مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ معاصر ایران با بیان اینکه اقدامات دولت سیزدهم روزبهروز از حجم مشکلات کم میکند گفت: ۹دی توقف تنشها برای تعقلگرایی بود و تا حدودی زمینه تنش از بین رفت.
اما و اگرهای بازگشت تحریمکنندگان انتخابات 1400 به عرصه سیاسی و مردمسالاری چیست و آیا آنها میتوانند بدون "توبه علنی" دست به این کار بزنند؟
پژوهشگاه قوه قضائیه در راستای حل علمی چالشهای دستگاه قضایی و موضوعات مهم حوزه حقوقی و قضایی کشور، ۱۰ اثر علمی – پژوهشی جدید منتشر کرد.
رئیسی را نه برای سیادتش و نه برای روحانی بودنش، بلکه برای کارهای خوب و احیای منشها و روشهای فراموششده باید ستود و فراتر از این باید به او فرصت داد.
حجت الاسلام «حسین سبحانی نیا» نماینده پیشین مجلس با حمایت از سخنان رئیس جمهوری در زمینه بازسازی سرمایه اجتماعی، گفت: همکاری و همگرایی قوای سهگانه و دیگر نهادهای نظام برای رسیدن به این هدف ضروری است.
دولت سیزدهم در حالی کار خود را آغاز میکند که کارنامه دولتهای پیشین خصوصاً دولت دوازدهم پیش چشم افکار عمومی قرار دارد.
نماینده مردم آبادان و اروندکنار در مجلس با دفاع از برنامههای رئیسجمهور و کلیت کابینه وی گفت: در برنامههای اعلامی رئیسجمهور بهبود معیشت مردم و احیای سرمایه اجتماعی دیده میشود.
مهندسان "تحریم خاموش انتخابات" و کسانی که از ۲ سال قبل مشغول القای گزینه شرکت نکردن در انتخابات در ذهن کسانی از مردم بودهاند؛ اکنون از سایه بیرون آمده اند.
روزنامه شرق معتقد است که اصلاحطلبان از سوی «سرمایه اجتماعی» خود طرد شدهاند.
رئیس مجلس گفت: برای تحقق این هدف مهم نیاز به «وحدت»، «پیروزی با کمپین قوی» و «دولت کارآمد» هستیم.
رئیس جمهور روحانی به تازگی در حالی بر بالا بودن سرمایه اجتماعی نظام تأکید کرد که گویا کسانی مثل ربیعی و جهانگیری نظر دیگری دارند! دلیل این دوگانگی تئوریک در دولت چیست؟
محسن آرمین، از دستگیرشدگان فتنه ۸۸ با نسبت دادن کارنامه سراسر ناکارآمدی جریان چپ به نظام اسلامی اظهار کرده است: کاهش سرمایه اجتماعی اصلاحطلبان نتیجه منطقی کاهش سرمایه اجتماعی نظام است!
ابراهیم اصغرزاده، از فعالان اصلاحطلبان به تازگی در اظهاراتی اینطور گفته است که برخی به او میگویند: "تا ابد که نمیشود برای اصلاح منتظر ماند"!
گویی حکمرانان به استناد فیلم «خون شد» مسعود کیمیایی، سند خانه را از آن خود کردهاند و نظام اجتماعی و معرفتی مورد حمایت آنان پاسخگوی ناهنجاریهای کنونی نیست.
اصلاح ساختارهای فسادزا در درون مجلس سوزنی است که مجلس با زدن آن به خود، توان زدن جوالدوز به دولت و سایر نهادهای کشور را خواهد داشت.
تعدادی از منتخبان مردم تهران در دوره یازدهم مجلس طی نامه به رئیس جمهور نوشتند:طی بیست روزی که از اعلام رسمی ابتلای جمعی از شهروندان عزیز ایران به ویروس کرونا می گذرد حکایت از ایرادات جدی در فهم مساله و سازماندهی امور مقابله با بحران دارد.
حسین مرعشی به تازگی در اظهاراتی انتخاباتی گفته است: اگر اصولگرایان بیایند مردم فقیر میشوند!