به گزارش حلقه وصل: اعدام «جمشید شارمهد» سرکرده گروه تروریستی تندر که دستکم دستانش به خون ۱۴ نفر از هموطنان (دو نفر کودک) آغشته است، وزارت خارجه آلمان را به شدت عصبانی کرد.
شارمهد تابعیت آلمانی داشته و بر همین اساس «آنالنا بائربوک» وزیر خارجه آلمان در واکنش به اجرای حکم اعدام سرکرده گروهک تروریستی تندر اعلام کرد که این اقدام برای ایران «عواقب جدی» خواهد داشت.
وی مطرح کرد که «ما بیوقفه برای جمشید شارمهد کارزار کردهایم و چندین بار تیم بلندپایهای از وزارت خارجه به تهران فرستادهایم. ما بارها به تهران اعلام کردهایم که اعدام یک شهروند آلمانی عواقب جدی در پی خواهد داشت.»
این موضوع سبب واکنش جدی «سید عباس عراقچی» وزیر خارجه کشورمان نسبت به حرفهای همتای آلمانی خود شد.
عراقچی با بیان اینکه هیچ تروریستی در ایران از مصونیت برخوردار نیست حتی اگر از سوی آلمان حمایت شود، گفت: «دست از پردهپوشی و بازیهای روانی بردارید، آنالنا بائربوک.»
وزیر امور خارجه خطاب به مقامات آلمان افزود: «دست از حمایت از کودک کشها و تروریستها بردارید و خود را پشت شعارهای حقوق بشری منافقانه پنهان نکنید.»
وی با اشاره به تجهیز رژیم صدام به سلاحهای شیمیایی توسط اتباع آلمان در دوران جنگ تحمیلی هشت ساله علیه ایران گفت: «ما سلاحهای شیمیایی را که اتباع آلمان در اختیار رژیم صدام قرار دادند، فراموش نکردهایم.»
آلمانها در حالی سعی دارند در استفاده از دیپلماسی و حقوق بشر به عنوان یک سلاح ضدایرانی و اپوزیسیونی عمل کرده و جا پای انگلیسها بگذارند که حتی از سوی معاندین نیز این عمل آنان قابل پذیرش نبوده و نمایشی خوانده شده است.
«سیما ثابت» مجری سابق اینترنشنال و فعال مجازی ضدانقلاب درباره توییت وزیر خارجه آلمان و ماجرای فراخواندن سفیر برلین از تهران به نشانه اعتراض عنوان کرد: «خیلی دیر است! اگر المان پیامدهای بالقوه اعدام شارمهد را به جمهوری اسلامی روشن میکرد، ممکن بود نتیجه امروز متفاوت باشد.»
درواقع وی به طور تلویحی اعلام کرده که آلمان پشت این ژستهای ترحم برانگیز خود برای یک تروریست نشان داد در برابر ایران هیچ کاری نمیتواند از پیش ببرد و به شوآف بعد از اعدام این تروریست روی آورده است.
این در حالی است که با ابتکار عراقچی برلین که قصد اتهام زنی به کشورمان در عین دخالت در امور داخلی ایران را داشت، ضمن دریافت پاسخ قاطعانه در سه نقطه حمایت از تروریست، پشتیبانی از کشتار مردم و کودکان مظلوم غزه و همچنین کمک به صدام دیکتاتور برای استفاده از سلاحهای ممنوعه شیمیایی و در اختیار قرار دادن این سلاحها به یک فرد جنایتکار، متهم شد.
حالا نقش آلمان در حمایت از تروریسم و ایجاد ناامنی در ایران به وضوح آشکار است.
با این حال برلین با این اقدامات اپوزیسیونی بیشتر وجاهت و اعتبار خود را در جهان بین الملل از دست میدهد؛ چه اینکه وزیر خارجه آلمان در کشورهایی مانند چین باید بدون استقبال رسمی به رایزنی با مقامات این کشور اقدام کند.