
به گزارش سرویس استان های حلقه وصل، دوازدهمین جشنواره شعر فجر شامگاه یکشنبه ششم اسفندماه در تبریز به کار خود پایان داد.
حجت الاسلام سید محمد آل هاشم نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز در آیین اختتامیه این مراسم با اشاره به نقش تاثیر گذاری شعر در جامعه افزود: شعر در مخاطبان خود و افراد جامعه تاثیر غیر قابل انکاری دارد بطوریکه ما در ۸ سال دفاع مقدس نقش اشعار شاعران بزرگی همچون کلامی و استاد شهریار و دیگر شعرای آیینی را در روحیه رزمندگان اسلام به عینه دیدیم.
وی با اشاره به وظیفه اساتید و بزرگان شعر افزود:اساتید و پیشکسوتان شعر و ادب باید در تربیت نسل آینده اهتمام ویژه ای داشته باشند و شاعران جوان نیز باید بتوانند گذشتگان را در اشعار حماسی خود بگنجانند.
امام جمعه تبریز در پایان سخنان خود با اشاره به علاقه مقام معظم رهبری به شعر و شاعران افزود: در مناسبت های ویژه رهبر انقلاب شاعران را به حضور می پذیرند و با آنها ساعت ها به گفتگو می پردازند و اشعار آنان را گوش می دهند که ما باید قدردان رهبر انقلاب باشیم.
معرفی نفرات برگزیده دوازدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر در تبریز
در این جشنواره، آثاری از کشورهای جمهوری آذربایجان، ترکیه، افغانستان، تاجیکستان، ایران و بوسنی و هرزوگوین وجود داشت که هیات داوران دوازدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر بعد از بررسی ۵ هزار کتاب و آثار ۱۵۰ شاعر ایرانی و خارجی نفرات ذیل را به عنوان منتخب این جشنواره اعلام کرد.
اهدای سرو بلورین جشنواره به میرزاحسین کریمی مراغه ای، محمود دست پیش متخلص به واله، حیدر عباسی متخلص به باریشماز، یدالله امینی متخلص به مفتون امینی، اصغر فردی، ولی الله کلامی زنجانی و مرحوم حسین منزوی به عنوان شاعر، ادیب، منتقد و نویسنده آثار ترکیتجلیل شد.
هیات داوران این جشنواره برای نخستین بار در تاریخ برگزاری این رویداد ادبی، از نشر «مروارید» به عنوان ناشر برگزیده کتاب شعر تقدیر کرد.
در این مراسم همچنین از پنج دهه تلاش و فعالیت ادبی احمدرضا احمدی وعبدالعظیم صاعدی با تقدیم سرو بلورین دوازدهمین جشنواره بین المللی شعر فجر تقدیر شد.
در بخش درباره شعر هم ۲ برگزیده مشترک شامل کتاب های صد سال عشق مجازی به قلم محمود فتوحی و درپی آن آشنا به قلم سیدمحمود راستگو، لوح تقدیر، سرو بلورین و ۱۵ سکه بهار آزادی را دریافت کردند.
همچنین در بخش شعر بزرگسالان ، ۳۰ سکه بهار آزادی، سرو بلورین و لوح تقدیر به تنها اثر برگزیده با عنوان صدای زنگ درآمد به قلم رویا شاه حسین زاده تعلق گرفت.