
به گزارش حلقه وصل، با اشاره به اینکه در هفته گذشته آلودگی غذایی از منبع مشترک 100 نفر از مردم شهر کیان را دچار مسمومیت کرد، گفت: از صبح روز چهارشنبه هفته گذشته ابتدا کودکان با علائم اسهال و استفراغ به مراکز درمانی این شهر مراجعه کردند، این مسمومیت در روز بعد افرادی با گروه سنی و جنسیت متفاوت را نیز درگیر کرد.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد تصریح کرد: مشاهدات حاکی از این بود که تنها افرادی که از این منبع غذایی مشترک مصرف کرده بودند دچار مسمومیت شدند.
وی با بیان اینکه فوراً نمونههایی از مواد اولیه، غذای پخته شده و نمونههای انسانی این منبع مشترک به سه آزمایشگاه فرستاده شد، اضافه کرد: جواب نمونه گرفته شده از غذای تهیه شده مبنی بر آلودگی میکروبی ناشی از رعایت نکردن زنجیره سرد غذا و عدم رعایت شرایط نگهداری بهداشتی بود.
عسگری با اشاره به اینکه دوره درمان این بیماری ویروسی سه روز است، ادامه داد: داروها و درمانی که مصدومان دریافت کردند مطابق شیوه درمان این بیماری میکروبی است.
سرپرست مرکز بهداشت شهرستان شهرکرد با بیان اینکه جواب آزمایش مواد خام این منبع غذایی مشترک امروز ساعت 10 صبح اعلام میشود، گفت: در حال حاضر اپیدمی مسمومیت غذایی در شهر کیار مهار شده است.
وی توصیه کرد؛ در هنگام پخت غذا برای افراد زیادی مانند مراسمهای عروسی و عزاداری باید شرایط بهداشتی را در تمام مراحل از خرید مواد خام، پخت و شرایط نگهداری رعایت شود.
گفتنی بیش از یکصد نفر از مردم شهرکیان در روزهای گذشته دچار مسمومیت شده بودند.
منبع: فارس