آمریکا از یکسو میگوید ایران نمیتواند اورانیوم غنی شده بالای ۳.۷ درصد تولید کند، و از سوی دیگر آشکارا و مستقیم چند تن اورانیوم با غنای بالای ۹۰ درصد را به استرالیا منتقل میکند!
اکنون سالهای طولانی است که پروژه «معرفی امامِ منهای خط امام» به کارویژه اصلی افراطیون اصلاح طلب بدل شده است. همان طیفی که هیچ اعتقادی به مردم سالاری ندارد و مروج اسلام آمریکایی است.
شکاف طبقاتی در دولت روحانی رکورد زد و تورم در این دولت به طور افسارگسیخته افزایش یافت. حال در دولت سیزدهم، تلاش ها برای جبران خسارت های وارده در هشت سال گذشته روز به روز در حال افزایش است.
چرا رسانه های اصلاح طلب دلواپس محکومیت یک جاسوس انگلیسی هستند!؟ گفتنی است یکی از اقدامات ویژه نازنین زاغری، شبکه سازی در ایران بوده است.
اصلاح طلبان به گونه ای درباره دیپلماسی و تحریم ها سخن می گوید که گویا اصلا دولت روحانی وجود نداشته و در سالهای گذشته نیز دولت در اختیار رئیسی و قالیباف و...بوده است!
دولت سیزدهم در شرایطی کلید پاستور را تحویل گرفته که متوسط رشد اقتصادی ۸ ساله دولت روحانی فقط ۱.۲ درصد بود که کمترین رقم بین دولتها است.
تجربه دولت روحانی، بیش از پیش ثابت کرد که نوع مواجه با آمریکا و تروئیکای اروپا باید از موضع قدرت و اقتدار باشد. بهانه زدایی از آمریکا به هیچ عنوان جواب نمی دهد، چرا که صرفا بهانه ها تغییر می کند.
علت اصلی وضع موجود بی مسئولیتی طیفی است که از ابتدای پیروزی انقلاب تاکنون حداقل ۳۴ سال در مناصب ارشد اجرایی، تقنینی و قضایی حضور داشته اما به هیچ عنوان کارنامه قابل قبولی ارائه نداده است.
اصلاح طلبان از انصراف زاکانی و جلیلی به نفع رئیسی عصبانی شدند؛ چرا؟ پاسخ را باید در متن انصراف این دو نامزد انتخاباتی جستجو کرد.
قبل از آنکه شورای نگهبان عدم احراز صلاحیت برخی اشخاص را اعلام کند، این طیف اصلاح طلب بود که این افراد را ردصلاحیت کرد.
افرادی که با صحنه گردانی فتنه 88، سفره مردم را کوچک کردند و در ادامه با برجام، ارزش پول ملی کشورمان را به شدت کاهش دادند، ژست شاکی به خود گرفته اند.
حامیان برجام هیچگاه به صورت کارشناسی و فنی به دفاع از برجام نمی پردازند، در حقیقت این طیف استدلال فنی و کارشناسی در دفاع از برجام ندارد و به عبارتی در این خصوص «دست خالی» است.
کارشناسان معتقدند که مشکل اصلی اصلاح طلبان با قالیباف، مقایسه افکارعمومی درباره «مدیریت جهادی» و «مدیریت به سبک اصلاحات» است.
جریانی که بانی وضع فعلی است و نه کارنامه قابل قبول دارد و نه برنامه کاربردی، در پی آن است تا با پروژه «شیرینی آدامسی»، مردم را فریب داده و خود را منجی وضع موجود جا بزند.
اصلاح طلبان در فصل پاسخگویی دولت، همچنان اصرار دارند که با دهن کجی به مردم، از پاسخگویی درباره کارنامه هم طیفی های خود در دولت طفره بروند.
اگر به اصلاح طلبان باشد، فردا می گویند جهانگیری، کاندیدای پوششی قالیباف یا آقای رئیسی بود و به عنوان سهمیه این افراد به دولت راه یافت و معاون اول رئیس جمهور شد.
یک سوال؛ چرا دولت آقای روحانی برای تبلیغ و شعار هم شده، حتی یک واحد از مسکن اجتماعی را هم نساخت!؟ آیا ساخت مسکن و خانه دار کردن مردم هم نشانه پوپولیسم است!؟
متاسفانه کارنامه دولت روحانی قابل دفاع نیست و یکی از علت های اصلی آن این است که اکثریت مطلق دولت در اختیار طیف اصلاح طلب است. طیفی که هیچ طرح و برنامه ای برای اداره کشور ندارد و مسئولیت پذیر هم نیست.
رویکرد غربزده و نگاه به دست خارجی ها در کنار زد وبندهای مدیریتی و بده و بستانهای سیاسی مانع از حضور جوانان شایسته، مومن و متخصص در صنعت خودروسازی شده است.
ریاست قالیباف در مجلس با رای بالا و قاطع،دومین شکست رسانه ای اصلاح طلبان در ماههای اخیر را رقم زد.در ماههای گذشته نیز اعلام «لیست وحدت»، نقشه اصلاح طلبان را نقش بر آب کرد.