
ابوالفضل حایری مسئول برگزاری دوره مجازی «هرم سواد رسانه» در یزد به حلقه وصل گفت: با توجه به ضرورت یادگیری سواد رسانه در عصر رسانه ای حاضر تصمیم به برگزاری این دوره گرفته شد.
وی بیان داشت: در واقع مؤسسه فرهنگی خواجه نصیرالدین طوسی باهمکاری کانون هنر و رسانه شهرستان مهریز این دوره را به صورت مجازی برگزار می کند.
حایری ادامه داد: ثبت نام دوره ی مجازی هرم سواد رسانه در استان یزد آغاز شده و جهت حمایت از نرم افزارهای ایرانی این دوره در ایتا برگزار می شود.
این فعال رسانه ای تصریح کرد: دوره در قالب شش ترم و هفته ای سه جلسه مجازی برگزار و استاد دوره که محتوا و فیلم های دوره را تهیه و بارگذاری می کنند استاد مصطفی ضابط از کارشناسان رسانه و فضای مجازی هستند.
وی افزود:ثبت نام تا هفتم بهمن ماه ادامه می یابد و عموم علاقه مندان می توانند در این دوره شرکت نمایند.
حایری تصریح کرد: بالارفتن قدرت تحلیل و انتقاد پیام ها و جریانات رسانه ای، مدیریت رسانه ها در جریان زندگی ، بدست آوردن قدرت آگاه سازی دیگران در زمینه فرصت ها و تهدیدات رسانه ای، تربیت و پرورش رسانه ای نسل فردا و توانایی در تولید محتواهای رسانه ای مختلف از دستاوردهای این دوره خواهد بود.
مسئول دوره ی مجازی هرم سواد رسانه خاطر نشان کرد: علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام با شماره 09227407191 تماس بگیرند.