حلقه وصل: حسن زمانوزیری امروز در آیین اختتامیه اجلاس جامعه ایمانی مشعر گفت: در روز ۲۱ تیرماه ۱۳۱۴، هزار نفر از مردم ما به واسطه حفظ حرمت حجاب در حرم رضوی به خاک و خون کشیده شدند. وی افزود: متاسفانه در این زمینه کار جدی و اساسی انجام نشدهاست؛ اتفاقی که در آن زمان افتاد، تجلی مقاومت فرهنگی مردم است؛ این حادثه به حدی مهم بود که این مسأله نقل محافل مردم ما در سراسر کشور شد؛ حتی مردم ما نذورات خود را نذر این شهدا میکردند.
زمانوزیری تصریح کرد: ذکر لعنت بر رضاخان از اذکار مجرب مردم آن دوران بود؛ این کشتار بزرگترین کشتار تاریخ جهان در موضوع حجاب و حیا است؛ متاسفانه به حدی کار نکردیم که امروز باید اثبات کنیم که آیا رضا شاه خوب بوده است یا بد؟ مشکل از کم کاری فعالان فرهنگی بودهاست.
این فعال فرهنگی یادآور شد: رضاشاه در این حادثه درهای حرم را بست و مردم را به خاک و خون کشید و زنده و کشتهها را سوار کامیون کرد و در یک گودال چال کرد؛ ظلمهای رضاشاه کم نبوده است ولی اینکه این جنایت در حرم امن رضوی رخ داده و حمام خون در این حرم راه افتاد. وی گفت: متاسفانه هنوز یک نشانه در مسجد گوهرشاد در این رابطه وجود ندارد؛ متاسفانه از این همه فرصت ارزشمند تبلیغی استفاده نکردیم.
مسئول طرح ۲۱ تیر افزود: روز ۲۱ تیرماه در جمعه و در میلاد امام رضا(ع) واقع شدهاست و باید کار فرهنگی خوبی در این حوزه انجام داد. وی تصریح کرد: متاسفانه غیر از رهبری هنوز یک جبهه واحد در حوزه حجاب در عرصههای عمومی و تصمیمساز وجود ندارد؛ مسئولیت و متولیان و حاکمیت در این زمینه دچار چندصدایی هستند.
این فعال فرهنگی یادآورشد: مومنان جامعه نیز نسبت به حاکمیت در موضوع حجاب بیاعتماد شدهاند؛ کل ساختارهای رسانه ای و تبلیغی و حاکمیتی در اختیار حاکمیت نظام انقلاب است ولی نباید یک نفر از آن سوی مرز با یک گوشی موبایل این چنین مشکلاتی را به بار آورد.
وی گفت: متاسفانه خود مومنین نیز در حل مساله نا امید هستند؛ متاسفانه وضعیت امروز ما به حسب کار نکردن ما است؛ این کار نکردن در مواجه فعالیت شدید دشمن است؛ امروزه یک نفر در غرب علیه حجاب در ایران فعالیت میکند ولی تکلیف جبهه خودی برای مقابله مشخص نیست.
وی افزود: ۲۱ تیر ماه فرصتی است که باید نخست پای این خون های پاک بایستیم و دوم اینکه مقاومت فرهنگی مردم قبل از انقلاب اسلامی را به تصویر بکشیم و عنوان نکنند که حجاب را به زور پس از انقلاب بر ما حاکم کردند؛ این درحالی است که ویلدورانت می گوید که تمدن شناسان ایرانیها را بنیانگذارحجاب میدانند.
زمانوزیری تصریح کرد: طراحی عملیاتی در کشور انجام شده است؛ برای اینکه هم مواجهه درستی در جامعه داشته باشیم و هم اینکه برخی از خلاهای موجود را برطرف کنیم؛ باید چند پوستر واحد در این زمینه طراحی کنیم و هدف و هشتکی را در فضای مجازی نیز طراحی کنیم.
این فعال فرهنگی یادآورشد: باید برای خلق یک اتفاق مثبت، یک جبهه فرهنگی تشکیل دهیم؛ در این زمینه ۵ پوستر و سند پشتیبان محتوا تهیه شده است؛ برگزاری مسابقه کتابخوانی با گستره ۷ کتاب ویژه کودک و نوجوان و بزرگسال، بزرگداشت شهدای گوهرشاد ( به همراه ۱۰ پاورپوینت و بسته سخنرانی) از جمله برنامههایی است که هیأتها می توانند آنها را در شهرستانهای خود برگزار کنند.
وی گفت: هیأتیها در فضای مجازی نیز باید در این زمینه فعالیت کنند؛ در این عرصه هشتک غیرت برای ایران و ایستاده ایم برای گوهرشاد فعال شده است.
زمانوزیری افزود: باید برای موضوع بزرگداشت واقعه گوهر شاد کاری قوی انجام دهیم؛ روی میز دستگاه فرهنگی و اجرایی ما گزینه های موثری در حوزه ترویج عفاف و حجاب وجود ندارد؛ دشمن ما چندان کار هوشیارانهای در این زمینه انجام نمیدهد زیرا می داند که وقتی حیا از بین رفت بسیاری از امور برای آنها روی ریل خواهدرفت.
این فعال فرهنگی تصریح کرد: بین رضاشاه و یزید سه شباهت بزرگ وجود داشت؛ ترویج فساد و مقابله با حجاب از جمله این شباهت ها است و در محرم امسال برنامه های خاصی در نظر گرفتهایم.
وی گفت: زنان و مادران ما اینگونه باغیرت پای حجاب ایستادهاند که حجاب به ما رسیده است؛ باید این کار بزرگ را قدر بدانیم.