
به گزارش حلقه وصل، ظهر امروز کاروان راهیاننور دانشجویی خارجی از یادمان شهدای فتحالمبین بازید کرده و به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.
این کاروان خارجی متعلق به ۹ کشور ترکیه، آرژانتین، پاکستان، ایتالیا، ساحلعاج، نیجریه، افغانستان، لبنان و سنگال است.
علی سرخه در جمع این کاروان خارجی، اظهار کرد: از اواسط آبان سال ۶۰ طرحریزی عملیات افتخارآفرین فتحالمبین شروع شد و پس از تلاش، مشورت و هماهنگی گسترده میان فرماندهان نظامی طرح عملیاتی ۱ فتحالمبین در اواخر دی همان سال ۶۰ آماده شد.
وی افزود: ۱۳ بهمن سال ۶۰ این طرح عملیاتی به یگانهای عمده ابلاغ و در ۳۰ بهمن طرح اولیه بازنگری شده و طرح ۲ این عملیات نیز در ۱۳ اسفند منتشر شد.
راوی منطقه عملیاتی دفاع مقدس فتحالمبین گفت: آزاد شدن ۲۵۰۰ کیلومتر مربع از خاک ایران، نزدیک شدن رزمندگان به مرز در غرب شوش و دزفول، خارج شدن شهرهایی چون شوش، اندیمشک و دزفول و همچنین پایگاه هوایی دزفول از تیررس توپخانه دشمن و دسترسی به چاههای نفت ابوغریب از نتایج ارزشمند عملیات بزرگ فتحالمبین بود.
سرخه با تاکید بر جانفشانی و خلق حماسه توسط رزمندگان در دوران دفاع مقدس، عنوان کرد: فتحالمبین، فتح دلهای همه بود.
منبع: فارس