تحریف تاریخ از سوی غربیها و شبکههای فارسیزبان غربی همان کاری است که دشمن برای هویتزدایی از ایرانیان انجام میدهد اما این کار در داخل کشور و در یک سریال با ایرادهای فاحش روایی و سپس پخش آن از سکوهای نمایش خانگی را چگونه میتوان توجیه کرد؟!
سریال «تاسیان» با روایتی تحریفشده، ساواک را تطهیر میکند، انقلابیون را سطحی نشان میدهد و سبک زندگی اشرافی را ترویج میکند. قبحشکنی در بازنمایی تاریخ، این مجموعه را به ابزاری برای وارونهسازی واقعیتهای پیش از انقلاب تبدیل کرده است.
یکی از دروغ های اول انقلاب اسلامی، شایعه دیده شدن تصویر امام خمینی(ره) در ماه بود، اما این شایعه از کجا در آمد؟
مصطفی ملاحسینی، کارگردان مستند «محمد ایرانی» در این مستند روایتی از زندگی پرفرازونشیب محمدحسین رمضانخانی ارائه میدهد؛ دانشمندی که تحصیل در دانشگاه اینسبروک اتریش را به مبارزه علیه ظلم و اشغالگری پیوند زد و پس از تحمل شکنجههای ساواک و سالها مجاهدت، سرانجام در لبنان به شهادت رسید.
عباس سلیمینمین مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران است که تلاش کردیم طی گفتگو با او ابعاد ماجرای تسخیر سفارت آمریکا در سال 58 را بررسی کنیم.
حضرت آیتالله خامنهای صبح امروز تاکید کردند: مطمئن باشید هیچ حرکت دشمن از جانب کسانی که به عنوان نماینده ملت ایران در حال تلاش برای مقابله با آن هستند، بیپاسخ گذاشته نمیشود و فراموش نخواهد شد و دشمنان چه رژیم صیهونیستی و چه ایالات متحده آمریکا در خصوص آنچه در قبال ملت ایران و جبهه مقاومت انجام میدهند، قطعاً پاسخ دندانشکنی دریافت خواهند کرد.
صهیونیستها نیز بهعنوان افراطیترین نژادپرستان حاکم شده بر اراضی اشغالی، نمیتوانند فهم درستی از انسان داشته باشند، زیرا انسانها را پستتر از خود میدانند.
نمایشگاه موزه عبرت از یکشنبه 22 مهرماه در مصلی بیتالمقدس شهر اراک گشایش یافت.
کاروان بچه های قدس دانش آموزان شهرستان اشکذر با تندیسِ قدس شریف از کارگردان رسم شیدایی ۴ تقدیر کردند.
در سالروز شهادت استاد مطهری، باز نشر یادداشت ۸ سال قبل روزنامه کیهان را بی مناسبت نمی دانم . این یادداشت در ا۲ اردیبهشت سال ۹۵ و با عنوان «زیر آن چتر نور» نوشته شده بود و به نقل خاطراتی ازاستاد شهید اختصاص داشت .
قوه قضائیه از محکومیت آمریکا در یک دادگاه حقوقی تهران به پرداخت یک میلیارد و 91 میلیون دلار به دلیل حمایت از رژیم پهلوی خبر داد.
شکنجه آنقدر در دستگاه مخوف امنیتی شاه متداول بوده که ساواک ابزار تخصصی و حرفهای برای این کار ساخته که آپولو و گیوتین انگشت از جمله این موارد بوده است.
پرویز ثابتی به دنبال سفید کردن مهرههای بهاییت در رژیم پهلوی است که آنها خدمات زیادی به شاه انجام دادهاند.
«طاهره لباف» یکی از بهترین متخصصان کشورمان میگوید: به دانشگاه اهواز که رسیدم، من را دستگیر کردند و به خانهای بردند. یکی از بازجویان ساواک که فرد خشنی بود، ۲ سیلی به من زد؛ چند تا فحش داد و گفت: پلومرغ خوردید، هار شدید!
کتاب «قصه مهتاب» خاطرات بانوی مبارز سیده خدیجه مستعدی عربانی از مرکز نشر هاجر به چاپ چهارم رسید.
دومین دوره اعطای «جایزه قلم مقدس»، نماد روزنامه نگار تراز انقلاب اسلامی صبح امروز با حضور محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، فرشاد مهدیپور معاون امور رسانهای و تبلیغات وزارت فرهنگ و جمعی از مدیران مسئول رسانهها در تالار رودکی برگزار شد.
کتاب «درباره یک تسخیر»، روایتی از ساواک یزد در خاطرات شفاهی به قلم «محمدهادی شمسالدینی» در انتشارات سوره مهر به چاپ رسید.
ساواک، در تمام سالهای فعالیتش نظارتی دقیق بر هرگونه تجمعات مخالفین در داخل و خارج کشور داشت. یکی از گزارشات موجود در آرشیو «مرکز اسناد انقلاب اسلامی» گزارشی است از شب یلدای مخالفین سیاسی رژیم پهلوی در نیویورک که در خانه ایران برگزار شده بود.
فرزاد حسنی مجری و بازیگر، 12 آذر در صفحه شخصی خود به مستند پرویز ثابتی واکنش نشان داد و نوشت: حرفهای ثابتی آخرین تلاش و امید پهلوی و ایادیاش برای نجات از لعن تاریخ بود.
درحالی افرادی چون فرح پهلوی و بهروز وثوقی از ماجرای شکنجههای ساواک سخن میگویند، پرویز ثابتی، سرشکنجهگر ساواک همواره سعی کرده این موضوعات را کتمان کند.