
به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، شب شعر «رسم دعبل» به همت مجمع کمیت، انجمن رضوی، کنگره سه هزار شهید استان و حوزه هنری قزوین برگزار گردید.
در این مراسم که شامگاه گذشته 13 آبان ماه برگزار شد شاعران آیینی، اشعاری در مدح حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) قرائت کردند.
در این برنامه علی جلیلوند دبیر انجمن رضوی با بیان اینکه این برنامه فرهنگی، ادبی و مذهبی به شکل کشوری در حال برگزاری است تصریح کرد: برگزاری این محافل ادبی در معرفی سیره اهل بیت به زبان هنر در جامعه تاثیرگذار است.
دبیر مجمع شعر آیینی کمیت قزوین افزود: شاعران در این برنامه با ارایه آثار خود ارادت شان را به ساحت ثامن الحجج حضرت امام رضا (ع) به نمایش گذاشتند.
وی اظهار داشت: شب شعر رسم دعبل به برکت حضور جمعی از خادمان آستان مقدس رضوی به ویژه پرچم حرم مطهر امام هشتم (ع) در فضای معطر و معنوی تری برگزار شد.
گفتنی ست، در این برنامه علاوه بر شعر خوانی؛ احمد علوی، سید مجتبی اقوامی، مهدی مردانی، اسماعیل سکاک، سید محمد حسین ابوترابی، محمد حسن بهرامی، فاطمه امیری و حسن صیاد، از رسول ملاحسنی بعنوان نویسنده کتاب؛«یادت باشد» - خاطرات همسر شهید مدافع حرم حمید سیاهکالی مرادی- و علی اکبر نازک کار از شاعران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) تجلیل و قدردانی شد.
یادآور می شود، عنوان این شب شعر برگرفته از نام دعبل ابن خزاعی، شاعر، ادیب و عالم شیعی که مدیحهسرا و ذاکر فضایل اهل بیت گرفته شده است.