
حلقه وصل: رویداد آموزشی عملیاتی طلیعه ویژه مجموعهها و فعالان فرهنگی و تربیتی استان چهارمحال و بختیاری برگزار برگزار شد.
این رویداد آموزشی تربیتی ویژه هیأت مذهبی و کانونها، مؤسسات و مجموعههای فرهنگی بود و در طی آن به مباحثی چون چیستی و چگونگی یک فعالیت تربیت محور و آشنایی با ارکان و شیوه اجرای برنامههای تربیت محور پرداخته شد. این رویداد آموزشی به همت جامعه فعالان تربیتی فتح الفتوح استان چهارمحال و بختیاری و در یکم بهمن ماه 1400 در شهرستان شهرکرد برگزار شد.
در ابتدای این رویداد حجت الاسلام و المسلمین کاظمی نیا در خصوص این رویداد و ضرورت آن گفت: دو مسئله دغدغه حال حاضر اکثر مجموعههاست؛ یکی اینکه جذب ندارند و دوم اینکه آنهایی که جذب شدهاند را نمیتوانند نگه داری کنند. ما فهممان این است که مجموعههای ما اگر با مسئله تربیتی پیوند نخورند و صرفا یک مجموعه فرهنگی یا ورزشی بمانند، با این مشکل ممکن است همچنان روبهرو باشند. به همین جهت اگر نتوانیم میان کار فرهنگی با تربیتی پیوند دهیم و ضرورت این مسئله را برای خودمان مشخص نکنیم، وضعیت از این که هست هم بدتر و نامناسبتر میشود.
کاظمی نیا در پایان سخنان خود افزود: ان شاالله شرکت کنندگان در این رویداد بتوانند از این رویداد استفاده کامل ببرند تا بتوانند در ادامه به بازتولیدی از فعالیت فرهنگی در مجموعهشان برسند و دستاوردهای خوبی داشته باشند.
در ادامه این رویداد حجت الاسلام والمسلمین جزینی زاده دبیر مجمع فتح الفتوح کشور به سخنرانی پرداخت. وی در مورد رویداد طلیعه گفت: موضوع اصلی رویداد طلیعه ارائه یک فعالیت تربیت محور در مجموعههاست و اگر بخواهید یک تشکل یا نهاد تربیت محور راه اندازی کنید، ما باز هم به شما راهکارها و روشهای آنرا ارائه میدهیم.
جزینی زاده در خصوص محتوای رویداد طلیعه گفت: در این رویداد درصدد هستیم که اولا بگوییم کار تربیتی چیست و دوما اگر مخاطبان ما در این رویداد بخواهند مجمع تربیتی تشکیل بدهند، ما چه کمکی میتوانیم به آنها بدهیم؟
دبیر مجمع فتح الفتوح کشور در خصوص مجمع فتح الفتوح گفت: مجمع فتح الفتوح از سال ۹۱ فعالیت خودش را شروع کرده و در سه زمینه پژوهش، آموزش و توانمندسازی فعالیت داشته است. در زمینه پژوهش تاکنون چندین کتاب چاپ شده که برخی از این کتابها عبارتند از: کتاب رمانتیک ۱ و ۲، کتابخانه والدین، محبت افراطی، هوس سوختن (با موضوع اعتیاد) و خلوت ناامن (با موضوع خودارضایی).
حجت الاسلام جزینی زاده در ادامه و با اشاره به دو حوزه دیگر فعالیت مجمع فتح الفتوح گفت: دومین عرصه فعالیت مجمع، عرصه آموزش است. روش آموزش ما اینگونه است که در ابتدا نیازسنجی از مربیان کف میدان صورت میگیرد و سپس بر اساس آن تولید طرح بحثهای ناظر به میدان صورت میگیرد و دورههای مختلف آموزشی، دورههای بلند مدت عهد و رهنما، آموزش مجازی و... برگزار میشود. در عرصه توانمندسازی نیز ما با دو مدل عمومی و تخصصی فعالیت میکنیم.
گفتنی ست، این رویداد از ساعت هشت صبح در محل سالن اجتماعات ابن سینا دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه شهرکرد و با حضور بیش از 150 فعال تربیتی و فرهنگی مردمی برگزار شد و تقریبا تا اذان مغرب ادامه داشت. در پایان این رویداد نیز تعدادی از فعالان فرهنگی و مردمی عرصه تربیت و فرهنگ، با اعلام آمادگی برای پیش رفتن با برنامه مجمع فتح الفتوح، فرمهای ثبت نام در مجمع فتح الفتوح را تکمیل و به مسئولین رویداد تحویل دادند.