به گزارش حلقه وصل؛ دوره آموزشی «آشنایی با روایتگری مکتب سردار شهید حاج قاسم سلیمانی» ویژه سخنرانان، مبلغان و راویان فرهنگ ایثار و جهاد و شهادت از سراسر کشور در آستانه دومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی در حال برگزاری است.
بهمن کهن جانشین شبکه ملی وارثون در گفتگو با خبرنگار ما پیرامون برگزاری این دوره گفت: پس از برگزاری جلسات متعدد با سازمان تبلیغات اسلامی برای طرحریزی برنامههای قابل اجرا در دهه بصیرت و سالروز شهادت حاج قاسم به این نتیجه رسیدیم که یکی از موثرترین برنامهها ارائه محتوای کاربردی به مبغان، راویان و کنشگران فعال در عرصه تبلیغ برای تقویت گفتمان مکتب حاج قاسم در میان مردم میباشد از این رو زمانبندی برگزاری این دوره به نحوی انجام شد که در تاریخ 9 دی به پایان برسد تا مبلغان و راویان بتوانند این محتوا را برای تقویت گفتمان مکتب سلیمانی، درجلساتی که در مساجد، دانشگاهها و مدارس دارند با مردم در میان بگذارند. در این راستا با کمک دوستان جبهه فرهنگی هر استان زیرساختهای لازم را جهت اعزام این بزرگواران به محافل و مجالس مختلف و ایجاد این گفتمان فراهم کردیم.
وی بیان داشت: این دوره از 28 آبان شروع شده و تا 9 دیماه 1400 به مدت ۱۲ روز در چهار دوره سه روزه در دانشگاه فرهنگیان کرمان ادامه خواهد داشت.
گروه اول دوره آموزشی روایتگری مکتب سلیمانی
کهن افزود: موسسه روایت سیره شهدا، برگزاری دوره، تامین محتوا، سرفصلها، هماهنگی اساتید و نظام آموزشی را به عهدهدار است. امور اجرایی، پشتیبانی و تدارکات نیز برعهده سازمان تبلیغات و شناسایی، معرفی راویان و مبلغان علاقهمند به شرکت در این دوره برعهده مجموعه وارثون نهاده شده بود.
سومین روز از دوره آموزش آشنایی با روایتگری مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی با سخنرانی حجتالاسلاموالمسلمین مهدوی ارفع
جانشنین شبکه ملی وارثون گفت: با تقسیمبندی انجام شده برای استانها این رویداد در 5 دوره دو روزه با حضور 200 نفر در هر دوره در حال برگزاری است.
کهن از دیگر فعالیتهای موسسه روایت سیره شهدا در این ایام خبر داد و گفت: این موسسه در کنار برگزاری این فعالیتها سه کتاب منتشر کرد؛ کتاب روایت مصور مکتب حاج قاسم که در پیوست خود کتابی با موضوع سیره و رفتار سردار سلیمانی دارد و همچنین کتابی با همین رویکرد ولی مخصوص نوجوانان که از طریق کانال شبکه ملی وارثون در ایتا به آدرس https://eitaa.com/varesoon_com قابل دریافت است.
وی یادآور شد: اگر جریان حاج قاسم و مدل نگاههای رفتاری و مدیریتی ایشان به عنوان یک شخصیت جامعالاطرافی که نشاندهنده آنچیزی بود که ما در کتابها از اولیاء الله خواندهایم در جامعه گفتمانسازی شود بسیار اثربخش و رشد دهنده خواهد بود.