
محمد براتی مستندساز و مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری خراسان جنوبی به حلقه وصل گفت: هنرمندان حوزه هنری خراسان جنوبی برای حضور در هشتمین جشنواره عمار بیش از ۲۵ اثر در بخش های مختلف جشنواره ارسال کردند.
وی به تنوع آثار و حضور پر رنگ هنرمندان در بخشهای مختلف جشنواره اشاره کرد و افزود: از مجموع ۲۵ اثر ارسالی دو اثر در بخش فیلمنامه، چهار اثر در بخش نماهنگ، دو اثر در بخش اقلام تبلیغی، چهار اثر در بخش تولیدات رادیویی، دو اثر در بخش تولیدات تلویزیونی، چهار اثر در بخش فیلم مستند و هفت اثر در بخش فیلم داستانی کوتاه ارسال شده است.
مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری خراسان جنوبی با بیان اینکه سه اثر از خراسان جنوبی به بخش مسابقه جشنواره فیلم عمار راه یافته است، گفت: در بخش داوری مستند «انوری افین» به کارگردانی سعید فوداجی و تهیه کنندگی حوزه هنری خراسان جنوبی به بخش مستند مسابقه فیلم مردمی عمار راه یافته و روز شنبه نهم دیماه نیز در سینما فلسطین تهران اکران شده است.
وی افزود: این مستند روایت تلاش مردی روستایی است که در کنار فعالیت های روزمره از قبیل کشاورزی، دامداری و نگهبانی معدن تلاش دارد گامی موثر در راستای ارتقاء فرهنگ منطقه سکونتش و فرهنگ سازی مقابله با جنگ نرم به نمایش فیلم های جشنواره مردمی عمار در مکان های مختلف روستای افین بپردازد و این بار در تصمیمی قصد دارد با سفر به کربلا در مسیر پیاده روی اربعین اقدام به اکران فیلم های جشنواره عمار کند.
براتی ادامه داد: در بخش تولیدات رادیویی، نمایش رادیویی «اعزامی مادر» به تهیهکنندگی حوزه هنری خراسان جنوبی و در بخش تولیدات تلویزیونی، برنامه «بیتعارف» به تهیهکنندگی محمدبراتی در معاونت اطلاعات و اخبار صدا و سیمای خراسان جنوبی به بخش مسابقه مردمی جشنواره فیلم عمار راه پیدا کردهاند.
وی با بیان اینکه دو اثر «اعزامی مادر» و «بیتعارف» به کارگردانی خودم بوده است، تصریح کرد: «اعزامی مادر» یک نمایش رادیویی بر اساس خاطرات و دستنوشتههای شهید فایده و «بی تعارف» نیز یک برنامه تلویزیونی با محوریت نقد درون گفتمانی است که به بررسی مشکلات و دغدغههای مردم خراسانجنوبی میپردازد.
مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری خراسان جنوبی با بیان اینکه جشنواره فیلم عمار فرصت خیلی خوبی است که افراد چه به صورت حرفهای و چه به صورت آماتور در این جشنواره شرکت کنند، افزود: در بخش «فیلم ما»، جشنواره فیلم عمار هر شخصی با هر توانایی میتواند فیلم تولید کند و فرصت خوبی است که دغدغهها و مشکلات خود را بیان کنند.
براتی با بیان اینکه افرادی که در جشنواره فیلم عمار برگزیده میشوند، باید آثار آنها دیده شود، تصریح کرد: اگر برگزیدگان این جشنواره رها شوند بیانگیزه میشوند و دوباره دنبال ساختن فیلم نمیروند یا با بیمیلی و بی رغبتی فیلم خواهند ساخت.
وی افزود: جشنواره فیلم عمار نسبت به گذشته پیشرفت داشته است و نقطه اکران خاص تهران نیست و در تمام کشور اکران میشود و تمام اقشار میتوانند با هر محتوایی فیلم بسازند و به لحاظ هنری خوب است.
مسئول واحد هنرهای تصویری حوزه هنری خراسانجنوبی با بیان اینکه خراسانجنوبی از ظرفیتهای خوبی برخوردار است و جوانان هنرمند و مستعدی دارد، گفت: هنرمندان میتوانند در بخش "فیلم ما" با موضوع اقتصاد مقاومتی و شهدا با کمترین هزینه فیلم تولید کنند و حرف دل خود را در قالب فیلم بیان کنند.
براتی بابیان اینکه حوزه هنری خراسانجنوبی از تمام فیلمسازان حمایت میکند، خاطرنشان کرد: افرادی که تمایل دارند فیلم بسازند میتوانند به حوزه هنری مراجعه کنند و از فرصتهای فراهم شده چه به لحاظ مشاوره و چه به لحاظ تجهیزات و امکانات برخوردار شوند.
وی با بیان اینکه امسال در ۲۳۰ نقطه از خراسان جنوبی، اکران فیلمهای جشنواره مردمی عمار را داریم، افزود: علاوه بر تولید فیلمها، اکران در مدارس، هیئتها و مساجد و کارهای اجرایی جشنواره نیز توسط خود مردم صورت میگیرد و دستگاههای اجرایی تنها نقش حمایتی دارند.
یادآور می شود، هشتمین جشنواره مردمی فیلم عمار، همزمان با ایام بزرگداشت حماسه مردمی «نه دی»، از 8 تا ۱۵ دی ماه در تهران برگزار میشود.