پژوهشگر و کارشناس ادبی گفت : شاعری که شاهنامه نخواند مثل روزهداری است که سحری و افطار نخورد و فقط چند روز دوام بیاورد. به نظرم نویسندهای که فردوسی و تکنیکهای فردوسی را نشناسد محال است نویسنده موفقی شود.
یوسفعلی میرشکاک منتقد، شاعر و پژوهشگر ادبی «سیامک» را اولین شهید اساطیری قومی ایرانیان دانست و گفت: متأسفانه اسناد اساطیری ما گم شده است و اگر فردوسی همین قدر به اساطیر نمیپرداخت امروز ما نمیدانستیم چه داشتهایم و نداشتهایم و البته پژوهش در اساطیر ما خیلی اندک است.
چهارمین جلسه از درس گفتارهای شاهنامه یوسفعلی میرشکاک، شاعر و پژوهشگر ادبی، به همت دفتر پاسداشت زبان فارسی حوزۀ هنری، ساعت ۱۸ تا ۲۰ سهشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۱ در سالن سلمان هراتی حوزۀ هنری برگزار خواهد شد.
یوسفعلی میرشکاک منتقد، شاعر و پژوهشگر ادبی گفت: ما امروز در اقتصاد دچار گسسته خردی هستیم درحالی که روشن روان هستیم. کمترین نشانه روشن روانی ما در افتادن با نظام سلطه جهانی است ولی عملکرد اقتصادی نشان میدهد گسسته خرد داریم.
آیین اختتامیه نخستین جشنواره نقالی و شاهنامه خوانی با عنوان «نقشا» با معرفی 64 اثر برتر در بخش های مختلف با حضور جمعی از هنرمندان در آرامگاه فردوسی برگزار شد.