در این نشست که با حضور پرشور فعالان فرهنگی برگزار گردید زنان فعال در پشتیبانی و تدارکات جنگ به بیان خاطرات خود پرداختند.
در این نشست مادر شهید عقیلی با بیان اینکه با خبر شهادت فرزندانمان هیچ گاه کار خود را در قرارگاه شهید علم الهدی(چایخانه سابق) تعطیل نکردیم. ایشان گفت: لباس خونی پسر و داماد شهیدم را شستم تا رزمندگان دوباره از آن استفاده کنند. گفتنی است فعالیت های بعد از جنگ در دیگر عرصه های انقلاب اسلامی از جمله بسیج تداوم داشته است.
مادر شهید عقیلی اعلام نمود که از سال 60 کار شستن لباسهای رزمندگان را شروع کردیم. اوائل به همراه چند تن از خواهران این کار را در منزل حاج بیبی مادر شهید علم الهدی انجام میدادیم و تا سال 62 آنجا بودیم. منزل حاج بیبی که الان حسینیه شده است در خیابان سوم خیابان سلمان فارسی (نادری) قرار داشت که نام آن به خیابان شهید علم الهدی تغییر یافته است. بعد از آنکه خواهرانی از اراک، اصفهان، قم، همدان و تهران برای کمک آمدند و هر کدام سه ماه میماندند به پایگاه شهید علم الهدی رفتیم.
مادر شهید طاهری نیز که در این نشست به بیان خاطراتش پرداخت با تاکید بر لزوم حفظ روحیه ایثارگری در جامعه گفت: به درخواست فرزند شهیدم برای تامین نان جبهه ها تا چند سال به صورت شبانه روزی فعالیت می کردیم.
خواهر شهید علم الهدی نیز خاطراتی از شهید حسین علم الهدی بیان نمود و تاکید آن شهید را درخصوص حفظ بیت المال یادآور شد. خاطرات این شهید به نشست حال و هوای تازه ای بخشید.
همچنین خانم شمس از فعالان چایخانه سابق اهواز از خاطرات خود گفت و تاکید نمود آنچه در پایگاه شهید علم الهدی اتفاق افتاد باید ثبت شود. این مکان و سایر ابنیه دفاع مقدس تاریخ این مرز و بوم اند و باید حفظ شوند نه اینکه این پایگاه به سالنی برای مراسمها تبدیل شود.
شایان ذکر است مستند "ننه قربون" روایت حکایتی غریب از زنانی است که در در پایگاه شهید علم الهدی لباسهای خونی و پوتینهای پاره و کهنه مجروحان و شهدا را میشستند و تعمیر میکردند و امکان استفاده دوباره آنها را برای رزمندگان فراهم میکردند. زنانی که بدون هیچ ادعایی از زندگی و جوانی و سلامت خویش ، مایه گذاشتند تا گمنام ترین حماسه سازان دفاع مقدس باشند.
در خاتمه شاعر گرانقدر انقلاب اسلامی سید علیرضا شفیعی سروده هایی با موضوع دفاع مقدس خواندند.
نشست "خط پشتیبانی" با اعلام آغاز ثبت تاریخ شفاهی "فعالان پشتیبانی جنگ" و تقدیر از فعالان و ایثارگران پشتیبانی و تدارکات جنگ به پایان رسید.
این نشست به همت مرکز رسانه بیداری و دبیر خانه مردمی جشنواره فیلم عمار در استان خوزستان برگزار گردید.