چرا روزنامه های مدعی اصلاحات و اعتدال باید بهره برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی را مطلقا سانسور کنند، یا نهایتا با یک تیتر کاملا ریز پوشش دهند؟!
دولتمردان فرانسوی و اروپایی اگر زیرک و آیندهنگر باشند، بیش از این، زمان را برای تعامل سازنده با قدرتهای نوظهوری مانند ایران از دست نمیدهند. فرانسویها اگر درایت داشتند، برای احیای اقتصاد خودشان هم که شده، قراردادهای پر سود توتال و پژو و رنو با ایران را تحت فشار آمریکا به هم نمیزدند و خود را از فرصت شراکت متقابل محروم نمیکردند.
جالب اینکه همین طیف غربگرا چندسال پیش مدعی بود بدون آمریکا و برجام حتی نمیتوان مشکل آب خوردن مردم را حل کرد، اما دولت انقلابی خلاف این گزاره را ثابت کرد ...
تهران - ایرنا- منابع خبری فاش کردند که رژیم امارات یکی از مهمترین تاسیسات گازی در استان شبوه یمن را به پایگاه نظامی و زندان مخفی تبدیل کرده است.
فصل مشترک اظهارات و موضعگیری های برخی دولتمردان و فعالین اصلاح طلب در دولت قبل این بود که هیچ اقدام مثبتی در کشور رخ نخواهد داد مگر اینکه برجام احیا شده و ایران به عضویت FATF درآید.
روحانی، دولت را پس از انباشت مشکلات و به شکل زمینی سوخته، تحویل رئیسی داد.
اقدام دولت رئیسی در حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، رانت خواران و قاچاقچیان را نقره داغ کرد. یک سوال؛ چرا جریان اصلاح طلب از این اقدام ناراحت و گلایه مند است!؟
طیف افراطیون اصلاح طلب به هر بهانه ای و حتی با متوسل شدن به دروغ و شایعه پراکنی در پی آن است تا مردم را به خیابان ها کشانده و آشوب و التهاب را رقم بزند.
رسانه های اصلاح طلب به گونه ای مشکلات موجود را غیرمنطقی جلوه می دهند که گویا روحانی کشور را در بهترین شرایط و در وضعیتی بی نظیر به دولت سیزدهم تحویل داد.
وزیر نفت گفت: دولت گذشته هشت سال کشور را معطل امثال شرکت فرانسوی توتال کرد، اما اکنون میبیند شرکتهای بزرگ دیگری آمدهاند و در مجموع چند برابر وعده بیعمل توتال قرارداد هم امضا کردهاند.
از نگاه جریان اصلاح طلب، هیات مدیره هلدینگ های اقتصادی سهم آقازاده های این جریان است و سیاهی لشکر میتینگ های سیاسی و عروسک خیمه شب بازی در آشوب های خیابانی، سهم جوانان مردم.
اشخاصی که رسانه های اصلاح طلب به عنوان الگوی دیپلماسی و میدان معرفی می کنند، هم تأمل برانگیز است و هم مضحک.
فساد قرمز و آبی نمیشناسد و هرکجا مشاهده شود، باید به سرعت و جدیت و بدون هیچ ملاحظه ای با آن برخورد کرد. اما مدعیان مبارزه با فساد باید کارنامه خوبی برای عرضه ارائه کنند.
یک پایگاه تخصصی نفت و گاز نوشت، رکوردشکنی قیمت گاز در جهان، ایران را به افزایش تولید ترغیب کرده است و این کشور برنامههای زیادی برای توسعه میادین گازی عظیم خود دارد.
فتنه ۸۸ پروژه بسیار پیچیده و گسترده ای بود که اهداف ضدایرانی متعددی را دنبال می کرد. این فتنه، هم معیشت مردم ایران را هدف قرار داده بود، هم امنیت مردم را، هم تمامیت ارضی کشور و هم استقلال کشور را.
جریان تندرو اصلاح طلب، قافیه را تنگ دیده و در پی بازی جدید رسانه ای برای هجمه به افکارعمومی و سنگ اندازی در مسیر بهبود اوضاع کشور است.
آیا پیاده روی ظریف و کری و گفت و گوی تلفنی روحانی و اوباما و گفت و گوهای عراقچی و وندی شرمن و...به معنای مذاکرات مستقیم و بدون واسطه نبود!؟ نتیجه چه شد!؟ تحریم ها به تاریخ پیوست!؟
آمریکا از یکسو میگوید ایران نمیتواند اورانیوم غنی شده بالای ۳.۷ درصد تولید کند، و از سوی دیگر آشکارا و مستقیم چند تن اورانیوم با غنای بالای ۹۰ درصد را به استرالیا منتقل میکند!
اکنون سالهای طولانی است که پروژه «معرفی امامِ منهای خط امام» به کارویژه اصلی افراطیون اصلاح طلب بدل شده است. همان طیفی که هیچ اعتقادی به مردم سالاری ندارد و مروج اسلام آمریکایی است.
جریان اصلاحات همواره تلاش کرده تا با هجمه به شورای نگهبان و «نمایش مظلوم نمایی»، بر بی برنامگی خود در اداره کشور و کارنامه غیرقابل دفاع خود سرپوش بگذارد.