
رسول پاکدل رئیس هئیت مدیره موسسه خیریه باب الحوائج (ع) در گفت و گو با حلقه وصل از اجرای طرح کوچه گردان های عاشق خبر داد افزود: به مناسبت ماه مبارک رمضان سبدهای غذایی نیکوکاران خرم آباد جمع آوری می شود و به تأسی از شیوه عملی حضرت علی(ع) در سرزدن شبانه به نیازمندان، کودکان یتیم و بیسرپرست و تهیه مایحتاج مورد نیاز آنها، این طرح شکل خواهد گرفت.
وی اظهار داشت: این طرح برای چهارمین سال است که با همکاری حوزه مقاومت ثارالله و پایگاه های تحت امر و برخی از هئیات مذهبی در مناطق محروم اجرا می شود
پاکدل افزود: توسط پایگاه های مقاومت بسیج تحت امر حوزه ثارالله کمکهای مردمی جمع آوری می شود و به صورت شبانه بین خانوده های نیازمند در مناطق محروم خرم آباد توزیع می شود.
رئیس هیئت مدیره مؤسسه باب الحوایج ادامه داد: در این طرح در سال گذشته اقلام زیر توزیع گردیده است. غذای گرم 20109 پرس - مرغ 703 عدد - گوشت 382 کیلو - برنج 4415 کیلو - روغن 2975 کیلو - قند 600 کیلو - حبوبات 350 کیلو- ماکارونی 312 بسته
وی تصریح کرد: افرادی که تمایل دارند این موسسه را یاری نمایند می توانند کمکهای نقدی خود را به حساب 0102363453007 و شماره کارت 6037691990013575 بانک صادرات واریز نمایند و در صورت هرگونه سوالی در خصوص این طرح و برنامه های موسسه می توانند با شماره 09169671923 تماس حاصل فرمایند.