به گزارش حلقه وصل: «مجبور بودیم، هزار و یک دردسر را به جان بخریم و برای درمان دخترم هر ماه بریم تهران»، این جمله تأکیدی مادری است که فرزند ۱۰ سالهاش از بیماری سی اف رنج میبرد.
چاره درمان فرزند او و بسیاری از والدین، یک بیمارستان است، بیمارستانی با بخشهای درمانی، جراحی، ارتوپدی، هماتولوژی و ... که تنها مختص کودکان است.
نبود بیمارستان تخصصی و دسترسی به خدمات سلامت در حوزه کودکان در همدان نارضایتی به دنبال داشت به طوری که افزون بر رنج بیماری، دشواری تأمین هزینه و راههای دور و استقرار طولانیمدت در بیمارستانهای تهران به خانوادهها تحمیل میشد.
درد بیماری فرزند یک سو، نبود فضای درمانی تخصصی سمت دیگر چالش جدی استان همدان شده بود، چالشی که به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان، از سال ۱۳۸۷ تاکنون به درازا کشیده شد.
چشمانتظاری مردم همدان با جمعیت زیر ۱۸ سال قریب به ۵۰۰ هزار نفر به بلندای ۱۴ سال است، یعنی از زمان آغاز عملیات اجرایی بیمارستان تخصصی اکباتان تا دیماه سال گذشته که عملیات انتقال بیماران به این بیمارستان انجام شد.
طبق مستندات این بیمارستان تخصصی که حالا مأمن بسیاری از خانوادههای همدانی و حتی استانهای همجوار شده، با ۲۷۲ تخت بستری و امکانات تخصصی از جمله اتاق بازی کودکان به بهرهبرداری رسیده و در آینده نزدیک به مرکز طبی، درمانی و فوق تخصصی کودکان غرب کشور تبدیل میشود.
مدیر منابع فیزیکی و طرحهای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی همدان درباره بیمارستان ۲۷۲ تختخوابی اکباتان تاکید کرده است، این مرکز آموزشی و درمانی در زمینی به وسعت ۲۸ هزار مترمربع و در ۱۲ طبقه احداث شده است.
همچنین مدیر مرکز آموزشی، درمانی و پژوهشی اکباتان معتقد است، این مرکز دارای هفت اتاق عمل، چهار بخش ویژه همچون ان،آی.سی و سی.سی.یو و مجهزترین و به روزترین اتاق عمل جهان است که در دولت سیزدهم به بهرهبرداری رسیده است.
این پروژه سلامتمحور هدیه رئیس جمهور شهید به استان همدان است که پس از گذشت فراز و فرود بسیار در دولت سیزدهم منتج به نتیجه شد به نحوی که هزینه ساخت بیمارستان فوق تخصصی کودکان اکباتان به گفته معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی همدان؛ یکهزار میلیارد تومان برآورد شده که ۱۲۰ میلیارد تومان آن در قالب منابع مالی تجهیزات از وزارت بهداشت به این مرکز درمانی منتقل شده است.
گفتنی است، مقرر شده بود این بیمارستان با حضور شهید جمهور افتتاح شود اما تاکید ایشان بر بهرهبرداری و انتقال بیماران در اسرع وقت سبب شد زودتر از افتتاح رسمی بیماران به این بیمارستان منتقل شوند و خدمات سلامتمحور در این مرکز تخصصی از سر گرفته شود.
آیتالله رئیسی در این باره خاطرنشان کرده بود، بیماران را معطل ما نکنید و کار درمان مردم را به تعویق نیندازید.