
به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، عظیم ابراهیمپور جانشین قرارگاه خاتم الاوصیاء(ص) در دوره تخصصی متمرکز تشکلهای فرهنگی همکار آستان قدس رضوی «سدید» در مشهدمقدس، به تشریح وضعیت اسلام پس از رحلت پیامبر (ص) تا امروز و شکلگیری جریانهای مختلف در انقلاب اسلامی پرداخت و اظهار کرد: در چهلمین سال انقلاب اسلامی هستیم که مقام معظم رهبری میفرمایند این دوره، دوره بلوغ انقلاب اسلامی است و باید برای آینده تصمیم بگیرد، نسلی باید تصمیم بگیرد که میخواهد ادامه انقلاب را در دست بگیرند.
وی ادامه داد: بعد از شهادت پیامبر اکرم دو قرائت از اسلام مطرح شد، عدهای گفتند اسلام، اسلام اعتباری است، یعنی تا هر زمان خواستیم به آن عمل کنیم، میگوید منِ خلیفه تشخیص میدهم حلال و حرام چه باشد، این اسلام 25 سال حضرت علی (ع) را خانهنشین کرد اما حضرت امیر فرمود اسلام، یک حقیقت است که کسی حق تغییر در آن را ندارد.
جانشین قرارگاه خاتمالاوصیا (ص) افزود: ادامه راه اسلام حقیقی به انقلاب اسلامی ختم شد که انقلاب نیز دارای دو قرائت است، عدهای میگویند انقلاب اعتباری است اما امام و رهبری میگویند انقلاب حقیقی است؛ مجموعه از مبانی در انقلاب وجود دارد که دیگران میگویند کافی است، دیگر نیازی به این مبانی نداریم و باید از آن گذشت و در ادامه این نگاه، اسلام رحمانی را مطرح میکنند، یعنی مهربانی در مقابل همه، حتی دشمنان.
وی با بیان اینکه مسیر حرکت انقلاب اعتباری، الگوی توسعه غرب است، خاطرنشان کرد: فرهنگ، اقتصاد، نظام بانکی، مدیریت شهری، مدیریت روستاها و همه مبانی آنان بر پایه توسعه غربی است، الگو را کپی و وارد کشور میکند؛ الگوی توسعه غربی حول نظام سرمایهداری میچرخد ازاینرو باید همه ارکان کشور نیز بر این الگو منطبق شود.
ابراهیمپور به جدی شدن خطر فعالیت این طیف در انقلاب اسلامی اشاره کرد و گفت: اخیراً مقام معظم رهبری این افراد را ارتجاعیون خطاب کردند یعنی کسانی که از ادامه مسیر خسته شده و بازگشتند؛ اینکه ایشان امروز و در این شرایط این حرف را میزنند، یعنی خطر خیلی جدی است.
وی با بیان اینکه اساس تفکر انقلاب حقیقی، الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت است، خاطرنشان کرد: رهبری میگوید توسعه، ما را به سمت سیستم غربی نزدیک میکند ولی پیشرفت، ما را به حکومت امام زمان (ع) نزدیک میکند در واقع، نزاع جبهه حق و باطل بین مدرنیته و سنت نیست، بین توسعه و پیشرفت است.
این فعال فرهنگی تصریح کرد: رهبر معظم انقلاب میگوید برای پیشرفت به سمت علوم اقتدار آفرین بروید، موشک، ماهواره، هواپیما، انرژی هستهای و از این دست اما در نگاه انقلاب اعتباری، میگویند هستهای، موشک و هواپیما نمیخواهیم، امروز تمرکز رهبر معظم انقلاب روی این بخش است که در جریان انقلاب اعتباری در دو برهه زمانی انقلاب، آمدند تا مسیر انقلاب را برگردانند.
وی افزود: یک جریان در طول انقلاب، مسیر کشور را به سمت الگوی توسعه غربی پیش برد، اقتصاد سرمایهداری را در کشور پیاده کردند و نتیجه آن را امروز در کشور میبینیم اما در مقابل، تفکر انقلاب حقیقی میگوید اقتصاد مقاومتی، مسیر انقلاب اسلامی است.
ابراهیمپور با بیان اینکه باید با اقتصاد مقاومتی در نزاع حق و باطل حاضر شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب دارد جبهه سازی میکند، وزارت فرهنگ و ارشاد، سازمان تبلیغات، دفتر تبلیغات و ... هستند اما حضرت آقا میگویند خبر دارم عدهای از بچهها در گوشه و کنار کشور دارند «حرکتهای فرهنگی خودجوش انقلابی» انجام میدهند، در جای دیگری میگویند باید از این حرکتها حمایت کرد، بعد از اینکه به این فعالیتها هویت بخشیدند، فرمودند جوانان، کار «آتش به اختیار» کنید.
