دکتر حسن ذوالفقاری، استاد زبان و ادبیات فارسی، نویسنده و پژوهشگر ادبی متولد ۱۳۴۵ در دامغان بود.
دولتآبادی در سال ۱۳۵۳ توسط سازمان امنیت موسوم به ساواک دستگیر شد. رمانهای دولتآبادی توجه پلیس را به خود جلب کرده بود. وقتی جرمش را از مأموران پلیس پرسید، به او پاسخ دادند: چیزی نیست، اما...
کتاب «کد ۲۴: یا بوف کور چگونه ساخته و پرداخته شد؟» نوشته حبیب احمدزاده توسط انتشارات سوره مهر به چاپ چهارم رسید.
حامد صلاحی گفت: اگر انقلاب و جنگ ما یک جنگ مردمی است طبیعتا باید جایگاه مردم، جایگاه ادبیات مردمی در فضای کار پررنگتر میبود. این اتفاق به مرور کمرنگ شد و...
برنامه تلویزیونی «شب ادبیات» در چهاردهمین قسمت خود از احمد عزیزی یاد خواهد کرد.
دبیر علمی دومین مسابقه داستان نویسی نشرسرای خودنویس از تمدید مهلت شرکت در این مسابقه تا تاریخ ۳۱ خرداد خبر داد.
کتاب «فلسفه داستان داستان» به عنوان اولین دفتر مجموعه تحقیقات فلسفه ادبیات نوشته دکتر احمد شاکری، عضو هیات علمی گروه ادبیات اندیشه پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی به چاپ رسید.
باید به احترام ایستادگی و تلاشش برای خلق داستانهایی برای بزرگسال و نوجوان ایرانی بر اساس آرمانهای انقلاب و تجربه زیستهاش تمامقد بایستیم و کلاه از سر برداریم.
اینجا باید در کنار هم یک قدم بر داریم و به این پرسش پاسخ دهیم که این داستان فانتزی چیست و چه ویژگیهایی دارد؟ ما اصلا به چه نوع داستانی میتوانیم فانتزی اطلاق کنیم؟
من آن دنبالهای هستم که آرزو دارد پدر ادبیاش جلال و مادرش سیمین بود، نه این که به زور خودش را در بهترین حالت فرزند زن زیادی جلال بداند.
اما امسال که همه چیز و همه جا و همهی مراسمها تعطیلند، مجلسش با دو تن برگزار خواهد شد؛ شهید و شاهدش. و شاید گرمترین و خاصترین مجلسِ تمامِ این سالها.
سخنان ایراد شده در این نشست به لحاظ صمیمیت و اهتمام حاضران به بیان مسائل مهم و دست اول، حاوی نکات ظریف و حساسی است که خواندنش را به همه علاقمندان حوزه ادبیات و دفاع مقدس توصیه می کنیم.
یکی از نویسندگان ادبیات دینی بر لزوم استفاده از مهندسی محتوا و تنوع قالب ادبیات دینی غرب به منظور تولید آثار ادبیات دینی در ایران تاکید کرد.
محمدرضا شرفی خبوشان می داند چگونه تاریخ را در دست بگیرد و ورز بدهد. خوب می داند نمک و آردِ این خمیر چقدر باشد و چطور آن را بر تخته بزند تا آماده شود.
علاقهمندان میتوانند برای حضور در این نشست به فروشگاه کتاب بهنشر واقع در خیابان انقلاب، روبهروی درب اصلی دانشگاه تهران، پلاک ۱۲۴۴ مراجعه کنند.
در دنیای شعر و ادبیات، متوجه میشویم اهل ادب هم تکیه کلام یا واژه کلیدی دارند. به عبارتی، هر شاعر تکیه اصلیاش روی چند واژه خاص است که دلبسته آن هاست.
جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی تاکید کرد: برای جبران گذشته باید تهدید و ادبیاتی درخور سرپیچی و گستاخی اروپا در ادای حقوق ملت ایران در برجام را مقابلشان قرار دهیم.
محمدرضا سنگری معتقد است، ادبیات انقلاب اسلامی، ادبیاتی امیدوار و آرمانگراست. پیش از انقلاب، یأس و نومیدی بر ادبیات چنگ انداخته بود.