به گزارش حلقه وصل، مهدی جهان تیغی فعال رسانه ای در کانال تلگرامی خود نوشت:
ظاهرا تقدیر این است که حماسهآفرینی و تاریخسازی نیروی دریایی سپاه، همچنان بر مدار تنگه هرمز و خلیج فارس ادامه یابد. چند روز قبل یکی از دولتمردان رژیم صهیونیستی از پیوستن به ائتلاف نظامی نیم بند دریایی آمریکایی برای خلیج فارس خبر داد. موضوعی که البته با واکنش صریح و اولیه ایران مواجه شده است.
به صورت اجمالی میتوان اهداف استراتژیک ذیل را درباره اشتیاق رژیم صهیونیستی برای حضور در خلیج فارس را بیان کرد:
الف: بسط قدرت دریایی و گسترش حضور نظامی از طریق حضور در مناطق استراتژیکی همچون خلیج فارس و در ادامه تنگه باب المندب
ب: عادی سازی همکاریهای نظامی با برخی کشورهای عربی
ج: تحریک آمریکا به درگیریهای ناخواسته نظامی در خلیج فارس
د: تمرکز بیشتر بر جاسوسی و اطلاعاتی از ایران از طریق زیردریاییهای دلفین (با هدف پایش مرتب قدرت دریایی و لو دادن محموله های نفتی و نظامی ایران)
ه: جبران موازنه نظامی نزدیکی ایران به مرزهای اسرائیل در سوریه
اما سوال اساسی این است که در صورت چنین جسارتی از طرف صهیونیستها، نیروی دریایی سپاه چه خواهد کرد؟ زیرا به نظر نمی رسد که نیروی دریایی سپاه فرصت ضربه به اسرائیل را از دست بدهد. در اینباره نکات ذیل را بخوانید:
1. در نگاه اول، ایران حضور اسرائیل را کاملا در تضاد با امنیت ملی خود تلقی کرده و حتی برخلاف گذشته، اینبار فقط آبهای سرزمینی ایران خط قرمز نخواهد بود، بلکه نیروهای رژیم صهیونیستی در کل خلیج فارس تحمل نمیشود. ضمن اینکه حضور رژیم صهیونیستی در خلیج فارس، معادل این خواهد بود که ایران بر اساس حق قانونی میتواند، در دریا مدیترانه نیز نیروهای اسرائیلی را مورد هدف قرار بدهد.
2. نیروی دریایی اسرائیل بسیار ضعیف است. آنها قبلا در مواجه با حزب الله لبنان و حتی نیروهای دریایی سوری نیز، ضربات قابل تاملی دریافت کردهاند. بنابراین، طعمه به شدت آسیبپذیری در برابر نیروی دریایی سپاه خواهند بود. به همین دلیل قابل پیشبینی است که ضربه احتمالی نیروی دریایی سپاه، میتواند آنقدر سهمیگن باشد که شامل عقبه نیروی دریایی رژیم صهونیستی در دریای مدیترانه نیز بشود و حتی برای مدتها تشکیل مجدد این بخش نظامی را برای رژیم صهیونیستی غیرممکن کند.
3. به صورت مشخصتر، به نظر نمیرسد که رژیم صهیونسیتی جرات ارسال ناوچههای کوچک نظامی خود را به خلیج فارس داشته باشد. زیرا در آنصورت تنها سرمایههای دریایی خود را به راحتی از دست خواهد داد. بنابراین احتمالا تمرکز این رژیم بر استفاده از زیردریاییهای کلاس دلفین است که بیشتر جنبه اطلاعاتی و البته با قابلیت پرتاب موشکهای کروز با برد 1500 کیلومتر باشد. در این صورت نیز میتوان از الان امیدوار بود که اینباره به کلکسیون نظامی سپاه، شکار و انهدام زیردریایی نیز اضافه شود.
4. چند ماه قبل بود که سردار سلامی،خطاب به نخستوزیر رژیم صهیونیستی گفت: «شنا کردن در مدیترانه را تمرین کن چرا که به زودی هیچ راهی جز به دریا گریختن ندارید» به نظر می رسد که این وعده سردار سلامی امکان زودتر محقق شدن نیز پیدا کرده است. با این تفاوت که نتانیاهو و دیگر سیاسیون احمق صهیونیستی آموزش شنا کردن را قبل از مدیترانه از خلیج فارس باید آغاز کنند. هرچند به نظر میرسد که بیش از شنا، نتانیاهو و دوستانش نیاز به آشنایی نجات غریق پیدا کنند.