به گزارش حلقه وصل، سید هاشم حسینی نویسنده کتاب «نامه سفید» گفت «نامه سفید» داستان بلندی از حوادث اجتماعی جامعه ایران در دوران هشت سال دفاع مقدس است که نگاهی به مسائل پشت جبهه دارد و با مسائل اجتماعی و فرهنگی آن دوره در هم آمیخته است. شخصیت اصلی داستان زنی ۴۰ ساله است که بر حسب اتفاق به بهشت زهرا میرود و با مرور خاطرات سالهای جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، داستان را از زمان حال به گذشته پیوند میدهد.
حسینی افزود: در این كتاب مسائل اجتماعی و فرهنگی دهه 1360 در كنار اعتقاد رزمندگان برای حضور در جبهه در مقابل خانوادهها و همسرانی كه راضی به حضور آنان در جبهه نبودند به تصویر كشیده میشود.
وی درباره انتخاب عنوان «نامه سفید» برای كتابش گفت: «نامه سفید» به آخرین نامه نامزد شخصیت اصلی داستان اشاره دارد كه پس از قطع رابطه او با همسر آینده نوشته شده است. این كتاب در 120 صفحه نوشته شده است..
حسینی درباره انتخاب یك زن به عنوان شخصیت اصلی داستانش افزود: در بیشتر داستانهای هشت سال دفاعمقدس مسائل جبهه و زندگی رزمندگان در اولویت است و كمتر به مسائل پشت صحنه پرداخته میشود اما من بیشتر به موضوعات خانوادگی دقت دارم و بعد سوژه های اجتماعی را در پرداخت قویتر میدانم به همین دلیل برای به تصویر كشیدن تفكر و اعتقادات مختلف در دوره جنگ «نامه سفید» را با منظر زندگی یك زن به تصویر كشیدم.
وی خاطر نشان کرد: برای نگارش داستان بلند دفاعمقدس زمینههای بیشتری وجود دارد زیرا بیشتر نویسندگان این حوزه رزمندگانی هستند كه حوادث آن دوره را از نزدیك لمس كردهاند. البته در زمینه داستان بلند انقلاب هم بعد از برپایی جشنواره داستان انقلاب حركتهای خوبی انجام شده است.