گرفت و معاندین تبلیغات بسیار سنگینی را برای این فیلم در پیش گرفتهاند. فیلمی که کارگردانش مدعی است سیاسی نیست و اولین بار در تاریخ پیدایش سرزمینهای اشغالی، فرهنگ ایران در این فیلم محترم شمرده شده است.
اعلام گزارش و آمار مشکلات و معضلات اجتماعي و فرهنگی کشور، یکی از حساسترین قسمتهای وظیفه مسئولین مربوطه است، که گاها با بیدقتیهای صورت گرفته در ارائه این گزاشها، بدون توجه به صحت آن، نه تنها به حل مشکلات کمک نمیشود، بلکه مسئولین مربوطه ناخودآگاه فقط براي رسانههای معارض خوراک تبلیغاتی تهيه میکنند.
پایبندی مسلمانان به کتاب، عترت و سنت پیامبر سبب شده است که جبهه معارض از فعالیت برای دور کردن امت اسلامی و به خصوص جوانان از دین اسلام ناامید شود. آنها حتی با ایجاد ادیان نوظهور، فرقههای انحرافی و همچنین بدعت در دین هم نتوانستند به اهداف ضدفرهنگی خود دست یابند و این ناکامیها مقدمهای شد که آنها وارد فاز جدیدی از هجمه فرهنگی و دینی شوند.
رژیم صهیونیستی در اقدامی مبتنی بر اشغال و خشونت نهادینهشده، علی الدوابشه کودک فلسطینی را زنده زنده در آتش سوزاند و به شهادت رساند. این اقدام آنقدر وحشیانه و غیرانسانی بود که بازتاب گسترده جامعه جهانی را به همراه داشت که این هجمه تبلیغاتی سبب شد، رژیم منحوس صهیونیستی، در اقدامی همراه با ترس کودکسوزی خودش را محکوم کند.
اکبر گنجی مطلبی را با عنوان «[حضرت] محمد: انسانی جایزالخطا و انتقادپذیر»، در رسانه هلندی رادیو زمانه منتشر کرد و به گفته خودش سعی کرد برای مخاطبانش اثبات کند که [حضرت]«محمد معصوم دارای علم غیب» اختراع مسلمانان است و [حضرت]محمد مورد خطابهای تند الاهی است.
در جمهوری اسلامی ایران ادیان و مذاهب رسمی مطابق قوانین کشور برنامههای مذهبی خود را اجرا میکنند و اهلسنت تهران هم با دهها نمازخانه به آرامی و خوبی به برنامههای مذهبی و عبادی خود میپردازند. اما این روزها رسانههای معارض با پرداختن به یک خبر خودساخته در پی ایجاد تفرقه در ایران اسلامی هستند.
رادیو فرانسه فیلم در گزارشی با عنوان «صف طولانی برای فیلم ناهید» گفت: «ناهید»، نخستین ساخته آیدا پناهنده، در بخش نوعی نگاه شصت و هشتمین فستیوال کن در هوائی آفتابی و گرم به نمایش در آمد.