به گزارش حلقه وصل، عاطفه عابدینی با بیان اینکه در کمیته علمی کرونا زیرکمیتههای مختلف علمی داریم، دستورالعملهایی از کمیتهها استخراج شده و به مراکز ابلاغ میشود، اظهار داشت: با توجه به این که لزوم بهکارگیری طب سنتی و داروهای گیاهی به عنوان طب مکمل حس میشد و با توجه به این که در تمام جهان داروهای گیاهی در پیشگیری یا درمان استفاده میشود، ما جلساتی با متخصصان طب سنتی و بالینی و داروسازان داشتیم و خواستیم دستورالعمل بهکارگیری طب سنتی در کرونا هم ابلاغ شود.
وی افزود: با توجه به تغییرات کمیته علمی کشوری کرونا، کمیته طب ایرانی از اردیبهشت ماه با کمک همکاران در دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت تشکیل شد تا طب ایرانی به عنوان درمان کمکی در پیشگیری و درمان کرونا استفاده شود. انتظار نداریم درمان طب ایرانی بتواند افراد را کامل معالجه کند ولی میتواند علائم بیماری را بهبود بخشد یا حتی طول مدت بستری را کاهش دهد. با توجه به مطالعات انجام شده در جهان، ترکیب طب ایرانی و درمان شیمیایی میتواند علائم و عوارض بیماری کرونا را بهبود بخشد.
عابدینی اضافه کرد: بر اساس دستورالعمل طب ایرانی، همکاران ما در مراکز درمانی میتوانند از مشاوره متخصصین طب ایرانی استفاده کنند اما این به معنای آن نیست که کلیه روند درمان توسط همکاران طب سنتی انجام شود.
دبیر کمیته علمی کرونا گفت: درمانهای ثابتنشده کاربرد چندانی ندارد. در مراکز درمانی دانشگاهی که طب ایرانی مطابق دستورالعملهای ابلاغی ارائه شود، بیمهها میتوانند درمانها را تحت پوشش قرار دهند.