حمید نوری با حضور در کربلا خطاب به منافقین ضدایرانی گفت: پارسال در سلول انفرادی بودم اکنون کربلا هستم درحالی که شما هنوز آواره و بدبختید.
مرحوم امام خمینی(ره) و یاران ایشان راه دیگری را برای پیشبرد امر مبارزه اتخاذ کردند. برای آنان موضوع اصلی، آگاهی مردم بود. تقریبا از سال 42 تا سال 57 یک جریان فکری ایجاد شد که به شکل خودساخته توسط مردم و روحانیت و روشنفکران مذهبی پیگیری میشد. تنها رسانه این طیف مسجد بود و آنان از این پایگاه بسیج تودهای نهایت بهره را بردند.
خانواده قربانیان ترور تاکنون دو بار برای شهادت در خصوص جنایات افرادی که اکنون به عنوان شاهد و شاکی در دادگاه حمید نوری حضور یافتهاند تقاضای حضور در دادگاه را می کنند اما دادستان سوئد واکنشی به این تقاضا نمی کند؛ موضوعی که نشان می دهد قرار نیست سخنان افرادی جز اعضای منافقین در دادگاه نمایشی شنیده شود.
وزیر خارجه دولت ترامپ، مهر 1402 صریحاً گفت که طرفداران پهلوی در ایران جایگاهی ندارند. جایگزینی که مقامات آمریکا برای جمهوری اسلامی در نظر گرفتند، نشان میدهد که اساساً معیاری به نام مردم ایران برای واشنگتن وجود ندارد.
بیمحلی مقامات اروپایی به محافل اپوزیسیون ضدایرانی، این محافل را عصبانی کرده و این در حالی است که عناصر اپوزیسیون به تعبیر چند سال پیش رادیو زمانه، مزدور و برده دولتهای غربی محسوب میشوند.
سازمان نفوذ در مقطع پس از انتخاب آیتالله منتظری به رهبری آینده، در صدد زمینهسازی برای حاکمیّت تمام عیار خود در دوران پس از امام برمیآید که شقوق و زوایای حیرتانگیزی دارد.
دادگاه کیفری یک استان تهران با انتشار یک آگهی عمومی از ۱۰۴ نفر از اعضای منافقین خواست ظرف مدت یک ماه از تاریخ نشر آگهی، وکیل قانونی خود را به این دادگاه معرفی کنند.
کارگردان مستند «بی وتنها» معتقد است که این مستند نکاتی ارزنده را به مخاطب ارائه میکند، خصوصا برای نسل جوان که اطلاعات بسیار کمی در مورد منافقین و رویکرد آنان دارند.
عبدالله گنجی مینویسد: امام خمینی(ره) هر نوع نظام غیر دینی را طاغوت و هر نوع اندیشه التقاطی را اسلام آمریکایی میدانستند. دوگانه اسلام ناب و اسلام آمریکایی به عنوان دو گفتمان رقیب در زمان امام آرایش گرفته بودند.
ارتش بعث صدام ۴ روز پس از پذیرش قطعنامه توسط ایران، مجدداً تهاجم وسیعی به خاک ایران از جنوب انجام داد؛ همزمان ارتش تروریستی سازمان مجاهدین خلق نیز از غرب به ایران حملهور شد. حمله مجدد و ناگهانی رژیم بعث از ۳۱ تیر آغاز شد و تا ۲ مرداد به طول انجامید و در این مدت ۳۰ کیلومتر در خاک ایران پیشروی کردند.
برنامه تلویزیونی «جهان آرا»، شنبه شب 17 تیرماه با موضوع بررسی حضور گسترده مردم در اجتماعات بزرگ دینی و با محوریت مهمانی 10 کیلومتری غدیر در تهران، روی آنتن شبکه افق رفت.
سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور به اقدامات آلبانی علیه منافقین و هشدار نخست وزیر این کشور به اقدامات تروریستی این گروهک منحط واکنش نشان داد.
شهید بهشتی میگوید: وقتی میتوانیم نامی از آزادی بیاوریم که استقلال ما به رسمیت شناخته شده باشد. اگر امروزه با ما میجنگند، برای آن است که ما آزادیم.
گروهک فرقان که در نخستین ماههای پس از پیروزی انقلاب اسلامی با ترور شخصیتهایی همچون شهیدان سپهبد قرنی، مرتضی مطهری، مهدی عراقی و محمد مفتح در اندیشه بیآینده ساختن انقلاب بود حالا و در کوران موج جدید ترورهایی که با رهبری منافقین پی ریزی شده بود به سراغ یکی دیگر از شخصیتهای ممتاز و تاثیرگذار انقلاب آمده بودند.
امروز ۴۲ سال از شهادت شهید بهشتی و ۷۲ تن از یارانش میگذرد، آثار متعددی درباره شهید بهشتی، اندیشهها، تفکرات و بیانات ایشان منتشر شده است، نگاهی به کتابشناسی آثار منتشر شده درباره این شهید منابع خوبی را برای مطالعه به مخاطب معرفی میکند.
مستند «من میترا نیستم» روایتی از زندگی «زینب کمایی» از شخصیتهای کمتر شناخته شده انقلابی در دهه ۶۰ ، امروز ساعت ۲۲ از آنتن شبکه پنج سیما پخش میشود.
جلسه نمایش و نقد و بررسی مستند «بیوتنها» به کارگردانی حسین شمقدری بهعنوان اولین برنامه از فصل جدید برنامه «پاتوق مستند» روز گذشته ۱ تیرماه در سینما سپیده برگزار شد.
کتاب «من اعتراف میکنم» فردا سه شنبه در میزِگردی با حضور احمدرضا کریمی، پژوهشگر حوزه تاریخ و عضو سابق سازمان مجاهدین خلق، مورد نقد و بررسی قرار میگیرد.
جام زهر، عزل آیت الله منتظری، منشور روحانیت، اعدام منافقین و ... نامه هایی از امام خمینی(ره) در سال آخر حیاتشان است که محمدمهدی دزفولی نویسنده و پژوهشگر کشورمان به آن ها پرداخته و در اثر تازه خود به «نام سال آخر» آورده است.
گاهی افراد برای توجیه افکار و سیاست های خود و اصرار بر مقبولیت اندیشه هایشان دست به تحریف یا برداشت نابجا از عقاید شخصیت های بزرگی مانند امام خمینی (ره) میزنند.