وی خاطرنشان کرد: وقتی هیچ ستاد فرماندهی فرهنگ در کشور کارایی ندارد، رهبری میگویند آتش به اختیار، یعنی برای انقلاب تدبیر کنید و هرکسی هر کاری از دستش برمیآید، انجام دهد.
این راوی دفاع مقدس با بیان اینکه امروز تنها دو مکتب صهیونیسم و شیعه برای جهان برنامه دارند، گفت: مقام معظم رهبری میگوید دنیا در یک پیچ تاریخی قرار دارد، یعنی نقطهای که مسیر حرکتی جهان تغییر میکند؛ انقلاب صنعتی مسیر دنیا را به سمت توسعه غربی، زندگی صنعتی، زندگی شهری، نظام سرمایهداری و سبک زندگی مدرن برد و امروز در آستانه تحولی جدید هستیم.
وی افزود: وقتی رهبر معظم انقلاب خطاب به جوانان اروپا و آمریکا نامه مینویسند، یعنی به پیچ تاریخی جهت میدهد همانطور که هنری کسینجر در نشست لابی صهیونیست در سال 92 در نشستی داخلی میگوید «دنیا به پیچ تاریخی نزدیک میشود که تابلوهای آن را قبلاً خامنهای و خمینی نصبکردهاند».
ابراهیمپور اضافه کرد: اینکه رهبری میگوید انقلاب به بلوغ رسیده و میخواهد برای آینده تصمیم بگیرد، یعنی شما جوانان، یعنی نسل چهارمی که میخواهد برای انقلاب تصمیم بگیرد؛ در صهیونیستها اراده جهانی است تا پیچ تاریخی را تغییر دهد و در داخل نیز ارادهای وجود دارد که در راستای خواست آنان حرکت میکند.
وی به جمله «خرمشهرها در پیش است» رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: اقتصاد، نظام بانکی، نظام سلامت، نظام آموزشوپرورش، نظام آموزش عالی و حوزه، نظام مدیریت شهری، نظام روستایی، مدیریت برنامهوبودجه، سیاست داخلی، سیاست خارجی، نظام محیط زیست، فضای مجازی و ...، عرصههایی است که دشمن برای آن برنامه دارد و پیش میرود، اینها خرمشهرهایی است که باید آزاد کرد.
این فعال فرهنگی، تقوای اجتماعی، عدم تبعیت از روش کفار و منافقین، تبعیت از روش قرآن و عترت و توکل اجتماعی را ارکان شکلگیری جهاد کبیر دانست و خاطرنشان کرد: حرکت جهادی تنها فعالیت شبانهروزی نیست، ایستادگی در مقابل فاسق یعنی حرکت جهادی، یک آتش به اختیار یعنی کار جهادی و ایستادگی در مقابل فاسق.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، به جایگاه خانواده و اهمیت تشکیل این نهاد الهی اشاره و اظهار کرد: برای خوشبخت شدن در زندگی باید به 6 مدیریت آگاه بود، مدیریت اول، مدیریت روحی و عاطفی در خانواده است، خانم تشنه محبت و عاطفه است، باید بلد باشید چطور و چه زمانی باید محبت کرد.
ابراهیمپور ادامه داد: مدیریت معنوی دیگر حوزهای است که باید به آن آگاه بود، یعنی آیا همسر شما نیز از نظر معنوی رشد میکند؟ هرچه خانم شما رشد کند، فرزند شما نیز رشد خواهد کرد؛ سوم، مدیریت انقلابی همسر؛ اگر در فتنهها خدایی نکرده اشتباه کردید، در بصیرت، تشخیص، حرکت و عمل اشتباه رفتید، همسر شما چطور عمل میکند؛ فارغ از این موضوعات، آیا تحلیل فردی دارد و به شرایط روز آگاه است؟
وی، بصیرت اجتماعی، رابطه داخل خانه با بیرون خانه و ارتباط با محارم و نامحرم را چهارمین مدیریت در زندگی برشمرد و افزود: مدیریت اقتصادی، پنجمین عامل خوشبختی در زندگی است، بدانید چطور عمل کنید تا رزق و روزی حلال از خانه بیرون نرود و بتوانیم پسانداز کنیم.
ابراهیمپور با بیان اینکه عامل 74 درصد طلاقها، مشکلات و مسائل جنسی زوجین است، گفت: اگر آقا و خانم نتوانند در زندگی مشترک مدیریت جنسی داشته باشند، مشکلات و اختلافاتی ایجاد میشود درحالیکه با مدیریت مناسب تغذیه و تبع شناسی، این مشکل قابلحل است.
وی دو کتاب «خانواده»، انتشارات صهبا و «نظام خانواده در اسلام»، نوشته شیخ حسین انصاریان را برای مطالعه به جوانان معرفی کرد.
لازم به ذکر است، دوره تخصصی متمرکز سدید با حضور ۱۵۰ نفر از جوانان ۱۹ تا ۲۶ سال سراسر کشور در مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی به مدت یک هفته در حال برگزاری است.